Power.no - Vestkanten Recensioni 82

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Loddefjordvn. 2, 5881 Loddefjord, NO

"Klikk og hent"?? Hadde reservert vare og fått varen bekreftet klar via klikk og hent. Da jeg kom formiddagen dagen etter møtte jeg i kassen. Jeg ble sendt videre til kjøpshjelp lengre inne i butikk... Leggi di più

Han var veldig dyktig å selge de Beate varene. Min plan var å kjøpe de bilig varene så klarte han å overtale meg til å kjøpe de dyre. Men jeg og damen var veldig fornøyd. No gleder vi oss til å... Leggi di più

Hadde kjøpt en vare som A vare, men fikk utlevert C vare uten å være oppmerksom på det. Da vi så det var en feil på varen etter noen dager leverte vi inn på garanti. Det var da jeg oppdaget at dette... Leggi di più

Produktet kunne jeg nok fått like godt mange steder, men servicen den unge mannen ga var helt upåklagelig. Uoppfordret tilbød han seg å montere glasset og utviste en service på toppnivå.

1. Negozio di elettronica

• Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestkanten

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Veldig bra og god service

Veldig bra og god service

13 aprile 2026

Hei Rolf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så god service hos oss på Vestkanten. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

"Klikk og hent" - Helt feil

"Klikk og hent"??
Hadde reservert vare og fått varen bekreftet klar via klikk og hent.
Da jeg kom formiddagen dagen etter møtte jeg i kassen. Jeg ble sendt videre til kjøpshjelp lengre inne i butikken. Kjøpsavdelingen kunne hente varen på lageret. Med dette "styret" er det ikke klikk og hent. Det hadde vært raskere å plukke varen selv da jeg passerte den på vei til kjøpshjelp. Det var ikke mangel på enheter av varen heller.

15 aprile 2026

Hei Malin,

Takk for at du velger å gi oss din tilbakemelding.

Forstår at du opplevde vår Klikk&Hent-funksjon som frustrerende, spesielt siden varen inne var blitt plukket vekk slik de ofte skal gjøres ved en klikk&hent. I noen tilfeller, så er varen av en sånn type at butikken ikke velger å legge den til side fordi den ellers kanskje er lett tilgjengelig i avdelingen, men allikevel er det beklagelig at dette gjorde opplevelsen din dårligere.😢

Vi tar med oss tilbakemeldingen din slik at vi kan gjøre det bedre i fremtiden, og jeg håper du gir oss muligheten til å bevise dette.✨

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Veldig god service.

Veldig gid service.

14 aprile 2026

Hei Rossana,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde så god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Kjapp og god service

Det var en effektiv handel, god service

9 aprile 2026

Hei Liana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde kjapp og god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det gleder oss at handelen gikk effektivt og at du var fornøyd med servicen du mottok. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

God service

God service, alltid hjelpsomme når
du trenger hjelp

11 aprile 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har opplevd god service og at teamet vårt alltid er hjelpsomt når du trenger det. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Fantastisk service

9 aprile 2026

Hei Tor-Rune,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde så god service hos oss på Vestkanten. Vi er stolte av teamet vårt og det er deilig å høre at den unge mannen ga deg service på toppnivå med monteringen av glasset. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Dårlig produkt for meg

Bra hjelp, men øreproppene var ikke opp til mine håp og forventninger, med tanke på støydemping og komfort. Jævlig irriterende å ikke få returnere de og få pengene tilbake.

7 aprile 2026

Hei andurs,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er synd å høre at øreproppene ikke levde opp til forventningene dine når det gjelder støydemping og komfort. Vi setter pris på at du opplevde god hjelp fra våre ansatte.

Når det gjelder retur av ørepropper, så kan disse kun returneres hvis emballasjen er uåpnet og forseglingen er intakt. Dette gjelder hygieneprodukter som kommer i tett kontakt med kroppen din. Denne policyen eksisterer fordi returnerte produkter selges i vår Outlet-seksjon til rabatterte priser, så de må forbli hygienisk rene for andre kunder.

Hvis du har spørsmål om produktet eller ønsker å diskutere situasjonen din nærmere, kan du kontakte vår kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestkanten⚡

Han var veldig dyktig å selge de Beate…

Han var veldig dyktig å selge de Beate varene.
Men jeg og damen var veldig fornøyd.
No gleder vi oss til å få de varene.

5 aprile 2026

Hei Gunay,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere var så fornøyde med servicen på Vestkanten. Det høres ut som dere fikk en dyktig selger som hjalp dere med å finne de riktige produktene for deres behov. Vi er glade for at dere er fornøyde med kjøpet og håper dere blir like fornøyde når varene kommer frem!

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask betjening og møtte en hyggelig ekspeditør på Vestkanten. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestkanten⚡

Jeg synes Power vestkanten alltid har…

Jeg synes Power vestkanten alltid har ett hyggelig og hjelpsomme personale. De er alltid smilende og blid. Forteller om produktet og svarer på spørsmål som jeg lurer på.

2 aprile 2026

Hei Hilde Rita Polden,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen om POWER Vestkanten! Det er fantastisk å høre at du opplever personalet som hyggelig og hjelpsomt, og at de alltid møter deg med smil og god service. Vi setter stor pris på at de tar seg tid til å forklare produktene og svare på spørsmålene dine.

Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet på Vestkanten. Det er akkurat denne typen service vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Betjening og pris.

3 aprile 2026

Hei Harald,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med både betjeningen og prisen hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Meget fornøyd

Som tidligere, veldig fornøyd med å handle hos Power. God service og hyggelig betjening.

3 aprile 2026

Hei Karl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er så fornøyd med servicen og betjeningen hos oss. Vi setter stor pris på at du velger å handle hos POWER gang på gang.

Ventet en mnd på tv

Ventet en mnd på tv. Når jeg skulle hente visste ingen om noe. En time ? Var det det det tok. Godt jeg har en snill kone

1 aprile 2026

Hei Kentusen,

Takk for at du velger å dele din opplevelse med oss.

Det er leit å høre at du opplevde så lang leveringstid på din bestilling og at de i butikken hadde vansker med å finne frem til varen din når du var der, er helt klart at vi her må skjerpe våre rutiner og vi til ta med din tilbakemelding videre internt.

Du skal ha mottatt en egen epost gjeldene kompensasjon for denne opplevelsen, og jeg håper dette hjelper som et plaster på såret og at du velger å gi oss en sjanse til i fremtiden! 😊

Ønsker deg en fin dag videre.

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God faglig hjelp

God faglig hjelp

30 marzo 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god faglig hjelp hos oss på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

28/3-26 Kjøp av vaskemaskin

God service av betjening.

1 aprile 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service av betjeningen ved kjøp av vaskemaskinen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Håper du blir fornøyd med den nye vaskemaskinen!

Oversiktlig butikk

Lett å finne det jeg skulle kjøpe.
Kort ventetid for å betale.

30 marzo 2026

Hei Rigmor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde butikken som oversiktlig og at du enkelt fant det du skulle kjøpe. Vi er også glade for at ventetiden ved kassen var kort. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestkanten⚡

Fikk god og effektiv hjelp av ansatt.

Fikk god og effektiv hjelp av ansatt.

21 marzo 2026

Hei Vinni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god og effektiv hjelp av våre ansatte på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

God kundeopplevelse

Medarbeider lyttet til mine ønsker og behov og kom med flere alternativer. Opplevdes ærlig med informasjon om produktet.

20 marzo 2026

Hei CAMILLA,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at medarbeideren vår på Vestkanten tok seg tid til å lytte til dine ønsker og behov, og at du opplevde informasjonen som ærlig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss.

Det betyr mye for oss å vite at vi klarte å gi deg flere gode alternativer og en god kundeopplevelse. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

19 marzo 2026

Hei Jarle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundebehandling hos oss på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.