Power.no - Lagunen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Laguneveien 21, 5239 Rådal, NO

Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Leggi di più

Forsøkte å bestille på chat. Det gikk dårlig og bestilling ble ikke effektuert. Iflg kundebehandler som jeg ringte til, var dette et kjent problem -:( Dette var dårlig!! Resten gikk meget bra.

Vi ble raskt ekspedert, lite vente tid. Dyktige selgere, dog må dt nevnes at lønnssystem med ekstra bonus på mersalg oppsalg i noen tilfeller kan føre til vel ivrige selgere. I dette tilfellet var vi... Leggi di più

En veldig hyggelig ung flink og kunnskapsrik dame som ekspederte oss. Ble kjøpt mye mer enn det vi i utgangspunktet tenkte, men det var noe vi hadde tenkt på. Så det ble en ny robotstøvsuger. Gleder o... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Laguneveien 21, 5239, Rådal, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lagunen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8811 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god forståelse og sympatisk betjening hos POWER Lagunen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Fikk god hjelp😀

24 luglio 2026

Hei Torill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lagunen⚡

Forsøkte å bestille på chat.

Forsøkte å bestille på chat.
Dette var dårlig!!
Resten gikk meget bra.

19 luglio 2026

Hei Elin,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at resten gikk meget bra, men dette med bestilling på chat høres ikke bra ut.

Når en bestilling ikke blir fullført som den skal, forstår jeg godt at det oppleves frustrerende.

Hvis du fortsatt trenger hjelp med bestillingen, kan du bruke chatten igjen eller sende en henvendelse [her](https://www.power.no/kundeservice/kontakt-oss/). Det hjelper også å beskrive hva som skjedde så tydelig som mulig, og gjerne legge ved skjermbilder hvis du har det.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lagunen⚡

Veldig hyggelige og hjepsomme…

Veldig hyggelige og hjepsomme mennesker! Viktig å fp hjelp!

19 luglio 2026

Hei Ewa,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god hjelp og møtte hyggelige mennesker hos POWER Lagunen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

best i norge

best i norge

15 luglio 2026

Hei Karkuk,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Lagunen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen.

Hei Frode,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fortreffelig service på kort tid hos POWER Lagunen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Lagunen var så god, og at både servicen og tilbudene falt i smak.

Hei Sidsel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang og hadde en god opplevelse hos POWER Lagunen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lagunen⚡

Jeg er så glad at jeg fikk ny pc Fikk god service 👍

Jeg er så glad at jeg fikk ny pc . Fikk god hjelp av en så ungdom 😄👍. På Lagunen

10 luglio 2026

Hei Jorunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med den nye PC-en din, og at du fikk god hjelp i butikken på Lagunen. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Fantastisk

Fikk mye hjelp av en dyktig ansatt og er svart fornøyd med hans innsats

8 luglio 2026

Hei Marija,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Lagunen, og at opplevelsen sto til forventningene.

Fornøyd kunde

6 luglio 2026

Hei Mido,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God service,som vanlig

God service,som vanlig. Ingen problem med garantiretur.

9 luglio 2026

Hei Hallvard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service, og at garantireturen gikk enkelt og greit.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Flink selger

Flink selger. Ingen venting.

8 luglio 2026

Hei Anonym,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og en god opplevelse i butikken.

Rask og hyggelig

Rask, hyggelig, løsning orientert.

2 luglio 2026

Hei Sabina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Lagunen var rask, hyggelig og løsningsorientert.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lagunen⚡

Det var altfor lang ventetid

Det var altfor lang ventetid både på å få hjelp til det jeg skulle ha og også i kassen

1 luglio 2026

Hei Monica,

Takk for at du deler dette. Det er ikke slik et besøk hos POWER skal oppleves, og så lang ventetid både for å få hjelp i varehuset og i kassen er frustrerende. 😊

Tilbakemeldingen din er allerede sendt videre til POWER Lagunen, slik at de kan se nærmere på serviceopplevelsen og ventetiden i butikken. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og innspillet ditt blir brukt i arbeidet med å forbedre kapasitet, tilgjengelighet og flyt i varehuset. 🤗

God kundeservice 😊

Dere er konkurransedyktige, har gode tilbud og alltid Imøtekommende 😊

23 giugno 2026

Hei Farida,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god kundeservice, konkurransedyktige priser og et imøtekommende møte hos oss.

Power Lagunen har stort utvalg

Vare på lager, klar for levering etter 30 minutter.

24 giugno 2026

Hei Einar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med utvalget hos POWER Lagunen og at varen var raskt klar for levering.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lagunen⚡

For land ventetid før man blir…

For land ventetid før man blir ekspedert.
God service når man først blir hjulpet

23 giugno 2026

Hei Freddie,

Takk for tilbakemeldingen. Det er fint å høre at du opplevde god service da du først fikk hjelp, selv om ventetiden før ekspedering ble for lang.

Vi setter pris på at du deler dette, og tar med oss innspillet videre. Håper neste besøk blir enda bedre.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Lagunen⚡

Gikk tregt med overføring fra gammel…

Gikk tregt med overføring fra gammel tlf. Venta nesten 3 tima i butikk....og måtte ta siste 50% etter komt hjem. Hadde ik fått overført apper,som måtte gjøres manuelt. D tok og lang tid🥵

21 giugno 2026

Hei Bente,

Takk for at du tar kontakt med oss.

Jeg beklager for den negative opplevelsen du hadde med oppsett og overføring fra gammel mobil til ny, forstår godt at det er frustrerende at dette tok så lang tid og spesielt da de ikke ble helt ferdige og du selv måtte gjøre en del av arbeidet manuelt hjemme senere. Det er jo absolutt ikke slik vi hadde håpet at det skulle gå.😔

Vi tar med oss din tilbakemelding og butikken er også informert om denne, jeg har også ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført og mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

hyggelig

hyggelig, grei og proff kundebehandling!

16 giugno 2026

Hei Kjellaug,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kundebehandlingen som hyggelig, grei og proff hos POWER Lagunen.