Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Leggi di più
Vi møtte en flink , dyktig ung kvinnelig selger. Vi ble informert om hva som var det beste kjøpet for oss. Ellers har vi fra tidligere god erfaring med Power sin service og hyggelige medarbeidere.
En veldig hyggelig ung flink og kunnskapsrik dame som ekspederte oss. Ble kjøpt mye mer enn det vi i utgangspunktet tenkte, men det var noe vi hadde tenkt på. Så det ble en ny robotstøvsuger. Gleder o... Leggi di più
Laguneveien 21, 5239, Rådal, Norvegia

Personalet var imøtekommende og flink og forklare.

Hyggelig og hjelpsom!
Jeg ble hjulpet av en hyggelig, smilende og hjelpsom ekspeditør.

Risposta di Power.no - Lagunen
Guttungen skal kjøpe ny mobil for konfirmasjon penger og personale prøver presse på han dyrere mobil. Og prøve få han til bytte abonnement, forferdelig personale som ikke var mye imøtekommende for det han var på jakt etter.. Aldri mer Power lagunen for vår del.. Vil tilføye at etter lagt ut denne anmeldelsen, så tok ledelsen kontakt med meg og ga en oppriktig unnskyldning! Supert at butikken tar kundeopplevelse på alvor... Så gir nok Power sjansen igjen

Risposta di Power.no - Lagunen
Rask respons og god service i butikken ved henting

Risposta di Power.no - Lagunen
Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid å hjelpsom.
Det er en stor faktor for at jeg handler mine varer der.
Hun som hjalp meg denne gangen var veldig flink , visste mye om produktet jeg skulle ha .

Risposta di Power.no - Lagunen
Kundeservicen er på topp. Alltid fått god hjelp her og ansatte er hyggelige og kan produktene godt.

Risposta di Power.no - Lagunen
Fint at prisen var gått ned på produktet jeg hadde sett på tidligere, fikk god hjelp av grei dame som husket oss igjen.

Risposta di Power.no - Lagunen
Power på lagunen er den beste jeg har vert på. Di var hjelpsomme og du kommer fort til hos di. Koselige folk.

Risposta di Power.no - Lagunen
Kjøpte hårklipper for 1,5 år siden, den sviktet nå.
Fikk god hjelp, ny klipper uten problem, blide service innstilte ungdommer som jobbet på Power Lagunen.

Risposta di Power.no - Lagunen
Vi møtte en flink , dyktig ung kvinnelig selger.

Risposta di Power.no - Lagunen
Hei. Meldte fra om feil/skade på maskinen 9/4 til en hyggelig kar på service telefonen. Han skulle melde til Power lagunen og så skulle de ta kontakt. Ha siden ikke hørt noe og det synes jeg er dårlig!