Power.no - Haugesund Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Raglamyrveien 3, 5536 Haugesund, NO

Kjøpte en Motorola telefon, og opplevde god dialog med selgeren - som helst ville selge med en noe rimeligere modell enn den jeg valgte. Jeg la vekt på at kamera skulle være best mulig. Jeg gjorde kl... Leggi di più

Leverte inn en klokke vi hadde eid i noen få dager, da denne hadde nettverks utfordringer. Klokken blir tatt inn, og videre sendt til verksted. Der blir klokken fabrikkresatt, og sendt i retur. Dette... Leggi di più

Fikk hjelp med en gang, informasjon om produktet, god hjelp av han som overførte data fra mobil til mobil, holdt avtaletiden og alt fungerer som det skal. Veldig fornøyd med service og produktet.

Alltid dyktige, pålitelige og behjelpelige.. Ingenting annet enn positivt å si om dem i motsetning til rivalen dems Elkjøp, som ikke er til å stole på i det hele tatt...

1. Negozio di elettronica

• Raglamyrveien 3, 5536, Haugesund, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Haugesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9345 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God og hurtig service

God og hurtig service. Høflig personell.

27 febbraio 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god og hurtig service, og at personellet vårt var høflige. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Bra vare og god service

25 febbraio 2026

Hei Jørgen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både varen og servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

24 febbraio 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår. Slike positive opplevelser motiverer oss til å fortsette å levere god kundeservice hver dag.

Vennlig ekspeditør

21 febbraio 2026

Hei Svein,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse av POWER Haugesund!

Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår vennlige ekspeditør. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vårt team i Haugesund jobber hardt for å gi alle kunder den beste servicen, og det betyr mye for oss å vite at vi traff blink med din bestilling (Elguide-13442097844).

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Kjapt og enkelt

Bestilte varen på nett med Click & Collect. Stakk innom butikken etter at jeg fikk varsel på telefonen at varen var klar for henting. Kjapt og enkelt.

21 febbraio 2026

Hei Eivind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Click & Collect-opplevelsen din var så smidig og enkel. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Det er akkurat slik vi ønsker at det skal fungere - bestill på nett, få varsel når varen er klar, og hent raskt i butikken. Hyggelig at alt gikk som det skulle!

Takk for at du valgte oss, og velkommen tilbake når som helst.

Hei Kristian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og grei betjening hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God produktinformasjon

God produktinformasjon
Godt tilbud
Topp kundebehandling

20 febbraio 2026

Hei telljet,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du var fornøyd med produktinformasjonen, tilbudet og kundebehandlingen hos oss. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Litt rotete utlevering

Litt rotete utlevering. Fikk melding om at jeg bare skulle henvende meg i kassen. Der fant de ikke det jeg skulle hente (dvd spiller) Ble pekt at jeg skulle gå nedover i butikken. Snakket med tre stykker før jeg fikk det jeg hadde bestillt.

20 febbraio 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen din om utleveringen i Haugesund. Det høres ut som en frustrerende opplevelse når du måtte snakke med flere personer før du fikk tak i DVD-spilleren din. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi forstår at dette ikke var den smidigste opplevelsen.

Det er bra at du til slutt fikk produktet ditt, selv om prosessen kunne vært mye enklere. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre rutinene våre for utlevering.

Hyggelig personale

Hyggelig personale, får raskt hjelp

17 febbraio 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde personalet vårt som hyggelig og at du fikk rask hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Kunden skal vel være i fokus.

Kunden skal vel være i fokus.
Service med ett smil kunne vært fint

18 febbraio 2026

Hei Thomas,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss ærlig tilbakemelding.
Det er tydelig at vi ikke har levd opp til forventningene dine denne gangen, og det beklager vi.
Målet vårt er at alle som besøker oss skal oppleve imøtekommenhet og bli tatt godt vare på 👍️
Vi tar dette videre med ansvarlig leder og de ansatte det kan gjelde, slik at vi kan skjerpe oss fremover.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggelig handel 😊️

Veronica

Kjapt og greit

Kjapt og greit, klikk og hent

16 febbraio 2026

Hei May,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med klikk og hent-tjenesten vår i Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Fant det jeg gikk inn for å kjøpe

Fant det jeg gikk inn for å kjøpe. Hyggelig betjening😀

11 febbraio 2026

Hei Turid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fant akkurat det du var ute etter, og at du opplevde hyggelig betjening i butikken. Slike positive opplevelser gjør oss virkelig glade!

Hei Helge,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er fornøyd med både servicen og den raske leveringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Raskt

Rask hjelp,

5 febbraio 2026

Hei Vidar,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde rask og god hjelp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Sur betjening

Sur betjening

3 febbraio 2026

Hei Frode,

Kjedelig å høre at besøket hos oss ikke nådde til topps denne gang, vi ønsker jo selvfølgelig alltid å møte våre kunder med den beste kundeservicen og et smil om munnen. At vi ikke har klart det denne gangen er veldig trist for oss, og vi håper at du velger å ta turen innom oss igjen slik at vi kan rette opp i ditt inntrykk av oss. 😊

Velkommen er du alltid! 🌟

Ønsker deg en fin dag videre.

Linn
POWER

Kjøpte ny laptop til en god pris

Kjøpte ny laptop til en god pris. Fikk veldig god hjelp og svar på tekniske spørsmål om cpu, minne etc. Var heller ingen venting på en lørdag ettermiddag.

31 gennaio 2026

Hei Øyvind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp med de tekniske spørsmålene om CPU og minne, og at du var fornøyd med prisen på den nye laptopen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er også flott at du ikke trengte å vente på en lørdag ettermiddag. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste servicen, og det betyr mye for oss å vite at vi lyktes med det i ditt tilfelle.

Håper du blir fornøyd med den nye laptopen din!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

God service og hjelp til montering av…

God service og hjelp til montering av varmepumpe

29 gennaio 2026

Hei Mikael,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service og hjelp til montering av varmepumpen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er alltid hyggelig å høre når våre kunder er fornøyde med både produktet og servicen de mottar. Din positive tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Min erfaring med Power var ikke god

Det var en dårlig opplevelse. Det var ingen punktlighet i leveringsdatoene, og jeg måtte komme mer enn én gang før jeg endelig mottok den. De tilbød ingen kompensasjon eller sendte engang en unnskyldning for forsinkelsen.

29 gennaio 2026

Hei Moufid,

Vi beklager manglende punktlighet på leveringen, slik skal det ikke oppleves å handle hos oss.

Tilbakemeldingen din tar vi til oss, slik at vi kan bli bedre på både leveringspresisjon, informasjon og oppfølging når noe blir forsinket 😊

Veronica

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt, tusen takk 🥰❤️

26 gennaio 2026

Hei Tony,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med produktet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og god service. Vi håper du får mye glede av kjøpet ditt!

Kjempegod service

Kjempegod service

28 gennaio 2026

Hei Jostein,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde kjempegod service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen til våre kunder hver dag.