Utrolig hjelpsom og dyktig butikkmedarbeider som ga oss fantastisk god hjelp. Veldig kunnskapsrik om de forskjellige merkene og vi ble anbefalt en kombi vask/ tørk maskin som vi er helt sikker på at v... Leggi di più
Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med. Betjeningen er alltid hyggelige og hjelpsomme. Utvalget av produktene er gode og pris kan være bob ...bob .... Jeg ha... Leggi di più
Jeg handler mye på power Vestkanten og får alltid god service. Jeg er spesielt veldig fornøyd med karene som jobber med tver. Trivelige og kunnskapsrike. Veldig smilende ansatte i kassen. Virker også... Leggi di più
Bestillingen min skulle være klar som «Klikk og hent», men den ventet ikke på meg da jeg kom. Kvinnen i kassen kunne med en gang ha hentet bestillingen min fra hyllen, men i stedet begynte hun... Leggi di più
Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Veldig god service og høflig ungdom.

Risposta di Power.no - Vestkanten
Fullstendig hjelp! Tilgjengelig butikkansatte.
Selger jeg har kontakt er veldig faglig orientert .

Risposta di Power.no - Vestkanten
Personalet tok seg god tid til å hjelpe meg med kjøpet selv om køen vokste.

Risposta di Power.no - Vestkanten
De var på og observante da jeg spurte etter ønsket vare, var allerede en annen ekspeditør på vei for å hente denne.

Risposta di Power.no - Vestkanten
Hyggelig betjening og god service 😁. Årsakene til at vi handlet hos Power igjen var gode minner fra tidligere kjøp, og selvfølgelig pris.👍

Risposta di Power.no - Vestkanten
Good selection of electric kettles.
Very poor service because there are not enough shop assistants. I had to wait a long time to get served
The shop assistant was excellent.

Risposta di Power.no - Vestkanten
Når man kjøper en vare, og den ikke virker. Da forventer man å få en ny vare som virker. Ikke valget mellom å få igjen pengene, eller å betale mer for samme vare.

Risposta di Power.no - Vestkanten
Møtte meg i døren og fant alt jeg ønsket og mer til og fulgte meg ut igjen👍

Risposta di Power.no - Vestkanten
Jeg hadde bestilt to telefoner på tilbud 2 for 1. Personen i kassen sa jeg bare hadde bestilt en og henviste meg til kundeservice. Jeg stod i kø i lang tid før å komme igjennom der bare for å få vite at jeg måtte reise tilbake til butikken for dette var det de som måtte ordne opp i. Ingen mulighet til å ringe butikken. Når jeg kom tilbake måtte jeg vente i lang tid før det ordnet seg. Det viste seg at det var flere som opplevde problemer med bestilling av dette tilbudet. Jeg fikk hurtiglader som kompensasjon, men synes personen i kassen burde undersøkt med en gang.

Risposta di Power.no - Vestkanten
Spurte meg om eg trengte hjelp, og fant frem varen med engang

Risposta di Power.no - Vestkanten
Fikk ny Miele støvsuger klar på klikk og hent etter 30 minutter.
God info om modellen, støvsugerposer og rensefilter. 😁😁

Selger flink og imøtekommende
Bra service fikk jeg og kjøpte det jeg skulle ha