POWER.se - Gävle Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Fullt med personal i butiken många stod och pratade med varandra. Inte mycket kunder i butiken. Jättelång kö till den enda öppna kassan. Jätteirriterande att kassören sen ägnar sig åt merförsäljning a... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Personalen Servicen

6 giugno 2026

Hej Hans,

Tack för din recension och för de fina orden om personalen och servicen i Gävle.

Det är väldigt uppskattat att du tog dig tid att dela din upplevelse, och det är roligt att höra att besöket lämnade ett så gott intryck.

Varmt tack för återkopplingen.

Valutata 1 stelle su 5

Beställde för avhämtning laddsre till…

Beställde för avhämtning laddsre till macbook pro 14 m1, passade inte! Åkte 10 mil fram o tillbaka tkll Valbo i Gävle helt i onödan!
Att inte kunna ta fram rätt laddare med de uppgifterna är bottennapp!

10 giugno 2026

Hej Lennart!

Tack för ditt omdöme! Det låter som att den här turen inte riktigt blev den framgångssaga som någon hade hoppats på. Vi förstår att det känns extra surt när det dessutom handlar om en längre resa för att hämta varan.

Vi uppskattar att du berättar om din upplevelse. Sådana synpunkter är viktiga eftersom de visar var det finns utrymme för förenkla vägledning kring kompatibla produkter.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar!

Ha en fin dag,

Den funkar ju inte

Den funkar ju inte

Risposta di POWER.se - Gävle

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi förstår att det blir svårt att vara nöjd när en produkt inte fungerar som tänkt. Det är ju trots allt precis det den ska göra.

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse eftersom det hjälper oss att få en bättre bild av hur det har fungerat för dig. Om du fortfarande har kvar produkten får du gärna kontakta oss på kundservice@power.se och beskriva vad som händer när du använder den.

Tack igen för att du hörde av dig!

Ha en fin dag,

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du är nöjd med tjänsten och hjälpen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Gävle⚡

Valutata 1 stelle su 5

Snabb hjälp och bra bemötande från…

Snabb hjälp och bra bemötande från personalen

Hejsan Angelika!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du fick snabb hjälp och ett bra bemötande, precis så vill vi att det ska kännas när man har kontakt med oss. Vi jobbar alltid för att det ska vara smidigt och tryggt från start till mål, så det betyder mycket att du upplevde det så. Då håller vi tummarna att nästa besök blir ett femstjärnigt besök!⭐

Ha det fint så länge,
Saga på POWER!⚡

Väldigt trevlig försäljare

Väldigt trevlig försäljare

Hej Thomas,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Gävle. Sådant uppskattas mycket.

Köp av diskmaskin

Köpte diskmaskin som jag hämtade samma dag med click & collect. Snabbt och smidigt. Personal på varuutlämningen var toppen att hjälpa till gällande lastning och säkring av lasten.

Hej Milla,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att köpet gick snabbt och smidigt, och att upphämtningen fungerade så bra.

Det är extra uppskattat att höra att hjälpen vid varuutlämningen gjorde skillnad.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Eva,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp med ditt köp.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

Hej Ulf,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra service

Den bästa butiken

Hej Mortakib,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen och upplevelsen i butiken.

Valutata 4 stelle su 5

Bra upplevelse, men med ett minus.

Allt var en behaglig upplevelse, MEN säljaren försökte sälja på mig en annan högtalare som jag absolut ej var intresserad av och försökte påverka mig flera gånger. Dessutom var högtalaren han försökte sälja på mig inte bra för fem öre (skräp). Inte helt okej enligt mig men överlag var han/dom trevlig.

Hej Josef,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att höra att upplevelsen i stort var bra och trevlig.

Samtidigt är det värdefullt att få veta att rekommendationen kring en annan högtalare upplevdes som för påstridig.

Den typen av feedback hjälper oss att bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerar t.ex med att reservera en…

Allt fungerar t.ex med att reservera en vara. Jättetrevlig personal!

3 giugno 2026

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att reservationen fungerade smidigt och att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Personal

Trevlig och kunnig personal

3 giugno 2026

Hej Ingrid,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att personalen upplevdes som både trevlig och kunnig.

Valutata 4 stelle su 5

Jag träffade på en väldigt trevlig och…

Jag träffade på en väldigt trevlig och hjälpsam försäljare vilket ledde till köp, jag hade inte klarat det själv. Men oturligt nog när min son monterat upp väggfästet och ska ta fram kanalerna så small det till i sladden och den luktade bränt, den fungerade inte sen. Jag var då tillbaka till butiken idag och träffade då på en trevlig tjej och fick hjälp med en ny sladd, men min son kunde inte komma idag så i skrivande stund vet jag inte om den fungerar.

5 giugno 2026

Hej Maud,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att du fick så bra hjälp i varuhuset och att bemötandet gjorde skillnad.

Det var samtidigt tråkigt att sladden slutade fungera, men det låter bra att du redan har fått hjälp med en ny.

Om den nya sladden inte fungerar heller är du välkommen tillbaka till varuhuset med produkten, så kan personalen hjälpa dig vidare på plats.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Bra bemötande

Bra bemötande

Hej Lars,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande.

Snabb och bra service.

Snabb och bra service.
Bra säljare.
Allt mycket bra.
Snabbt och lätt.
Inget krångel.
Trevlig säljare och personal i butik.

1 giugno 2026

Hej sara,

Tack för den fina recensionen.

Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som snabbt, smidigt och trevligt. Extra kul att både servicen i butiken och hjälpen på plats gjorde ett så bra intryck.

Hej Jörgen,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och ett gott bemötande i Gävle. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Valutata 3 stelle su 5

Service som förväntat

Service som förväntat. Inget negativt att delge.

1 giugno 2026

Hej Karin,

Tack för omdömet.

Härligt att höra att servicen motsvarade förväntningarna och att du inte har något negativt att lyfta.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig personal

13 maggio 2026

Hej Anita!

Tusen tack för det fina omdömet! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde personalen som trevlig och välkomnande. Vi försöker skapa en butik där det känns enkelt att ställa frågor, få hjälp och bara ha en positiv upplevelse från början till slut.

Ett vänligt bemötande är något vi lägger stor vikt vid varje dag. Oavsett om man kommer in för att köpa något stort, hämta en beställning eller bara jämföra produkter så vill vi att det ska kännas avslappnat och smidigt.

Det är också extra roligt att du tog dig tid att skriva några ord om just servicen. Sådana kommentarer ger mycket energi till hela teamet och påminner oss om att små detaljer faktiskt gör stor skillnad.

Vi hoppas att du är nöjd med ditt besök och att du känner dig lika välkommen nästa gång du tittar in!

Ha en fortsatt fin sommar,

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpsamma o trevliga grabbar som…

Hjälpsamma o trevliga grabbar som hjälpte mig . Berättade om alla fördelar bra priser . Jag är supernöjd med mitt köp .

2 giugno 2026

Hej Margareta,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam och trevlig service och att du är supernöjd med ditt köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più