Power.no - Hamar Recensioni 87

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Vangsvn. 91, 2317 Hamar, NO

Hyggelig opplevelse fra jeg kom inn i butikken. Han som tok i mot meg. Hun som hjalp meg med pc’n. Han jeg traff dagen etter da jeg hentet pc’n. Og da håper jeg at jobben de har gjort også er bra.

Rask og god service. Hyggelig betjening, god hjelp til å velge riktig produkt. Fikk langt over forventet service!! En sjeldenhet i dag! Full score!!

1. Negozio di elettronica

• Vangsvn. 91, 2317, Hamar, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hamar

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

God og rask service

God og rask service. Imøtekommende betjening.

22 aprile 2026

Hei der,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask service, og at betjeningen opplevdes som imøtekommende.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Fikk god hjelp av en hyggelig og dyktig…

Fikk god hjelp av en hyggelig og dyktig ansatt.

12 aprile 2026

Hei Per,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Hamar.

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at handelen og kundekontakten ga en god opplevelse.

Telefon support

Fantastisk hjelpsom hun på support. Dyktig ansatt👍😁

18 aprile 2026

Hei Ragnhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fantastisk hjelp på telefon og en så god opplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Opplevelsen i butikken var ok

Opplevelsen i butikken var ok, men monteringsanvisningen var ikke spesielt god, og skapte mye hodebry før jeg skjønte at jeg måtte bruke kraft for å få delene til å passe sammen.

16 aprile 2026

Hei Ingar,

Takk for at du deler erfaringen din.
Hyggelig å høre at besøket i butikken opplevdes greit, men vi beklager at monteringen ble unødvendig vanskelig på grunn av en dårlig veiledning. Slik skal det ikke være 😔
Tilbakemeldingen din om monteringsanvisningen tar vi videre til ansvarlig leverandør, slik at dette kan ses nærmere på 👍

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Kjøp av PC-skjerm

Kjøp av PC-skjerm. Veldig hjelpsom og hyggelig betjening. Fikk skjermen m/tilbehør i en pakning. Ved utpakking og monteringa av fot på skjermen, viste det seg at bruksanvisningen som lå i pakka var utilstrekkelig. Dro tilbake til Power dagen etter og fikk rask og god hjelp. Igjen en hyggelig og hjelpsom ansatt. Er nå veldig fornøyd med Power!!

8 aprile 2026

Hei Tormod,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse både ved kjøpet og når du trengte ekstra hjelp med monteringen. Det viser virkelig kvaliteten på teamet vårt på Hamar-butikken.

Det er deilig å vite at de ansatte kunne hjelpe deg raskt og effektivt når du kom tilbake, og at du nå er fornøyd med både skjermen og servicen du fikk.

Takk for at du valgte oss, og vi håper du får mye glede av din nye PC-skjerm!

Meget hyggelig betjening

Meget hyggelig betjening

15 aprile 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss på Hamar. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hei Geir,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk utmerket service av vår kunnskapsrike selger på Hamar. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Power Hamar

Informativ/grundig orientering om den aktuelle varegruppen. Uten påtrengende mas om å kjøpe. Derfor ble det ny vaskemaskin.

Hei terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt på POWER Hamar ga deg grundig og informativ veiledning uten press. Vi er glade for at du fant den perfekte vaskemaskinen hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Super service.

Hi abdullahi Zairukh Ahmed,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde super service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

Guttene i suport er helt fenomenale på…

Guttene i suport er helt fenomenale på hyggelig og god service de ordner alt på en rask måte.
All ære til den avdelingen !
B.M. Hansen

Hei B.M. Hansen,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at supportteamet vårt har gitt deg så god service og løst sakene dine raskt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss!

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

God service

Fikk god hjelp av en ung trivelig mann😊

2 aprile 2026

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp på POWER Hamar. Vi er glade for at våre medarbeidere kunne gi deg den servicen du fortjener. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

God hjelp.

Fikk god hjelp både til valg av produkt som passet for meg og superservice med gjenoppretting av data, råd og tips. :)

2 aprile 2026

Hei Solvår,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp både med produktvalg og superservice med gjenoppretting av data, råd og tips. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kjøp heller på nett!

Skal i framtiden kun handle på nett herfra. Var tilbud på mobilen jeg skulle ha, men jeg ble bombardert med spørsmål om å bytte mobilabonnementet, selv om jeg sa nei takk flere ganger.

1 aprile 2026

Hei Ellen,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss en tilbakemelding, dette er noe vi setter pris på.

Det stemmer at vi har for vane å spørre våre kunder om hvilken operatør de har når de er innom oss i våre tele-avdelinger, dette da vi har kundens beste i rampelyset og det er mange som ikke vet at de kan spare noen kroner ved å bytte. Men vi beklager om dette føltes påtrengende, det er absolutt ikke slik at vi ønsker å verken presse deg eller andre til å bytte. Jeg kan forstå at det kan ha fremkommet som masende, spesielt hvis du måtte si nei flere ganger.

Vi tar med oss dette videre, slik at vi kan se på våre egne rutiner i forhold til hvordan vi håndterer disse samtalene.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Superhyggelige og serviceinnstilte…

Superhyggelige og serviceinnstilte medarbeidere på Power Hamar!

31 marzo 2026

Hei Malin,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med teamet vårt på Hamar. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

God service og dyktige ansatte!

God service og dyktige ansatte!
Anbefales 👍

1 aprile 2026

Hei Olav,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde god service og møtte dyktige ansatte på POWER Hamar. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre. Det betyr mye for oss og teamet på Hamar.

Fornøyd

Kjapt betjent, go hjelp. Og fekk akkurat det je sku ha, uten å bli tilbud masse je itte har bruk for.

27 marzo 2026

Hei Connie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk akkurat det du trengte og at du opplevde rask og god service i Hamar. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

Alltid hyggelig og hjelpsom.

Alltid hyggelig og hjelpsom.

30 marzo 2026

Hei Tina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet på Hamar alltid er hyggelige og hjelpsomme. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

God service. Selv om det var begrensninger for å se nærmere på ei Apple klokke. Kun utstilt modell som kunne ses på. Hverken forsøke å ha på armen eller holde. Fikk forståelse av at det er Apple som begrenser, men det må dere løse.
Samt at selger og kassebetjening bør ikke stille samme spørsmål om serviceavtale, garantiforsikring osv. Nok at en spør.

31 marzo 2026

Hei Trond,

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse fra POWER Hamar! Det er flott å høre at du opplevde god service hos oss.

Vi forstår at det kan være frustrerende å ikke kunne prøve Apple Watch på armen eller holde den. Vi setter pris på at du deler denne opplevelsen med oss.

Når det gjelder spørsmål om serviceavtaler og garantiforsikring fra både selger og kassebetjening, så setter vi pris på tilbakemeldingen din. Det er verdifullt for oss å høre hvordan vi kan forbedre kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du handlet hos oss og for den konstruktive tilbakemeldingen!