POWER.se - Barkarby Recensioni 3232

TrustScore 4 su 5

4,1

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Valutata 5 stelle su 5

Försäljaren av telefonen var tydlig berättade hur han skulle valt men stöttande oss i att vi tänkte anordna, han lyssnade och kände in , hade tålamod och var tydlig. Sedan köpte vi till hjälpen med öv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi presenterades två olika typer av Tv:n. Det var en saklig presentation. Vi fick svar på våra frågor. Försäljaren berättade vilken skillnad det är i jämförelse med Samsung. Försäljaren var förtroe... Leggi di più

1. Azienda di elettronica

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Svezia

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Mycket bra köpupplevelse

Mycket bra köpupplevelse. Utmärkt service, trevlig säljare, fick bra förklaringar hur varan fungerade. Fick också en god privat rabatt.

Hej Hans,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att köpupplevelsen var så bra och att du fick tydliga förklaringar och bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Slarvigt

Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota fram rätt vara. Slarvigt slarvigt slarvigt!

Men ändå bättre än förra gången då rätt produkt inte fanns alls trots beställning och bekräftelse att den fann.

6 giugno 2026

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig.

Det låter verkligen som en rörig upplevelse vid upphämtningen, särskilt när det har hänt mer än en gång. Att fel version lagts undan och att det sedan tog lång tid att få fram rätt produkt är förstås inte den nivå man ska behöva förvänta sig.

Det är samtidigt bra att höra att det ändå blev bättre än vid det tidigare tillfället.

Om du vill få hjälp vidare kring den här typen av återkoppling eller om något utlovat inte stämde i samband med din bokning, behöver du kontakta vår kundservice direkt så att ärendet kan hanteras vidare.

Valutata 4 stelle su 5

En trevlig och kunnig säljare

ATT säljaren var trevlig, visade ett brett kunnande om produkten som ingav förtroende. Tog snabbt reda på mitt intresse, tidigare kunskaper & önskemål om produkten -er.

6 giugno 2026

Hej BO,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och kunnig hjälp i varuhuset. Att få tydlig vägledning och ett bra samtal kring behov och önskemål ska kännas tryggt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Försvunnen reservation

Försäljaren var trevlig och hjälps, så inget att klaga på där. Däremot hade jag reserverat produkten, och fått flera mail o sms om att produkten var klar för avhämtning. När jag kom för att hämta, fanns inte ordernumret och beställningen fanns inte. Mycket märkligt. Nu fanns ett exemplar kvar som tur var så det löste sig ändå. Men dåligt att inte reservationen fungerade trots flera mail /sms om att den kunde hämtas, så fanns den inte i era system.

5 giugno 2026

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd

Hej Baladir,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är jätte nöjd.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Ni skickar massa mail och sms som åsnor.

Ni skickar massa mail och sms som åsnor.

Hej Einar,

Det låter verkligen störande att få för många mejl och sms.

Om det gäller meddelanden om en beställning skickar vi normalt separata mejl, först ett kvitto på att ordern tagits emot och sedan en orderbekräftelse när den har behandlats.

Om du dessutom får oväntade meddelanden är det klokt att kontrollera avsändaren. Våra mejl om beställningar kommer från officiella @power.se adresser och våra sms kommer från avsändaren POWER.

Om du vill kan du beskriva vilka typer av meddelanden du får, till exempel om det är ordermejl, kampanjer eller något som verkar misstänkt, så kan jag hjälpa dig vidare.

Smidig och snabb

Hej AZ,

Tack för din fina recension.

Härligt att höra att allt gick smidigt och snabbt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Bra service o trevliga personal

Bra service o trevliga personal

Hej Samira,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet i Barkarby.

Mycket bra

👍😁 mycket bra

4 giugno 2026

Hej JAMAL,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var mycket bra.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

Hej Catarina,

Tack för de fina orden om ert trevliga bemötande.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Barkarby var så bra.

Säljaren var toppen

Säljaren var toppen, sålde på mig ett nytt abonnemang visade mig täckningskarta över tele 2 får bekräftelse på tre som har kass täckning där jag behöver

2 giugno 2026

Risposta di POWER.se - Barkarby

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med hjälpen du fick av vår säljare.

Vi har förståelse för att täckningen inte motsvarade dina förväntningar. För att kunna hjälpa dig vidare på bästa sätt rekommenderar vi att du besöker din närmaste butik, där våra kollegor kan se över ditt abonnemang och vilka alternativ som finns.

Valutata 2 stelle su 5

Fick stå i orimligt lång kö för att…

Fick stå i orimligt lång kö för att hämta ut en vara jag paxat. Jag paxade för att det skulle bli smidigt men det blev det verkligen inte, hade jag vetat det hade jag åkt lite längre till en annan affär.

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det inte blev så smidigt som du hade förväntat dig när du valde att paxa din vara.

Vår ambition är att göra upphämtningen så enkel och snabb som möjligt, och vi tar med oss din feedback kring kötiden för att se över hur vi kan förbättra flödet i butik.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och en mycket vänlig och…

Snabb leverans och en mycket vänlig och service inriktad manlig person i butiken 👍

30 maggio 2026

Hej Håkan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du fick ett vänligt och serviceinriktat bemötande i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service och trevlig personal

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt från köp till leverans. Jag rekommenderar gärna POWER till andra och kommer att handla där igen.

Hej Saman,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att både service, information och leverans fungerade smidigt.

Vi uppskattar varmt rekommendationen och hoppas få hjälpa till igen framöver.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra mottagande vid köp av diskmaskin.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Bra service

Bra service

30 maggio 2026

Hej Aye,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service i Barkarby. Sådant uppskattas mycket.

Valutata 1 stelle su 5

Fick ej köpa en redan bokad order.

Jag hade bokat en kyl på nätet.
Men vid hämtning visade det sig att den inte fanns.
Om jag hade vetat det innan jag kom kunde jag ha valt någon annan modell.
Nu blev det en dålig överraskning när kom fram.
Blev tvungen att köpa en annan dyrare modell som jag inte tänkt från början.

28 maggio 2026

Hej Ted,

Stort tack för att ni uppmärksammar oss på det som hände vid er beställning. Vi förstår helt den frustration som uppstår när man ställs inför en oväntad kostnadsökning på grund av att en bokad vara inte finns tillgänglig på plats. Så här ska det naturligtvis inte gå till vid en hämtning hos oss.

Vi värdesätter er feedback högt och kommer att använda den i vårt arbete för att bli både tydligare i vår kommunikation och säkrare i våra lageruppdateringar. Vi hoppas att ni trots den olyckliga starten blir nöjda med kylskåpet ni köpte.

Felix på POWER! ⚡️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più