Power.no - Jessheim Recensioni 71

TrustScore 4 su 5

3,8

Furusethgata 10, 2050 Jessheim, NO

Meget hyggelig betjening i kassa. Jeg visste hva jeg skulle ha og plukket vare selv, men det hjelper veldig med positiv holdning hos kasse personalet. Men; Hvis jeg skal gi dere en liten konstruktiv... Leggi di più

Hadde en Zenz vaskemaskin som røk litt før garantien gikk ut på den (2 år). Fikk en rask vurdering og tilbud om ny. Var på Power og leverte den defekte og fikk tilbake en splitter ny som i tillegg kos... Leggi di più

God kundebehandling / service. Hyggelige folk som jobber på Power Jessheim. Kunne kanskje vert litt mere folk som jobbet på support,p.g.a noe kø enkelte ganger jeg har vert der. Alt i alt en veld... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Furusethgata 10, 2050, Jessheim, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Jessheim

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Anbefaler på det sterkeste kjøkken…

Anbefaler på det sterkeste kjøkken konsulent
på Jessheim Linn A. Sandem, utrolig bra service:)

20 maggio 2026

Hei Rimma,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med kjøkkenkonsulenten på Jessheim, og at servicen traff så godt.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Butikkmedarbeideren hadde god kunnskap…

Butikkmedarbeideren hadde god kunnskap om produktene i tillegg informerte hun om Powers bonusordning

19 maggio 2026

Hei Kjersti,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning og nyttig informasjon om produktene og bonusordningen.

Enestående

Fantastisk service

16 maggio 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en enestående opplevelse og fikk fantastisk service hos POWER Jessheim.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Veldig hyggelig ung herremann med god…

Veldig hyggelig ung herremann med god service 👍

14 maggio 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en så positiv opplevelse hos POWER Jessheim.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Ble møtt av en høflig og service…

Ble møtt av en høflig og service innstilt betjening, 👍👍👍

Hei Jarl,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig fint å høre at du ble møtt av en høflig og serviceinnstilt betjening.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

En veldig hyggelig og hjelpsom…

En veldig hyggelig og hjelpsom kundebehandler

Hei Janne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Jessheim-butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Eva,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er kjedelig å høre at møtet i butikken opplevdes som lite imøtekommende.

Vi setter pris på at du sier fra, og håper neste besøk gir et bedre inntrykk.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Jessheim⚡

Hyggelig og hjelpsom selger

Hyggelig og hjelpsom selger

Hei Nystuen,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Jessheim-butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Per,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service både fra selger og i kassen. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Var innom for å kjøpe printer

Var innom for å kjøpe printer. Han som hjalp til i avdelingen var ikke spesielt hyggelig. Virket som han ikke kunne bli ferdig med oss fort nok. Jeg spurte om blekk (har allerede en printer hvor jeg har blekkabonnement), men han svarte veldig kort at dere var utsolgt for blekk. Så gikk han videre, uten å sjekke når det kommer inn, eller spørre om han skulle bestille el.l. Hadde tenkt å spørre om hjelp til å kjøpe Macbook også, men det fristet lite - så vi bare betalte og gikk.

9 maggio 2026

Hei Kristin,

Beklager så mye for opplevelsen din hos oss. Slik kort og uengasjert behandling er langt fra den servicen vi ønsker å gi, og spesielt leit er det at du opplevde det sånn at du ikke fikk lyst til å spørre om hjelp til Macbook også.

Vi tar tilbakemeldingen din videre med avdelingen, både når det gjelder serviceinnstilling og oppfølging rundt varer vi er utsolgt for (som å sjekke innlevering/bestilling).
Takk for at du sier ifra – det gir oss en viktig mulighet til å skjerpe oss.

Jeg har i tillegg sendt deg en egen mail med en liten kompensasjon som jeg håper kan bidra med å rette litt på inntrykket ditt.

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Ble ikke spurt om hjelp og ellers helt…

Ble ikke spurt om hjelp og ellers helt ok service. Angrer på at jeg ikke valgte Elkjøp istede.

8 maggio 2026

Hei Evy,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er kjedelig å høre at du ikke ble spurt om hjelp under besøket, selv om resten av opplevelsen var helt ok. Vi setter pris på at du deler dette, fordi det gir et tydelig bilde av hva som kan bli bedre.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Selgern var en jævel til å overtale

Selgern var en jævel til å overtale, kunne fortelle om alle produktene. +++++

Hei Ivar,

Takk for en herlig tilbakemelding. Det er flott å høre at du fikk god hjelp og tydelig informasjon om produktene.

Veldig god ansatt

Veldig god, kunnskapsrik og hyggelig Power ansatt!

Hei Vegard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at hjelpen ble opplevd som både kunnskapsrik og hyggelig.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Long waiting time on cashier

Long waiting time on cashier , promises of a package 3 in1 charger , screen protector and cover , only gave me screen protector and charger for 828kr. … even the screen protector have air inside was not placed correctly to the phone, and this screen protector costed me 399kr . Unfortunately I am not satisfied at all with the service …

Hello Teodor,

Thank you for taking the time to give us your feedback, your patronage is important to us!

I'm truly sorry to hear about the experience you've had in our store, and that the quality of the screen protector is not what you expected and seemingly not to our own standards either. I would recommend you come by us whenever you have the time, so that we can assist you and find a solution to the issues you're experiencing. Due to the unnecessary inconvenience you've experienced I've decided to offer you a compensation for your troubles, and more information about this will be sent to you in a separate email.

I hope you decide to give us another chance, and that we will see you again in the future. Either way, you are always welcome!✨

Best regards,
Linn

Feil info i nettbutikk

Feil info i nettbutikk, rotete/dårlig service i en av butikkene.

1 maggio 2026

Hei Kari,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på!

Jeg beklager for opplevelsen du har hatt ved besøket ditt hos oss, at du opplevde at det var feil informasjon på nett hos oss og at butikken du var innom ikke førte den standaren som du forventet av oss. Vi tar med oss tilbakemeldingen din slik at vi kan sikre kvalitet i alle ledd hos oss, jeg har sendt deg en kompensasjon på grunn av ulempene du har opplevd og mer informasjon om dette vil du få på en egen epost.🤗

Ønsker deg en fin dag videre, og velkommen tilbake er du!✨

Med vennlig hilsen
Linn

Hei Atlet,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelig og flink betjening i Jessheim.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Ekspeditør var imøtekommende og vennlig.

Ekspeditør var imøtekommende og vennlig. Hadde god kjennskap til produktene vi kjøpte. Vi ble trygge på at vi hadde tatt gode valg av produkter.

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen om POWER Jessheim.

Det er veldig hyggelig å lese at dere opplevde god hjelp, vennlig service og trygg veiledning i valget av produkter. Slikt setter vi stor pris på å høre.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Jessheim⚡

Fikk den hjelpen jeg trengte.

Fikk den hjelpen jeg trengte.

Hei Tore,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte.

Bra service

Hei Svein,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service.