POWER.se - Gävle Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Fullt med personal i butiken många stod och pratade med varandra. Inte mycket kunder i butiken. Jättelång kö till den enda öppna kassan. Jätteirriterande att kassören sen ägnar sig åt merförsäljning a... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, Svezia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15.654 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig personal och rimliga priser.

Trevlig personal och rimliga priser.
Lite drygt bara att deras kassasystem crashade så man fick stå och vänta i typ 40minuter

Hej Christoffer,

Stort tack för de fina orden om vår trevliga personal och rimliga priser! Tråkigt dock att kassasystemet havererade med 40 minuters väntan, det ska gå smidigare.

Din input hjälper oss förbättra tekniken i butik. Hoppas vi ses igen snart!

Felix på POWER! ⚡️

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt bemötandet förklarade bra för…

Proffsigt bemötandet förklarade bra för mig om diskmaskin och kom med andra förslag

Hej Annica,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett proffsigt bemötande och tydlig hjälp kring val av diskmaskin. Extra kul också att du fick flera förslag att jämföra mellan.

Valutata 3 stelle su 5

Den här gången var upplevelsen ok!

Den här gången var upplevelsen ok!
Men om vi inte hade fått ett presentkort efter vårt senaste besök hos er så hade vi nog inte besökt er, mer då vifick ett uselt bemötande i julhelgen.

30 aprile 2026

Hej Lasse,

Tack för att du delar med dig.

Det är bra att höra att upplevelsen den här gången ändå var okej, särskilt efter att det tidigare besöket under julhelgen inte motsvarade förväntningarna.

Vi uppskattar både det positiva och det som kan bli bättre.

Bra och nöjd

Den företaget är bra att det fins allt som behöver.

Hej Sirwan,

Tack för de fina orden.

Härligt att höra att du är nöjd och att du hittar det du behöver hos POWER.

Power, Valbo köpcentrum

Trevligt och sakkunnigt bemötande..
väldigt nöjd med min inköpta vara.
Kommer vid behov att besöka igen

Hej Håkan,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och kunnigt, och att du är nöjd med din produkt.

Hoppas vi får välkomna dig tillbaka igen vid behov.

Bra säljare

Säljare Björn L förstod vårt behov och kunde snabbt guida oss till rätt produkter.

Hej Stefan,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra hjälp i varuhuset och att ni blev guidade till rätt produkter på ett snabbt och smidigt sätt.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valutata 4 stelle su 5

Kundservice gick direkt och bytte ut…

Kundservice gick direkt och bytte ut produkten när de lagt fel färg

Hej Marie,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är riktigt fint att höra att bytet gick smidigt och att det löste sig snabbt när fel färg hade lagts.

Valutata 4 stelle su 5

Fick ett trevligt och proffsigt…

Fick ett trevligt och proffsigt bemötande

Hej Minna,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som både trevligt och proffsigt. Sådant uppskattas verkligen.

Valutata 5 stelle su 5

Ett bra bemötande och svar på mina…

Ett bra bemötande och svar på mina frågor som jag ställde svar personalen med snabbt o glatt leende

Hej Jonsson Herman,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och snabba svar på dina frågor. Extra kul att upplevelsen präglades av ett glatt leende också.

Rekommenderas

Rekommenderas, hittade ett bra erbjudande på en diskmaskin. Bokade på Click&Collect, bra översikt och tydlig information.
SMS under väntetiden som beskrev ordernummer och hur varan var påväg. När och var den kunde hämtas. Enkelt och snabbt!

Hej Angelina,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att Click and Collect fungerade smidigt och att informationen under hela vägen var tydlig och enkel att följa.

Extra roligt att både översikten på sidan och upphämtningen upplevdes som snabb och enkel.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp från början

Jag fick bra hjälp från början. Behövde inte vänta. Enkelt att betala och få varorna.

Hej Britt-Marie,

Tack för den fina recensionen. Härligt att höra att allt fungerade smidigt från start till betalning och utlämning.

Det är extra roligt att höra att hjälpen kom direkt utan väntetid.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Incredibly terrible treatment by the…

Incredibly terrible treatment by the bald guy in the white coat and the guy with the medieval villager beard. They don’t even say hi, don’t listen, and just behave like bots that repeat the 3 phrases they’ve been programmed to say.

Basic professionalism of saying hi, trying to solve the issue or basic levels of thinking capabilities are non existent.

I was going to shop here but we will definitely be taking our business elsewhere.

Would not recommend anyone go to this store.

Non scritta su invito

Hi Alik,

Thank you for taking the time to share your experience. I completely understand how frustrating it must be when staff don't greet you properly, seem unresponsive, and can't effectively help with your issue. That's not the professional service we aim to provide.

Your feedback is valuable and will help us improve staff training on basic customer interaction and problem-solving. We regret losing your business and hope to do better in the future.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

Snabb service

Snabb service, visste vad jag ville ha, inget komplicerat.

Hej Vivianne,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att det gick snabbt och smidigt, precis så det ska kännas.

Valutata 5 stelle su 5

Super trevlig personal, bra service

Super trevlig personal

Hej Nordström,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och att servicen var bra. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Fick den hjälp jag behövde,

Fick den hjälp jag behövde,

Hej Peter,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att du fick den hjälp du behövde.

Proffsig säljare.

Proffsig säljare.

21 aprile 2026

Hej Petra,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var så bra och professionell.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Gavle

Tack so mycket

20 aprile 2026

Hej Gantsetseg,

Tack så mycket för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Snabb och bra service

Snabb och bra service

23 aprile 2026

Hej Kristina,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att servicen upplevdes som snabb och bra.

Valutata 1 stelle su 5

Otrevligt bemötande när jag skulle…

Otrevligt bemötande när jag skulle hämta min beställning. Han hävdade att den inte fanns för att jag inte betalt den. Visade mitt mejl där allt stod. Till slut fick jag den TV jag beställde och kunde betala den. Sen åkte jag. Ingen ursäkt eller nåt från säljaren.

22 aprile 2026

Hej Magnus!

Tack för att du tog dig tid att skriva om oss.
Det är såklart bra att höra att du till slut fick med dig din beställning som planerat, men det är samtidigt tråkigt att bemötandet inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill att det ska kännas smidigt och tryggt hela vägen, särskilt när man redan har gjort en beställning och bara ska hämta ut den.
Vi tar med oss din feedback kring kommunikationen och hur situationen hanterades, eftersom sådana här detaljer gör stor skillnad i helhetsintrycket.

Vi är ändå glada att det löste sig till slut och att du fick din TV med dig hem. Förhoppningsvis kommer den ge dig många bra stunder framöver.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più