Power.no - Namsos Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Verftsgata 4, 7800 Namsos, NO

Jeg skulle på Power og handle avkalkingsvæske til kaffemaskinen. En ansatt så meg så snart jeg kom inn i butikken, og han lurte på hva jeg skulle ha. Jeg sa fram ærendet mitt, og vedkommende l... Leggi di più

Isak på Power Namsos har personlig egnethet i service og salgs-yrket. Han fikk en rimelig stor utfordring, hjalp meg i aller høyeste grad OG toppa «jeg er genuint interessert i å hjelpe deg» inntryk... Leggi di più

Ble ikke sett når jeg kom inn i butikken. Men fikk veldig god service når jeg kom til kassen.

1. Negozio di elettronica

• Verftsgata 4, 7800, Namsos, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Namsos

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8741 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veldig god kundeservice og løsnings…

Veldig god kundeservice og løsnings orientert.

30 marzo 2026

Hei Jon,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice og at vi var løsningsorienterte. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig bra!

Med en gang jeg kom inn i butikken ble jeg møtt med et smil og spørsmålet om jeg trengte hjelp, noe jeg takket pent nei til, men jeg satte pris på omtanken. I kassa ble jeg møtt av den hyggeligste ansatte. Jeg hadde et POWER-kort med en sum fra en julegave jeg returnerte tidligere. Jeg trodde denne summen var 600kr og ga henne kortet, og betale de resterende 190 kronene. Noen minutter etter jeg forlot butikken kom hun etter meg og fortalte hu at hu hadde sjekket saldoen og at det fortsatt var 99kr igjen på kortet. Jeg hadde en veldig fin kundeopplevelse!

19 marzo 2026

Hei Ada,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en så positiv opplevelse i butikken vår i Namsos. Spesielt imponerende er det at den ansatte tok seg tid til å følge etter deg for å informere om den gjenværende saldoen på gavekortet ditt. Slik oppmerksomhet og ærlighet setter vi stor pris på.

Vi er glade for at du valgte å dele denne opplevelsen med oss!

Helt fantastisk service!

16 marzo 2026

Hei Vilde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med servicen vår. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Grei betjening i Namsos som hjelper…

Grei betjening i Namsos som hjelper altid til! Blidspent og snille menesker som jobber der!!
Snedig plass

14 marzo 2026

Hei Jens,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Namsos gir deg så god service og at du opplever dem som hyggelige og hjelpsomme. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

God hjelp og rådgivning

4 marzo 2026

Hei GUNN ÅGOT LEITE,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at våre ansatte har gitt deg god hjelp og rådgivning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Veldig serviceinnstilt personell på…

Veldig serviceinnstilt personell på butikken, og veldig hjelpsomme

27 febbraio 2026

Hei Ove,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at personalet på Namsos-butikken var så serviceinnstilt og hjelpsomt. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

väl bemötande

väl bemötande. Rembrant super

19 febbraio 2026

Hej Rolf,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god service i Namsos. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hurtig og grei handel

Hurtig og grei handel, konkurransedyktige priser, hyggelig betjening

15 febbraio 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde en hurtig og grei handel hos oss, og at du var fornøyd med både prisene og betjeningen. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å betjene deg igjen i fremtiden!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Liten og effektiv vifteovn.

Liten og effektiv vifteovn. Kjekt på soverommet rett før en legger seg. 😊

3 febbraio 2026

Hei Åse,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at vifteovnen fungerer så bra på soverommet og gir deg den komforten du trenger. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

God service og god veiledning om…

God service og god veiledning om produkter

27 gennaio 2026

Hei Svein,

Takk for din positive anmeldelse! 🤩 Jeg er glad for at du er fornøyd med ditt besøk hos oss.

Ønsker deg en riktig fin dag videre, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i fremtiden. 🤗

Blid

Blid, hyggelig og imøtekommende personale

26 gennaio 2026

Hei Hallgeir Aasmund

Så koselig at du tar deg tiden. 😄 Takk for en fantastisk rangering. 🤗

Jeg håper du har fått i havn det du trengte og at du er godt fornøyd. Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Linn
POWER

God service og vennlig betjening

26 gennaio 2026

Hei Gunnar,

Takk for den flotte rangeringen. ⭐ Og tusen takk for at du tar deg tiden, det setter jeg stor pris på. 😊

Håper du er fornøyd og har fått i havn det du var ute etter. Ønsker deg ei riktig fin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Det var bra

Jeg fikk raskt hjelp

19 gennaio 2026

Hei Jean,

Wow, tusen takk for en kjempefin rangering. Jeg håper du er kjempefornøyd. ❤️

Ønsker deg en flott dag og velkommen tilbake er du. 🤗

Noen gang er det sånn

Noen gang er det sånn, at ansatte med selv opptatt, men viss man spør så få man hjelp

17 gennaio 2026

Hei Heinz,

Takk for tilbakemeldingen.

Fint å høre at du opplever å få hjelp når du spør, men vi tar på alvor det du skriver om at ansatte til tider virker litt selvsentrerte.
Vi ønsker at alle kunder skal oppleve at vi er tilgjengelige og oppmerksomme 😊

Vi tar innspillet ditt videre internt, og takk for at du sier ifra.

Velkommen tilbake for en hyggelig handel 🙌