Power.no - Haugesund Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Raglamyrveien 3, 5536 Haugesund, NO

Kjøpte en Motorola telefon, og opplevde god dialog med selgeren - som helst ville selge med en noe rimeligere modell enn den jeg valgte. Jeg la vekt på at kamera skulle være best mulig. Jeg gjorde kl... Leggi di più

Leverte inn en klokke vi hadde eid i noen få dager, da denne hadde nettverks utfordringer. Klokken blir tatt inn, og videre sendt til verksted. Der blir klokken fabrikkresatt, og sendt i retur. Dette... Leggi di più

Gode anbefalinger om kjøp av nettbrett. Fikk også svært god hjelp til å korrigere innstillinger av nettbrettet noen dager etterpå ,fordi.

Alltid dyktige, pålitelige og behjelpelige.. Ingenting annet enn positivt å si om dem i motsetning til rivalen dems Elkjøp, som ikke er til å stole på i det hele tatt...

1. Negozio di elettronica

• Raglamyrveien 3, 5536, Haugesund, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Haugesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9085 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gode anbefalinger om kjøp av nettbrett

2 agosto 2026

Hei DAG HINRICHSEN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode råd ved kjøp av nettbrett, og at du også fikk god hjelp i etterkant med innstillingene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Haugesund.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Haugesund⚡

Kjapp og god ekpedering til en veldig…

Kjapp og god ekpedering til en veldig god pris.

1 agosto 2026

Hei Ragnvald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god ekspedering til en god pris.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hei Mari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at Klikk og hent fungerte sømløst hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Haugesund⚡

Jeg er fornøyd med alle servicer 😊

Jeg er fornøyd

30 luglio 2026

Hei Dagnew,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen hos POWER Haugesund.

Hei TROND,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at uthentingen i butikken gikk enkelt, og at robotstøvsugeren var lett å sette opp.

Beste servicen og kompetansen

25 luglio 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Haugesund har vært så god, og at du setter pris på både service og kompetanse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service som alltid.

Hei C,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service hos POWER Haugesund, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det.

Imøtekommende

Imøtekommende, hyggelig og behjelpelig betjening.

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som imøtekommende, hyggelig og behjelpelig i Haugesund. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og vi håper å se deg igjen.

Fikk rask og god hjelp!

Fikk rask og god hjelp!

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp hos POWER Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God kundebehandling

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god kundebehandling hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

God Service og en hyggelig og hjelpsom…

God Service og en hyggelig og hjelpsom betjening

20 luglio 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og møtte en hjelpsom og hyggelig betjening i Haugesund. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Positiv kjøpsopplevelse

Jeg gjorde klargjøring og overføring selv, og det gikk greit, bortsett fra en liten, men viktig detalj som jeg fikk umiddelbar hjelp av Raglamyravdelingens servicemann til.

Hei EIRIK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning i valget av telefon, og at både dialogen i butikken og hjelpen i etterkant ga en god opplevelse.

Ekstra kjekt er det å høre at du fikk rask hjelp med den viktige detaljen under klargjøringen.

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd

Hei Iryna,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service av personalet

God service av personalet. Og flott butikk

15 luglio 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med personalet og at du likte butikken i Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

Fikk hjelp med en gang, informasjon om produktet, god hjelp av han som overførte data fra mobil til mobil, holdt avtaletiden og alt fungerer som det skal. Veldig fornøyd med service og produktet.

15 luglio 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp, god informasjon og at overføringen fra mobil til mobil gikk som den skulle.

Ekstra kjekt er det også at avtalt tid ble holdt og at alt fungerer som det skal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er herlig å høre at du er veldig fornøyd.

Personale super

14 luglio 2026

Ciao Akhmed,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med personalet i Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Helt grei handel og rask…

Helt grei handel og rask levering+++++++++

9 luglio 2026

Hei Kjell,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at handelen gikk greit og at leveringen var rask.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Meget hyggelig og hjelpsom dame som…

Meget hyggelig og hjelpsom dame som hjalp meg, kunnskapsrik og trygg

12 luglio 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en kunnskapsrik og trygg medarbeider i Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hei INGE-MIKAL,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning i forbindelse med kjøpet.

Kjapp service

Bestilte Klikk og hent- 15 etter åpningstid var den klar. God service !

5 luglio 2026

Hei Malin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at Klikk og hent gikk så raskt, og at du fikk god service i Haugesund.