Power.no - Namsos Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Verftsgata 4, 7800 Namsos, NO

Jeg skulle på Power og handle avkalkingsvæske til kaffemaskinen. En ansatt så meg så snart jeg kom inn i butikken, og han lurte på hva jeg skulle ha. Jeg sa fram ærendet mitt, og vedkommende l... Leggi di più

Med en gang jeg kom inn i butikken ble jeg møtt med et smil og spørsmålet om jeg trengte hjelp, noe jeg takket pent nei til, men jeg satte pris på omtanken. I kassa ble jeg møtt av den hyggeligste ans... Leggi di più

Ble ikke sett når jeg kom inn i butikken. Men fikk veldig god service når jeg kom til kassen.

1. Negozio di elettronica

• Verftsgata 4, 7800, Namsos, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Namsos

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8741 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service 🙂

21 luglio 2026

Hei Bjørnar,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Namsos, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.

Friendly and helpful

We came, the sales assistant approaced n helped us to find n get what we’re looking for.

17 luglio 2026

Hi Nita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere ble møtt på en vennlig måte og fikk god hjelp til å finne det dere lette etter.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Namsos.

Godt fornøyd

Godt fornøyd. God vare til god pris. Fungerer utmerket.

30 giugno 2026

Hei Torstein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er godt fornøyd, og at varen fungerer utmerket til en god pris.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Bra service og grei handel.

7 luglio 2026

Hei Bjørn,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde bra service og en grei handel hos oss i Namsos. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det går veldig fint alle

Det går veldig fint alle

2 luglio 2026

Hei Nataliia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt går fint.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God service.

God service.

29 giugno 2026

Hei SOL KRISTIN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Namsos.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Fornøyd tross at jeg ikke ble sett

2 luglio 2026

Hei Trude,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at du fikk veldig god service i kassen, selv om starten på besøket ikke ble helt som ønsket.

Vi setter pris på både ros og ærlige tilbakemeldinger, og dette er nyttig å ta med videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Det er utrolig avslappende å sette seg…

Det er utrolig avslappende å sette seg ned og kjenne både varmen og massasjen. Føttene mine kjennes bedre allerede.

23 giugno 2026

Hei Mary,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at produktet gir både varme, massasje og en merkbar forskjell for føttene dine allerede.

Vi setter stor pris på at du delte opplevelsen din, og håper du får mye glede av det videre.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Namsos⚡

Isak på Power Namsos har personlig…

Isak på Power Namsos har personlig egnethet i service og salgs-yrket. Han fikk en rimelig stor utfordring, hjalp meg i aller høyeste grad OG toppa «jeg er genuint interessert i å hjelpe deg» inntrykket da han faktisk hadde googla og lest seg opp på mitt utfordringsbilde fra dag 1 til dag 2 da jeg var innom.
Det ble kjøp av Apple Watch, og Isak er den jeg kommer til å se etter ved neste kjøp.
Tusen takk for meget god service👍

13 giugno 2026

Hei Monika,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Namsos, og at oppfølgingen gjorde så sterkt inntrykk.

Det høres ut som du fikk en serviceopplevelse helt i toppklasse, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den. Vi håper du blir veldig fornøyd med Apple Watchen din, og ønsker deg velkommen tilbake neste gang.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Namsos⚡

Oliver er en dyktig selger som lytter…

Oliver er en dyktig selger som lytter på kunden.
Serviceminded og effektiv.
God og tydelig beskjed om leveringsdato.

13 giugno 2026

Hei Knut Ove Lillemoen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, tydelig informasjon og en effektiv handel i Namsos.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du følte deg lyttet til.

Hei Stig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Namsos var så god, og at de ansatte gjorde inntrykk.

Meget god service og trivelig betjening

Meget god service og trivelig betjening
Anbefaler å dra dit viss du trenger skjermbeskytter på mobilen eller noe annet innenfor elektronikk og hvitevarer.

17 maggio 2026

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget god service og trivelig betjening i Namsos. Ekstra fint at du vil anbefale butikken videre for både skjermbeskytter og andre produkter innen elektronikk og hvitevarer.

Hei Elsa,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Namsos⚡

Jeg fant varen jeg skulle ha på nett…

Jeg fant varen jeg skulle ha på nett hos en annen forhandler. Der var den 350kr billigere. Jeg gikk å spurte om jeg kunne få samme pris å det fikk jeg.

12 maggio 2026

Hei per-johan,

Takk for at du delte opplevelsen din.

Så bra at du fant varen du skulle ha, og ekstra fint at butikken kunne matche prisen for deg. Det er hyggelig å høre at dette fungerte smidig.

God service, med mersalgsforsøk

Jeg skulle på Power og handle avkalkingsvæske til kaffemaskinen.

En ansatt så meg så snart jeg kom inn i butikken, og han lurte på hva jeg skulle ha. Jeg sa fram ærendet mitt, og vedkommende lurte på hvor mange jeg trengte.
Det føltes som om vedkommende prøvde å få til et "mersalg", men jeg skulle jo bare ha én flaske. Han var uansett en veldig hyggelig selger.

Power Namsos er min absolutte favorittbutikk for mobiler, hvitevarer og kjøkkenapparater, men de er litt snare til å prøve å selge meg ting jeg ikke trenger (strømavtale osv.).

10 maggio 2026

Hei Solfrid,

Takk for en ærlig og fin tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at butikken i Namsos er en favoritt, og at opplevelsen ellers var god og imøtekommende.

Samtidig forstår vi godt at det kan oppleves litt mye når det blir foreslått flere ting enn det du faktisk kom inn for å kjøpe.

Vi setter pris på at du trekker frem både den gode servicen og det som kunne vært litt mer balansert.

Helt super service!

Helt super service!

5 dicembre 2025

Hei Osvald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk helt super service.

Flink og hyggelig selger

Flink og hyggelig selger, synes at handelen var en fin opplevelse og har tro på at det er gode produkt.

29 aprile 2026

Hei Kurt,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at handelen var en god opplevelse og at møtet i varehuset traff godt.

Hei Ina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse i Namsos og møtte god service.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Namsos⚡

Bestilte på nettet og skal få varen min…

Bestilte på nettet og skal få varen min over helga. Liker power godt. Bra utvalg og flinke personale :)

21 aprile 2026

Hei Milena,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at bestillingen ser bra ut, og at både utvalget og opplevelsen i Namsos har vært gode.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Namsos⚡

Hyggelig betjening og god hjelp til å…

Hyggelig betjening og god hjelp til å finne det produktet som passet best for meg.

17 aprile 2026

Hei MONICA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk hyggelig betjening og god hjelp til å finne det produktet som passet best for deg. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡