POWER.se - Barkarby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Valutata 3 stelle su 5

Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

16.232 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Ni skickar massa mail och sms som åsnor.

Ni skickar massa mail och sms som åsnor.

3 giugno 2026

Hej Einar,

Det låter verkligen störande att få för många mejl och sms.

Om det gäller meddelanden om en beställning skickar vi normalt separata mejl, först ett kvitto på att ordern tagits emot och sedan en orderbekräftelse när den har behandlats.

Om du dessutom får oväntade meddelanden är det klokt att kontrollera avsändaren. Våra mejl om beställningar kommer från officiella @power.se adresser och våra sms kommer från avsändaren POWER.

Om du vill kan du beskriva vilka typer av meddelanden du får, till exempel om det är ordermejl, kampanjer eller något som verkar misstänkt, så kan jag hjälpa dig vidare.

Smidig och snabb

Hej AZ,

Tack för din fina recension.

Härligt att höra att allt gick smidigt och snabbt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra service o trevliga personal

Bra service o trevliga personal

Hej Samira,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet i Barkarby.

Mycket bra

👍😁 mycket bra

4 giugno 2026

Hej JAMAL,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var mycket bra.

Hej Catarina,

Tack för de fina orden om ert trevliga bemötande.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Barkarby var så bra.

Valutata 2 stelle su 5

Säljaren var toppen

Säljaren var toppen, sålde på mig ett nytt abonnemang visade mig täckningskarta över tele 2 får bekräftelse på tre som har kass täckning där jag behöver

2 giugno 2026

Risposta di POWER.se - Barkarby

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med hjälpen du fick av vår säljare.

Vi har förståelse för att täckningen inte motsvarade dina förväntningar. För att kunna hjälpa dig vidare på bästa sätt rekommenderar vi att du besöker din närmaste butik, där våra kollegor kan se över ditt abonnemang och vilka alternativ som finns.

Valutata 2 stelle su 5

Fick stå i orimligt lång kö för att…

Fick stå i orimligt lång kö för att hämta ut en vara jag paxat. Jag paxade för att det skulle bli smidigt men det blev det verkligen inte, hade jag vetat det hade jag åkt lite längre till en annan affär.

3 giugno 2026

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det inte blev så smidigt som du hade förväntat dig när du valde att paxa din vara.

Vår ambition är att göra upphämtningen så enkel och snabb som möjligt, och vi tar med oss din feedback kring kötiden för att se över hur vi kan förbättra flödet i butik.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och en mycket vänlig och…

Snabb leverans och en mycket vänlig och service inriktad manlig person i butiken 👍

30 maggio 2026

Hej Håkan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du fick ett vänligt och serviceinriktat bemötande i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service och trevlig personal

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt från köp till leverans. Jag rekommenderar gärna POWER till andra och kommer att handla där igen.

Hej Saman,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att både service, information och leverans fungerade smidigt.

Vi uppskattar varmt rekommendationen och hoppas få hjälpa till igen framöver.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra mottagande vid köp av diskmaskin.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

30 maggio 2026

Hej Aye,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service i Barkarby. Sådant uppskattas mycket.

Valutata 1 stelle su 5

Fick ej köpa en redan bokad order.

Jag hade bokat en kyl på nätet.
Men vid hämtning visade det sig att den inte fanns.
Om jag hade vetat det innan jag kom kunde jag ha valt någon annan modell.
Nu blev det en dålig överraskning när kom fram.
Blev tvungen att köpa en annan dyrare modell som jag inte tänkt från början.

Hej Ted,

Stort tack för att ni uppmärksammar oss på det som hände vid er beställning. Vi förstår helt den frustration som uppstår när man ställs inför en oväntad kostnadsökning på grund av att en bokad vara inte finns tillgänglig på plats. Så här ska det naturligtvis inte gå till vid en hämtning hos oss.

Vi värdesätter er feedback högt och kommer att använda den i vårt arbete för att bli både tydligare i vår kommunikation och säkrare i våra lageruppdateringar. Vi hoppas att ni trots den olyckliga starten blir nöjda med kylskåpet ni köpte.

Snabbt och enkelt

Snabb, och professionell hjälp. Säljare var lösningsorienterad och försökte inte med en massa störande merförsäljning.

18 maggio 2026

Hej Peter,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att besöket upplevdes som snabbt, enkelt och professionellt. Det är extra uppskattat att hjälpen kändes lösningsorienterad och smidig.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Jag drömde om den här surfplattan…

Jag drömde om den här surfplattan mycket bra produkt!!!

Hej ALIMZHAN,

Vad roligt att höra att surfplattan motsvarade förväntningarna!

Tack för att du delade med dig av din upplevelse och de fina orden om produkten. Det uppskattas verkligen.

Valutata 1 stelle su 5

Jag reserverade en vara som var en…

Jag reserverade en vara som var en outletprodukt, tidigare återköp av annan kund. Fick SMS om att ordern var plockad. Väl i butik fick jag vänta drygt 30 minuter på hjälp med att få ut min vara som inte fanns. Den var knyt plockad och undanlagd. Fick köpa produkten, ny produkt till nypris, med liten prismatchreducering. Blev 400kr dyrare än planerat. Väldigt märkligt att få ett sms om att ens vara är plockad och sedan få veta att de inte har koll på saldo som inte stämmer och inte plockat ordern.

Hej Maria,

Det är verkligen beklagligt att läsa om er upplevelse med outlet-reservationen. Vi förstår att det känns märkligt och frustrerande att få en bekräftelse på en vara som sedan inte finns på plats, och vi ber om ursäkt för den tid ni fick lägga på detta i butiken.

Vi tar er feedback på största allvar och kommer att använda detta som ett exempel internt för att förbättra våra rutiner kring saldon och orderplock. Tack för att ni uppmärksammade oss på detta, så att vi kan bli bättre i framtiden.

Trevligt bemötande

Trevlig, hjälpsam, bra service.

25 maggio 2026

Hej Caroline,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra service i Barkarby. Sådant uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Tillmötesgående säljare

27 maggio 2026

Hej Lars-Göran,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och ett tillmötesgående bemötande i Barkarby.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra butik i Barkarby

Trevlig och kompetent personal

24 maggio 2026

Hej Annica,

Tack för de fina orden om varuhuset i Barkarby.

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och professionellt. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Hej Eliana,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att både produkten och upplevelsen i varuhuset levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più