Fredrik hjalp meg med 3 krevende problemstillinger i dag, og utførte dette perfekt. Jeg er meget fornøyd. Ps. Tillegg! Ettersom jeg alltid bruker Power, vil jeg også fremheve Emilio! Jeg var inno... Leggi di più
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Strålende service av en kunnskapsrik Ørjan

Risposta di Power.no - Majorstuen
Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt produkt) Opplevde det som ukomfortabel. Følte at ansatte ble irritert når jeg sa i fra at jeg ville ha den jeg har bestilt, og ikke den til dyrere. Gikk ikke ut med en god følelse.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems, brukte klikking hent) men da ga han gode tips til andre type universal føtter. Han var så grei og hyggelig, og han var så snill å hjalp meg å børe TV-en helt inn i bilen. Aldri vært borti en sånn kundeservice før. Finn Emilio på power så møter han deg med et smil og gjør det han kan for at du skal få en god og trygg handel.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Fikk en kundeorientert super behandling av support desk, lette etter mulighet til å oppspore krenkende melding.

Opplever at 4 stykk står i kasssen nede uten å
Komme bort å hjelpe. Spurte om hjelp n og alle så på hverandre og pekte hvem som skulle ta ansvar.
Lite smil og få. Han som betjent meg i kassen stoppet opp i betalingen for å gi en bro klem til en annen ansatt for så å spørre «hva var telefon nummeret ditt igjen ?»

Risposta di Power.no - Majorstuen
God service og gode kunnskaper forklart enkelt. Ørjan

Risposta di Power.no - Majorstuen
Helt fantastisk service , kunne ikke vært bedre, raske blide og løser alt du spør om på raskest mulig måte- en glede å dra til de

Risposta di Power.no - Majorstuen
Sendte in en switch2 som ikke 2 ansatte eller vi greide å få i live etter ca 30min med de ansatte som prøvde flere ladere og "jump starte" med en sterkere lader. Det ble skrevet i rapporten til verkstedet, men likevell så fikk man en regning på 450 at det ikke var noe feil ifølge verkstedet. ( det kan være jump starten fra de ansatte som startet en prosess i switchen, hvem vet?)
Det var som å prate med en vegg, vi har brukt 6 sikret beløp på denne butikken. Men likevell så finnes det ikke noen goodwill eller benefit å være lojal kunde hos dem.
Hvis folk trur de bryr seg så er det lang ifra virkeligheten. Styr Lang unna.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Jeg fikk ikke webkameraet som ble godkjent ny levering. Har ikke hørt noe nå heller etter snart to uker.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Ørjan svarte veldig bra, tålmodig og hyggelig på alle mine spørsmål i sommervarmen og hjalp meg med det jeg ønsket. Det har han gjort tidligere også. Kvinnelig kollega var også veldig flink. Kort ventetid.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Super service, vennlige og imøtekommende personell i en ryddig og oversiktlig butikk, hyggelig atmosfære.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Svært hyggelig, løsningsorientert og tålmodig support. De har vært svært behjelpelige ovenfor et familiemedlem med demens.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Aloha! I tried out the new POWER store on Majorstuen and the service was outstanding! They were very informative about the product I was looking for. The sales clerk was professional and so knowledge about the product that I ended up buying more because he explained to me so well. The service department also was excellent helping me further use my new Samsung Mobil phone in a better effective way. Mahalo

Risposta di Power.no - Majorstuen
Fikk utrolig god hjelp og informasjon.
Helt topp!!!

Risposta di Power.no - Majorstuen
Strålende service på alle måter - gode priser og tilbud

Risposta di Power.no - Majorstuen
Det var ganske rask og hyggelig opplevelsen.

Risposta di Power.no - Majorstuen
Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i butikken og møtte ikke på noen gjemte kostnader.
Jeg kjøpte hovedsaklig en Switch 2 og en case for oppebevaring av den.