Power.no - Majorstuen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sørkedalsvn. 33, 0369 Oslo, NO

Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems,... Leggi di più

Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i but... Leggi di più

Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt pro... Leggi di più

Fredrik hjalp meg med 3 krevende problemstillinger i dag, og utførte dette perfekt. Jeg er meget fornøyd. Ps. Tillegg! Ettersom jeg alltid bruker Power, vil jeg også fremheve Emilio! Jeg var inno... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Majorstuen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9345 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

To av betjeningen var mer opptatt av å…

To av betjeningen var mer opptatt av å koseprate med (den pene kvinnelige) sikkerhetsvakten enn å betjene meg.

Så det ble ikke handel som planlagt, bare et knappebatteri.

5 marzo 2026

Hei Øyvind,

Vi beklager at du ikke fikk den oppmerksomheten du fortjente som kunde hos oss.

Alle kunder skal møtes med god service, uansett situasjon. Det er ikke akseptabelt at ansatte prioriterer private samtaler fremfor kundebehandling.

Vi beklager at handelen din ikke ble som planlagt, og takker for tilbakemeldingen som hjelper oss å bli bedre.

Ønsker deg en fin dag videre!

Forferdelig kundeservice - styr inna

Kjøpte nytt produkt
Etter 1 mnd knakk en del
Ved innlevering av produkt var det minst 7 på jobb men kun 1 person på reklamasjon, resten var ledige. Køen var lang
Butikken ringer 1 gang, jeg var ikke tilgjengelig - ingen mulighet til å ringe/kontakte tilbake
Ringer kundeservice, de kan ikke hjelpe og sier butikken skal ringe igjen.
Hører ingenting fra Power på lang tid.
Drar innom butikken, veldig lang kø på service, ingen kø i kassen men de ville ikke hjelpe til.
Drar innom enda en gang, nå har det gått 5-6 uker.
Igjen lang ventetid, deretter beskjed om at alt er i orden? Med hva da? Først meldte de at produktet var gått ut og jeg kunne få gavekort... når jeg viste på mobil at den var inne sa de at jeg kunne kjøre til en annen butikk som var langt unna og få nytt produkt. Ikke aktuelt naturligvis. Etter mye om og men så skal de sende nytt produkt til butikken.

Power, her er det bare å skjerpe seg! Det er enkelt å være ny kunde men grusomt å være en eksisterende kunde!

4 marzo 2026

Hei,

Tusen takk for at du tar deg tid til å beskrive hele opplevelsen din.
Dette er langt unna slik en reklamasjon hos oss skal oppleves.
At et produkt ryker etter én måned er i seg selv frustrerende, men måten du har blitt møtt på – med lange køer selv om flere ansatte er tilgjengelige, manglende mulighet til å komme i kontakt med butikken etter én ubesvart telefon, motstridende beskjeder om produktet, forslag om å reise langt til en annen butikk, og totalt 5–6 ukers ventetid – er rett og slett ikke godt nok 😔

Jeg forstår veldig godt at du opplever det som enkelt å være ny kunde, men svært tungvint som eksisterende kunde med reklamasjon.
Slik skal det ikke være hos oss, og tilbakemeldingen din tas på fullt alvor.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel ved en senere anledning, samt god oppfølgning etter handel! 🤩

Veldig bra service.

Veldig bra service.

3 marzo 2026

Hei Roger,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så bra service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Fornøyd med service og pris

Jeg traff på en veldig vennlig og hjelpsom medarbeider som hjalp meg med et godt valg for det jeg kom for og bar produktet ut i bilen for meg ( jeg er en eldre dame)

Hei Ragnhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så god hjelp på Majorstuen og at medarbeideren var både vennlig og hjelpsom. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve besøket hos oss. At du fikk hjelp helt ut til bilen viser at teamet vårt virkelig bryr seg om kundene sine.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Dårlig opplevelse selv om jeg til slutt fikk det jeg ønsket

Det var lørdag rundt 17.30 tiden. Lite betjening. Fikk til slutt fortalt en ung mann at jeg ønsket å kjøpe en MacBook. Han spurte da «hvorfor»? Til det svarte jeg hvorfor han spurte. Han svarte ikke bare forsvant. Så fikk jen kontakt med en annen ekspeditør og han spurte også «hvorfor» og forklarte at de hadde bedre produkter som var billigere og dessuten var Appleproduktene lettere å hacke. Så brukte han mye tid på å selge meg trygghetsprodukter og var også innom skifte av mobiloperatøren. Merkelig opplevelse som tok minst 15 mer enn om han hadde akseptert at jeg visste hva jeg ville ha. Et annet par som stod der fulgte med på min konversasjon med selgeren. De smilte og sa at det var vanskelig å handle her fordi det tok alt for lang til med alt selgere. Ville snakke om, og tilby, som ikke hadde noe med saken å gjøre.Det hørte også med at han ikke kunne tilby Apple tilleggsutstyr pga at han som hadde nøkkelen til skapet hadde glemt den hjemme. Det hører også med det stod flere bokser med tomme? mineralvann bokser. at betjeningens pult. Det ga et sjuskete inntrykk.

Oppsummering:
Spesiell form for kundebehandling som ikke frister til gjenbesøk eller anbefaling av Power Volvat.

Hei Arne,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss.
Det du beskriver er ikke den måten vi ønsker at kunder skal bli møtt på. At du både måtte vente lenge, opplevde lite bemanning, fikk spørsmål om “hvorfor” du ville kjøpe MacBook i stedet for å bli møtt med respekt for valget ditt, og samtidig ble utsatt for mye fokus på tilleggstjenester og bytte av mobiloperatør, forstår jeg veldig godt at oppleves både masete og lite kundevennlig.

I tillegg skal det selvsagt ikke være slik at du ikke får kjøpt tilbehøret du trenger fordi vi ikke har tilgang til skap, eller at området rundt skranken gir et sjuskete inntrykk. Dette tar vi på alvor og følger opp internt med butikken 😊

Vi setter pris på at du sier ifra, selv om opplevelsen din ikke frister til gjenbesøk. Tilbakemeldingen din gir oss en viktig mulighet til å skjerpe oss på både kundebehandling, bemanning og ryddighet.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 🙌

God service

Serviceminded kundeveileder som gav god informasjon om produktet jeg var på jakt etter.

1 marzo 2026

Hei Anne-Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service og nyttig informasjon om produktet du var på jakt etter. Våre kundeveiledere jobber hardt for å gi deg den beste opplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Uakseptabel ventetid på click og hent

Skulle hente click og hent støvsuger og el-tannbørste. Fikk beskjed om at det var klart og forventet at det var klart i kasse. Fikk på support beskjed om at det måtte hentes i butikken. Der var ekspeditør opptatt med å demonstrere støvsugere (flere) for en kunde. Tipper det tok 20 minutter. Da de var ferdig skulle han vise dem til Tv avdelingen i en annen etasje. Han kom da relativt rask tilbake. Men varene var jo ikke klare slik de pleier i en click og hent pose. De måtte hentes. det skal sies. Ekspeditøren var hyggelig han, men ventetiden var ikke akseptabel.

Hei braola,

Takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen på Majorstuen. Vi forstår at ventetiden på 20 minutter ikke var som forventet når du skulle hente Click & Collect-bestillingen din.

Det er bra at ekspeditøren var hyggelig og hjalp deg til slutt, selv om varene ikke var klare i pose som vanlig. Vi setter pris på at du tar deg tid til å dele denne opplevelsen med oss, da det hjelper oss å forbedre servicen vår.

Click & Collect skal normalt være en rask og smidig opplevelse for våre kunder. Vi noterer oss tilbakemeldingen din om ventetiden og håper du likevel er fornøyd med produktene du kjøpte.

Jeg kjøpte TV

Jeg kjøpte TV, selgere i avdelingen er kunnskapsrike , flinke og gode på produkter! Takk for fantastisk service!

Hei IRINA,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med TV-kjøpet ditt! Det er flott at selgerne på Majorstuen kunne hjelpe deg godt med produktkunnskapen sin. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Som forbrukerjurist mener jeg at de…

Som forbrukerjurist mener jeg at de (hittil) leverer optimalt. Hyggelige, dedikerte medarbeidere som kan sine produkter.

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du som forbrukerjurist har hatt en så positiv opplevelse med oss på Majorstuen. Vi setter stor pris på at du fremhever våre medarbeideres kunnskap og dedikasjon. Det betyr mye for oss at du opplever servicen som optimal og at teamet vårt har gjort et godt inntrykk. Vi gleder oss til å fortsette å levere den samme kvaliteten fremover.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Ny ansatt må ha mer opplæring ved kasse

Alle medarbeiderne er god, eneste som dere må passe på litt mer er ny ansatt under opplæring. De har ikke fått grundig opplæring og de klarer ikke å jobbe selvstendig. De opplever mye problemer ved kasse og kunne ikke finne løsninger selv. De bruker alt for lang tid.

27 febbraio 2026

Hei Vladimir,

Takk for tilbakemeldingen din om vår butikk på Majorstuen. Det er flott å høre at du synes medarbeiderne våre generelt er gode!

Vi setter stor pris på at du deler dine observasjoner om opplæringen av nye ansatte ved kassen. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre tjenesten vår kontinuerlig.

For spesifikke tilbakemeldinger om opplæring og service, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre og sørge for at dine kommentarer når riktige personer.

Mas om ekstra

21 febbraio 2026

Hei Chris,

Takk for at du sier ifra.
Det er beklagelig dersom opplevelsen ble preget av for mye fokus på tillegg.
Målet vårt er å informere om relevante alternativer, men aldri å oppleves pågående.
Tilbakemeldingen din tar vi med oss i det videre arbeidet vårt 😊️

Hei Benthe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom service på Majorstuen. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

God kunde behandling

God kunde behandling, relevant informasjon og hjelp.

16 febbraio 2026

Hei Christina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundebehandling og fikk relevant informasjon og hjelp på Majorstuen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

kompetent og symaptisk service

kompetanse, rask og sympatisk service og gode råd

18 febbraio 2026

Hei Walentyna,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde kompetent og sympatisk service på Majorstuen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss.

Tok veldig langt tid

Tok veldig langt tid. Måtte kommer flere gang, fikk ikke alt med, og fungerer fortsatt ikke etter 2 måneders service reparasjon.

15 febbraio 2026

Hei Christopher,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss her.
Vi beklager sterkt både all tiden du har brukt, at du måtte komme flere ganger, og at produktet fortsatt ikke fungerer etter lang tid på service. Slik skal det ikke være.

Gjerne kom innom oss igjen om du fortsatt opplever problemer med fjernkontrollen din.
Hvis du ønsker så kan du gjerne send meg en mail på review@power.no, så kan jeg se nærmere på det.
Legg da gjerne med din kontaktinfo, ordrenummer/kvittering, samt original anmeldelse herfra.

Ønsker deg uansett en fin dag! 🤩

POWER

Support funker ikke .Ventetider på opp…

Support funker ikke .Ventetider på opp mot en time har jeg opplevet!

13 febbraio 2026

Hei Christen,

Takk for at du sier ifra.
Vi beklager så mye for lengre ventetid denne dagen! 😔
Vi prøver så godt vi kan å ha god kontroll på dette, men her ser jeg at vi har sviktet.

Tilbakemeldingen din tar vi videre internt slik at vi kan forbedre kapasitet og svartid på kundeservice fremover.

Ønsker deg en fin dag! 😊

POWER

Super service og kunnskap om produkter

Super service og kunnskap om produkter (TV) og fleksibel ifht leveranse og tilleggstjenester🤩

10 febbraio 2026

Hei Vidar,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde super service og at teamet vårt kunne hjelpe deg med god kunnskap om TV-produkter. Vi setter stor pris på at du også nevner fleksibiliteten rundt leveranse og tilleggstjenester.

Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig. Det er akkurat denne typen service vi streber etter å gi alle våre kunder.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Jeg var i deres avdeling Power Storo 5

Jeg var i deres avdeling Power Storo 5. februar etter å ha sett en annonse om pante av iPhone 14 Pro for 3900 kr. De henvist meg til kundesupport hvor jeg ble fortalt etter kontroll at tilbudet var gyldig, men at jeg måtte pante inn telefonen min først for å kunne kjøpe en ny. Det ga ikke mening for meg, men jeg ble fortalt at det var den eneste måten. Da jeg pantet inn telefonen min, kunne jeg ikke betale fordi jeg ikke hadde tilgang til nettbank. Jeg sto igjen uten telefon og muligheten til å betale for en ny telefon. Jeg ringte konen min som lånte meg kortet sitt for å betale telefonen i Power Majorstuen fordi hun var i området der. Da jeg kom for å betale telefonen, la jeg merke til at min gamle telefon var pantet for 2900 kr. Jeg gjennomførte kjøpet fordi jeg ikke har en reserve-telefon og gikk til Power Storo for å få min gamle telefon tilbake, men jeg ble fortalt at den allerede var sendt videre. Jeg la også merke til at de hadde lagt til 12 måneders abonnement på 20 GB hos Ice mobil selv om jeg ikke spurte om det, fordi jeg allerede har 60 GB hos Ice til samme pris, og jeg ønsket å betale for telefonen på en gang uten abonnement, som jeg også gjorde, men de la likevel til abonnementet. Jeg gikk tilbake til Power Majorstuen dagen etter hvor jeg ba dem rette feilen. De sa at det ikke var noe problem, men at jeg måtte betale 200 kr for at de skulle fjerne 20 GB-abonnementet og gjenopprette min gamle 60 GB-pakke. Jeg betalte det beløpet som ble krevd. 5 dager senere har jeg fortsatt 20 GB-abonnementet.

6 febbraio 2026

Hei Petar,

Takk for tilbakemeldingen, og beklager den opplevelsen du har hatt.🙁

Forstår at opplevelsen din hos oss ikke har nådd de forventinger du har hatt til oss, og det kan jeg forstå. Det stemmer at tilbudet vi hadde gjaldt prisavslag på et utvalg telefoner dersom man pantet inn sin gamle telefon, det er derfor slik at man må pante sin egen telefon og levere denne inn til butikken for å få avslaget i pris. Men her burde vi ha arbeidet med deg for å få løst dette på en god måte, og jeg beklager for frustrasjonen dette har medført. Forstår også at det ble feil rundt mobilabonnement, og dette tar vi med oss videre da du selvfølgelig skal få bestemme selv om du ønsker å bytte abonnement eller ikke.

For å få rettet opp i mobilabonnementet må du dessverre innom butikken, da dette må håndteres der.
Beklager for alt bryderiet, og takk for at du gir oss beskjed.

Ønsker deg en fin dag videre.🌟

Veldig god service

Veldig god service. Blid og hjelpsom ansatt.

10 febbraio 2026

Hei Margit,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service på Majorstuen. Vi er stolte av teamet vårt og deres dedikasjon til å gi kundene våre den beste opplevelsen. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg når de besøker oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Ansett folk som har lyst til å jobbe

Fikk melding om at klikk og henten var klar, det var den ikke. Kom 3 timer etter meldingen og den var like vel ikke klar. Fikk dermed beskjed om å gå videre inn til en annen kasse for å få hjelp der. Hvor jeg møtte to ansatte som så ut som de hatet livet og jobben. Jeg sa hei kunne dere hjulpet meg? Skal hente en klikk og hent men den var ikke ferdig så ble henvist hit. Ingen av de ansatte svarte meg og bare så på hverandre. Jeg sa greit da finner jeg den selv, hvor en av dem sa okey da hva r nr ditt? Og fant til slutt produktet mitt. Hva slags kundeservice er dette? Helt greit å ha en dårlig dag eller at man r sliten på jobb men når det kommer en kunde forventes det et smil og hva kan jeg gjøre for deg? Og at man viser litt engasjement og forståelse. Utrolig skuffet. Skal ikke handle der igjen

7 febbraio 2026

Hei Maria,

Takk for at du tar deg tiden med å dele din opplevelse med oss, dette er noe vi setter stor pris på!

Du har helt rett – det er helt greit å ha en dårlig dag på jobb, men det gir aldri noen rett til å behandle kunder dårlig. Et smil, en hilsen og vilje til å hjelpe er det minste man kan forvente når man velger å handle hos oss. Vi tar dette veldig alvorlig, og vi vil jobbe videre med å sørge for at vi leverer god service og kundebehandling i alle ledd hos oss.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det skulle være noe annet du lurer på. 📞💬

Du er alltid velkommen hos oss og jeg håper du gir oss muligheten til å rette opp dette inntrykket i fremtiden.🌟

Ønsker deg en fin dag videre!