Power.no - Halden Recensioni

TrustScore 4 su 5

Walkers gate 10, 1771 Halden, NO

Tittet etter en ny gaming skjerm, fikk god hjelp av en ung Man, fant en enda bedre skjerm for bare 200 kroner mer enn jeg tenkte før jeg kom inn i butikken. 1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2... Leggi di più

Blid og hyggelig ung dame som boblet av hjelpsomhet og service. Jeg hadde bestemt meg for den vaskemaskinen jeg ville ha, og hun var meget hjelpsom med å forklare meg alt om produktet. At hun gjerne s... Leggi di più

Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5. Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne... Leggi di più

Selv om jeg bor på Sørlandet, har jeg funnet favoritt butikken og en av deres ansatte, helt over i Halden 😅 Fantastisk bra kundeservice, og gode priser. Og slike opplevelser er ikke lenger desverre... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Walkers gate 10, 1771, Halden, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Halden

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8949 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service.

Super service.

20 giugno 2026

Hi Aage Martin Øien,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk super service.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Alltid fornøyd med Power.

Alltid fornøyd med Power.

18 giugno 2026

Hei Linda,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid er fornøyd med POWER.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hei tommy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med kundeservicen hos POWER Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å kunne gi deg like gode opplevelser også neste gang.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Handel og service er dere veldig gode…

Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5.
Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne hos dere venter det ett forelegg på 330 kroner fra APCOA på frontruten selv om det står en time gratis parkering.
Derfor er det vært spørsmål mellom kunder om vi skal begynne å bruke konkurenten 100 meter bort i gaten for der er det ikke fare for bot.
Kunde parkering 1 av 5. 😤

13 giugno 2026

Hei Trond,

Takk for at du deler dette. Det er veldig fint å høre at handel og service oppleves så bra, og samtidig skjønner jeg godt at parkeringsløsningen trekker ned når den skaper irritasjon og ekstra kostnader.

Gratis parkering skal selvfølgelig være enkelt å forstå og bruke, så det er nyttig at du peker på hvordan dette oppleves i praksis. Når registrering med bilnummer blir uklart eller lett å overse, blir opplevelsen fort unødvendig frustrerende.

Takk for ærlig og konkret tilbakemelding. Den er viktig å få med seg.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Kjøpte en ny Asko integrert…

Kjøpte en ny Asko integrert oppvaskmaskin. Selger var en hyggelig og positiv kar, som hjalp meg og undersøkte nøye, det jeg lurte på før kjøpet. Så en veldig god og positiv opplevelse 🙂👍

11 giugno 2026

Hei Hultberg Ketil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Halden, og at opplevelsen rundt kjøpet av oppvaskmaskinen var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at du opplevde hjelpen som både grundig og hyggelig.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Vi fikk kjøpt det produktet vi leter…

Vi fikk kjøpt det produktet vi leter etter.

12 giugno 2026

Hei Kåre,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fant produktet dere lette etter, og at opplevelsen hos POWER Halden var så god.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Noe manglende kunnskap om produktet som…

Noe manglende kunnskap om produktet som jeg ønsket å kjøpe. Jeg måtte korrigere slik at jeg fikk det ønskede produktet.
Høflig og hyggelig, men skulle jeg latt han styre handelen hadde jeg endt med feil produkt.

9 giugno 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er bra å høre at møtet var høflig og hyggelig, men det skal selvfølgelig også være trygt å få riktig veiledning når du skal velge produkt. Det er fint at du fulgte opp selv slik at du fikk det produktet du ønsket.

Tilbakemeldingen din er nyttig, og vi setter pris på at du peker på dette.

Veldig imøtekommende selger

Veldig imøtekommende selger. Han satte ned prisen kraftig da han så at en konkurrent hadde en del billigere pris på akkurat det vi var ute etter. Hjelpsom både med å finne riktige ting og på pris.

9 giugno 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Halden, både med å finne riktige produkter og med prisen.

God produktinformasjon

God produktinformasjon, hyggelig og serviceinnstilt betjening

8 giugno 2026

Hei Lillian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god produktinformasjon og møtte hyggelig og serviceinnstilt betjening i Halden.

Hyggelig selger

Hyggelig selger . Bra utvalg av det jeg trenger

6 giugno 2026

Hei fru dronning,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp og fant et bra utvalg av det du trengte. Det setter vi stor pris på.

Veldig bra tannbørste

Veldig bra tannbørste

30 maggio 2026

Hei Lisbeth,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med tannbørsten.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Ble godt mottatt og fikk utmerket hjelp…

Ble godt mottatt og fikk utmerket hjelp med det jeg trengte både hos selger og Support.

30 maggio 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du ble godt mottatt og fikk utmerket hjelp både i butikk og hos support. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Produktet ble først lovet i mars

Produktet ble først lovet i mars. Etter 7 utsettelser kom det i mai selv om de hadde varen på lager kunne jeg ikke få den siden jeg hadde bestilt på nett. Utrolig dårlig kundeservice. Fikk heller ingen godtgjørelse for all ventingen.. skal ikke ta over to måneder å få varer som man egentlig har på lager!

23 maggio 2026

Hei Sindre,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Jeg forstår at det er frustrerende å oppleve opptil flere utsettelser på en bestilling, og vi beklager virkelig leveringsbristen vi har hatt når det kommer til varen du har bestilt. Vi har i en periode hatt vanskeligheter med denne varen grunnet forsinkelser fra vår leverandør, i en slik situasjon er det dessverre ikke annet vi kan gjøre enn å vente på at varen ankommer oss.

Det er dessverre forskjell på varer som er kjøpt og betalt på nett, og varer som er kjøpt og betalt i butikk og det finnes ulike rutiner for hvordan disse kjøpene håndteres - slik at vi dessverre ikke har hatt mulighet til å gi ut varer fra butikkenes lagersaldo, da dette er separat fra orderen som er gjort på nett.

Uansett tar vi med oss din tilbakemelding, slik at vi kan se på om det finnes andre løsninger dersom lignende problemer skulle oppstå i fremtiden da dette har påvirket mange av våre kunder. Jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempene dette har medført, og beklager igjen for opplevelsen.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Flott butikk oversiktlig hyggelige…

Flott butikk oversiktlig hyggelige ansatte pent kledd ikke minst meget behjelpelige

16 maggio 2026

Hei Bjørnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen om POWER Halden.

Det er veldig hyggelig å høre at butikken oppleves som oversiktlig, og at dere møtte hjelpsomme og hyggelige ansatte.

Hyggelig og hjelpsom betjening

13 maggio 2026

Hei Roar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Veldig hyggelig ekspeditører både ved…

Veldig hyggelig ekspeditører både ved valg av objekt og i kassa.

12 maggio 2026

Hei Øistein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp både ute i butikken og i kassen. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Hyggelig personale

Hyggelig personale, det har mye å si for opplevelsen

9 maggio 2026

Hei Evy,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse, og at hyggelig personale gjorde en forskjell.

God service👍

10 maggio 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service i Halden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Robert,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du opplevde både rask respons og levering.

Jeg ble raskt betjent

Jeg ble raskt betjent, og hyggelig service.

6 maggio 2026

Hei Monica,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du ble raskt betjent og fikk hyggelig service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.