Power.no - Jessheim Recensioni

TrustScore 4 su 5

Furusethgata 10, 2050 Jessheim, NO

Fikk rask hjelp av en hyggelig ung dame,om det gikk raskt kan være pga fellesferien. Ut fra tidligere erfaringer så har det gått litt mer tid for å få hjelp, men ikke for lang tid. Men når det gjald... Leggi di più

Vedkommende som hjalp oss var akkurat det vi trengte : EFFEKTIVITET, KVALITET og PROFESJONALITET 👍👍👍💪 Han var en alle merker til med hans selvtillit og selvsikkerhet samtidig som er full av sj... Leggi di più

Prisen på en av mine eksiterende mobilabonnement ble økt og bundet i ett år f.o.m. kjøpsdato i forbindelse med kjøp av ny mobil av en annen person. Dette uten jeg ble varslet og gitt mitt samtykke.... Leggi di più

Meget hyggelig betjening i kassa. Jeg visste hva jeg skulle ha og plukket vare selv, men det hjelper veldig med positiv holdning hos kasse personalet. Men; Hvis jeg skal gi dere en liten konstruktiv... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Furusethgata 10, 2050, Jessheim, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Jessheim

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8502 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hun i kasen viste ikke hva AirPods Max…

Hun i kasen viste ikke hva AirPods Max var .

18 febbraio 2026

Hei Tove,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er synd å høre at du opplevde at kassaansatte ikke kjente til AirPods Max. Vi forventer at våre ansatte skal ha god produktkunnskap for å kunne hjelpe kundene våre best mulig.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele denne opplevelsen med oss, da det hjelper oss å forbedre servicen vår. Produktkunnskap er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å sikre at våre ansatte er oppdatert på produktsortimentet vårt.

Takk for at du handlet hos oss til tross for denne opplevelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jessheim⚡

Var veldig service innstilt selger som…

Var veldig service innstilt selger som hjalp oss veldig med tv og kalibrering

15 febbraio 2026

Hei Rita,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår serviceminnede selger som hjalp deg med TV og kalibrering. Vi er stolte av teamet vårt som alltid går den ekstra milen for å sikre at kundene våre får den beste hjelpen og veiledningen.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med eksepsjonell service og støtte gjennom hele kjøpsprosessen. Din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere den høye standarden våre kunder fortjener.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper du blir fornøyd med ditt nye TV!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jessheim⚡

Veldig god hjelp av ekspeditør

Veldig god hjelp av ekspeditør. Virket som hun har veldig god greie på det vi var ute etter. Hun var også veldig blid

13 febbraio 2026

Hei elisabeth,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk så god hjelp og at ekspedisjonen vår kunne hjelpe deg med det du var ute etter. Vi er stolte av teamet vårt og det er deilig å vite at du opplevde både kompetanse og blid service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jessheim⚡

Meget hyggelig betjening i kassa

Men; Hvis jeg skal gi dere en liten konstruktiv tilbakemelding så bør den eller de som opererer kassene tilstrebe å holde seg i kassa noen minutter i stedet for å løpe veldig fram og tilbake. Hjelp kunden først og fiks det andre etterpå, men igjen: Veldig hyggelig dame hun som betjente meg:-)

13 febbraio 2026

Hei Jon-Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så hyggelig betjening i kassa på Jessheim. Vi setter enormt pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Vi noterer oss også den konstruktive tilbakemeldingen om kassebetjeningen. Slike innspill hjelper oss å bli enda bedre, og vi vil ta dette med videre til butikken.

Det er fantastisk å høre at du fikk den hjelpen du trengte og at vårt kassepersonale gjorde dagen din bedre med sin positive holdning!

Ubrukelig kundeservice

Kjøper en vare i butikk som viser seg å være skadet. Leide bil for å hente varen pga. størrelse og har derfor kontaktet kundeservice for å få en løsning.

De kan ikke gi noe telefonnummer til selve butikken og sier at de har sendt mail. Ukene går og vi ringer flere ganger hvor de sier at de har purret og at vi bør få svar i løpet av neste dag.

Svarene kommer aldri. De nekter å kontakte butikken direkte eller gi oss noe mulighet til å ringe. Og sier vi må leie bil og komme tilbake med produktet selv.

Aldri opplevd like ubrukelig kundeservice, og ser ikke poenget med en egen kundeservice avdeling om de ikke klarer å få kontakt med sine egne butikker.

Hei Kristian.

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss her.
Slik dette er håndtert, er ikke godt nok. Jeg beklager både manglende oppfølging fra butikken, at du ikke har fått svar til tross for gjentatte purringer via kundeservice, og at du sitter igjen med hele ansvaret selv etter å ha fått en skadet vare 😔

Dette ønsker jeg å se nærmere på, slik at jeg kan se om vi kan finne en god løsning.
Gjerne send meg en mail på Review@power.no, legg gjerne med din kontaktinfo, ordreinfo og original anmeldelse herfra.

Ønsker deg uansett en fin dag! 😊

Veronica
POWER

Selgeren jeg møtte var veldig hyggelig…

Selgeren jeg møtte var veldig hyggelig og hjelpsom, men opplevelsen med utlevering av varen var dessverre dårlig. Personen som skulle levere satt på mobilen og tok seg god tid selv om han visste at jeg ventet. Jeg måtte vente rundt 40 minutter og til slutt gå inn i butikken for å be dem ringe ham. Da varen kom, selv om jeg hadde to barn med meg og dårlig tid og veldig kaldt. Dette opplevdes som lite profesjonelt. Håper dere kan forbedre rutinene rundt vareutlevering.

7 febbraio 2026

Hei Shafi,

Jeg setter stor pris på at du velger å legge igjen en anmeldelse om din opplevelse hos oss, dette hjelper oss med å bli bedre.

Jeg er glad for at du opplevde våre ansatte i butikk som hyggelig og hjelpsomme, men det er veldig trist å se at en slik positiv opplevelse har blitt snudd på hode grunnet lang ventetid ved vareutlevering. Dette er jo noe vi ønsker å ha god kontroll på, og din tilbakemelding her er veldig verdifull for oss.

Vi tar dette med oss videre slik at vi kan utbedre våre rutiner og gjøre et bedre inntrykk på deg i fremtiden!🌟

Hjelpsom personell

Hjelpsom personell, velde bra service, gode priser. Velde bra tilbud!

7 febbraio 2026

Hei Ewa,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hjelpsomt personell og god service hos oss. Vi er glade for at du var fornøyd med både prisene og tilbudene våre.

Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Zenz vaskemaskin

Hadde en Zenz vaskemaskin som røk litt før garantien gikk ut på den (2 år). Fikk en rask vurdering og tilbud om ny. Var på Power og leverte den defekte og fikk tilbake en splitter ny som i tillegg kostet litt mer enn den gamle. Dette gikk veldig raskt og slik kundeservice er helt i eliteklassen !! Takker så mye.

6 febbraio 2026

Hei Henning,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk en så smidig opplevelse med garantibehandlingen av Zenz vaskemaskinen din. Vi er glade for at våre ansatte på Jessheim kunne hjelpe deg raskt og effektivt med å få en ny maskin. Det er akkurat slik vi ønsker at kundeopplevelsen skal være. Takk for at du valgte å handle hos oss!

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Fikk ikke produktet til avtalt tid, måtte selv ta kontakt for oversikt og svar. Frekke ansatte som ikke tar kundeservice seriøst. Men tydeligvis ikke den eneste med denne erfaringen har jeg forstått. Siste gang jeg bruker power Jessheim!

Hei Trine,

Trist å høre at du har opplevd forsinkelser på din bestilling, dessverre er dette slikt som kan skje fra tid til annen selvom vi gjør vårt beste for at alle varer skal ankomme til avtalt tid både til butikk og ved hjemleveringer. Du burde selvfølgelig ha fått all informasjon i forhold til forventet levering på varene du bestilte, og dersom du ikke fikk dette så er det veldig beklagelig. Vi ønsker jo at det skal føles trygt å handle hos oss.

Om du ønsker at jeg skal se nærmere på saken din, så ta gjerne kontakt med meg på review@power.no og inkluder omtalen din samt din kontaktinformasjon, så kan jeg ta en ekstra titt på din bestilling. 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Alt fungere som forventet

Alt fungerte som forventet

Hei Jan,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er deilig å høre at alt fungerte som forventet hos oss på Jessheim. Slike positive opplevelser gjør oss stolte og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jessheim⚡

Jeg måtte vente ganske lenge før jeg…

Jeg måtte vente ganske lenge før jeg ble ekspedert, men fikk god hjelp etter hvert!

Hei Oddveig,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du fikk god hjelp til slutt, selv om ventetiden var lengre enn ønskelig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Litt dårlig oppfølging

Litt dårlig oppfølging, ellers helt ok.

31 gennaio 2026

Hei Odd Erik,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det er bra å høre at det ellers var helt ok, selv om oppfølgingen kunne vært bedre. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre servicen vår og din tilbakemelding hjelper oss med det. Håper du er fornøyd med produktet ditt!

God servise hyggelig ekspeditør

God servise hyggelig ekspeditør, veldig imøtekommende

29 gennaio 2026

Hei Berit,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god service og at ekspedisjonen var hyggelig og imøtekommende. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg når de besøker oss. Dine ord betyr mye for oss og teamet vårt.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jessheim⚡

Jeg kjøpe en bærbar pc som jeg skulle…

Jeg kjøpe en bærbar pc som jeg skulle kunne hente samme dag eller dagen etter. De skulle sende sms. Den kom aldri. Jeg dro til butikken 2 dager etter kjøpet og fikk beskjed om at den ikke var ferdig. Det endte med at jeg fikk med maskinen, men måtte legge inn programvaren selv. Meget dårlig service. Blir nok lenge til jeg går innom Power igjen. Tenker Elkjøp er bedre.

Hei Kjell,

Trist å høre at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Men jeg setter allikevel stor pris på at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale.

Dersom du ønsker at jeg ser nærmere på saken din, så kan du skrive til review@power.no. Legg gjerne med omtalen din og hvilket kjøp det gjelder. 😊

Ønsker deg en fin dag videre. 🌟

Hei KARI,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk god hjelp av hyggelig betjening på POWER Jessheim. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rask og bra levering

29 gennaio 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du var fornøyd med både hastigheten og kvaliteten på leveringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Adriana,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det varmer hjertet vårt å høre at du er fornøyd med POWER som merke. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er fantastisk å vite at vi har klart å møte forventningene dine, og vi håper du fortsatt vil være like fornøyd med produktene og servicen vår i fremtiden.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Bra god service

Bra god service. God annbefaling.

23 gennaio 2026

Hei Øivind,

Takker så mye for vurderingen. 😊 Jeg er glad for at du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss.

Velkommen tilbake til oss er du. ✨ Ønsker deg ei kjempefin dag. 😊

Veronica

Litt lite med betjening.

For lite kundebehandlere

Hei Thorsten,

Takk for at du gir oss en tilbakemelding på din opplevelse!

Trist å høre at det var få kundebehandlere tilstede, til tross for dette håper jeg du hadde en hyggelig opplevelse hos oss og vi ønsker deg velkommen igjen i fremtiden slik at vi får mulighet til å gi deg en bedre opplevelse neste gang! 🌟

Feil konfigurasjon

Kjøp og leveranse var uproblematisk. Tv var imidlertid feil konfigurert og sto i en region som gjorde at det ikke lot seg gjøre å laste ned nordiske apper. Min samsungkonto står i riktig region, men ikke tv. Hverken POWER Jessheim eller power kundesenter hadde kompetanse til å hjelpe.
Fikk til slutt hjelp av Samsung helpdesk, som fjernstyrte apparatet. Begrunnet feilen med at personen som kalibrerte apparatet ikke hadde stilt inn riktig region. Ønsker egentlig utgifter til konfigurasjon refundert

13 gennaio 2026

Hei Anders,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Beklagelig å høre at vi ikke var i stand til å hjelpe deg direkte via vårt kundesenter eller i butikk denne gang. 😢

Hvis du ønsker at jeg skal se nærmere på en løsning her for deg, så kan du sende meg en direkte mail på review@power.no.
Legg da gjerne med din kontaktinfo, hvilken ordre det gjelder og original anmeldelse herfra.

Ser fram til å høre fra deg. 😊