Power.no - Halden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Walkers gate 10, 1771 Halden, NO

Power Halden har som regel de varene på lager, som de andre butikkene i kjeden i Østfold er tom for. Ellers er betjening ute på gulvet helt OK og smidige i sin service-tilnærming. Har til tider mø... Leggi di più

Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5. Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Walkers gate 10, 1771, Halden, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Halden

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

10.898 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har på lager, det de andre mangler

Ellers er betjening ute på gulvet helt OK og smidige i sin service-tilnærming. Har til tider møtt på noen med litt nybegynnerfamling og slett varekunnskap. De er tross alt bedre enn de med påtatt selvtilitt og en generell kunnskap om absolutt alt som er bedre enn alle oss andre.
Til førstnevnte gruppering går følgende anbefaling:
Det er bedre å si "Jeg vet ikke" en å drive høytlesning for kunden, basert på hva som står bak på forpakningen.

12 settembre 2026

Hei Håvard,

Takk for en flott fem-stjerners anmeldelse! Det gleder oss å høre at du opplever at POWER Halden ofte har varer på lager som andre butikker i Østfold mangler. Det er også hyggelig å lese at du generelt har god erfaring med betjeningen og deres service.

Vi tar med oss det du nevner om varekunnskap og tilnærming ved usikkerhet. Det er et godt poeng at ærlighet om hva man vet er mer verdt enn høytlesning fra emballasjen, og vi setter pris på at du deler dette med oss.

Vi håper å se deg igjen i POWER Halden!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Benyttet Supertilbud fra DnB og…

Benyttet Supertilbud fra DnB og Click-n-Collect. Blir ikke enklere handel. Konkurransedyktig pris også.

11 settembre 2026

Hei THOMAS,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er alltid hyggelig å høre når handelen oppleves enkel og grei. Supertilbud fra DNB kombinert med Click & Collect er en fin måte å gjøre kjøp på, og vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Konkurransedyktige priser og smidig henting er noe vi jobber hardt for å tilby hver dag. Vi håper du får like god opplevelse neste gang du handler hos oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Ble møtt med et smil og fantastisk…

Ble møtt med et smil og fantastisk service.

10 settembre 2026

Hei Verona,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du ble møtt med et smil og fikk fantastisk service hos oss i Halden. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss og andre. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Fikk hjelp med en gang jeg kom inn i…

Fikk hjelp med en gang jeg kom inn i butikken

9 settembre 2026

Hei kunde,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang du kom inn i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og det er akkurat slike opplevelser vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen i POWER Halden!

Hei Rune Aunli,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det er utrøstelig å høre at ventetiden ved kassen var lengre enn forventet. Vi tar til oss tilbakemeldingen din om køsituasjonen og vil se på hvordan vi kan forbedre dette fremover. Vi setter stor pris på at du deler dette med oss, da det hjelper oss å bli bedre. Vi håper du vil gi oss en ny sjanse neste gang du besøker oss.

Hei HS,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk hyggelig betjening og god hjelp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å få se deg igjen hos POWER Halden.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Betjeningen var veldig behjelpelig til og informere om mine ønsker.

Betjeningen var veldig behjelpelig med engang jeg kom inn og hjalp til så jeg fikk smartere og billigere produkter 👍💪

2 settembre 2026

Hei Cato,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og veiledning til å velge smartere og billigere produkter hos oss i Halden! Det er akkurat slik vi vil at en besøk hos POWER skal oppleves, og det gjør oss veldig glade å lese at personalet tok seg tid til å lytte og finne de beste løsningene for deg. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi håper å se deg igjen snart!

God service🤗

31 agosto 2026

Hei Jan,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Halden. Fem stjerner og et så hyggelig ord som "god service" er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss og andre. Håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

God hjelp og hyggelig betjening

31 agosto 2026

Hei Ingar,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp og hyggelig betjening hos oss i Halden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Halden en annen gang!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Jeg ble ikke møtt av noen ansatte i…

Jeg ble ikke møtt av noen ansatte i butikken som spurte om hva jeg trengte. Etter å ha funnet frem noe jeg kanskje trodde var bra nok var det ingen i kassa som ville ha pengene mine. Takk og lov så kom en ansatt som skulle ta imot betaling av en annen kunde men valgte å ekspedere meg først. Stor takk til han.

30 agosto 2026

Hei kund1,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din i butikken vår i Halden! Det er alltid fint å høre når en av våre ansatte går det ekstra skrittet for å hjelpe, og vi setter stor pris på at du trekker frem dette. Vi tar til oss tilbakemeldingen din om at det var vanskelig å få hjelp i butikken, og vil se på rutinene våre for å sikre at alle som besøker oss får en enda bedre opplevelse neste gang. Vi håper velkommen tilbake til POWER Halden snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Rask tur innom møtt av en meget…

Rask tur innom møtt av en meget hyggelig ekspeditør.

21 agosto 2026

Hei Wenche,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en rask og hyggelig opplevelse i butikken vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Skifte ev SIM kort

Har hatt problemer med mobiltelefonen siden den ble kjøpt. Takket vær god hjelp fra en ung dame ved support desken, ble hovedproblemet muligens relatert ti SIM kortet. SIM kortet var blitt installert i en POWER butikk i April. Dette ble anbefalt byttet og fikk deretter rask og god hjelp til dette. Etter det ser det ut til at problemene er løst.

15 agosto 2026

Hei Hans,

Så utrolig hyggelig å høre at problemene med mobiltelefonen din nå ser ut til å være løst! Det å bytte SIM-kort kan gjøre en stor forskjell, og det er fantastisk at du fikk rask og god hjelp til dette hos oss i Halden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Hyggelig kar jeg handlet med

Hyggelig kar jeg handlet med, Mats🙂 og generelt en flott butikk

13 agosto 2026

Hei Mats,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse i butikken vår i Halden. Det er alltid fint å få høre at personalet, inkludert Mats, gjør en forskjell og at butikken oppleves som flott. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Kjøp av mobil

Jeg likte kundeservicen ved valg og kjøp av mobilen. Men ved henting var køen lang og mye venting.

12 agosto 2026

Hei Astrid,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er hyggelig å høre at du fikk god hjelp ved valg og kjøp av mobilen. Vi tar til oss tilbakemeldingen om ventetiden ved henting, og vi skal se på rutinene våre for å forbedre opplevelsen for alle som besøker butikken vår i Halden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, og vi håper du får glede av den nye mobilen din.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Ansatt var ikke oppdatert på kampanje

Ansatt var ikke oppdatert på kampanje, varer ikke på lager, 7 dager levering
Ble anbefalt å se på Clas Ohlsson av ansatt i disken

10 agosto 2026

Hei Tobias,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et besøk hos POWER Halden skal oppleves, og det er særlig skuffende når informasjon om kampanje ikke stemmer, varen ikke er tilgjengelig, og leveringstiden blir såpass lang. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre internt til butikken, slik at de kan gå gjennom både informasjonen som ble gitt i butikk og rutinene rundt lagerstatus og levering. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Suverent dyktig tekniker

Suverent dyktig tekniker, fikk goooooooood hjelp.

7 agosto 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en så positiv opplevelse hos POWER Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Grei og rask ekspedering av hyggelig…

Grei og rask ekspedering av hyggelig ansatt. Men ikke fornøyd med at nettsiden sier null beholdning av vare, som butikken likevel har.

5 agosto 2026

Hei Adriansen,

Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du fikk rask og hyggelig hjelp i Halden.

Samtidig er det forståelig at lagerstatus på nettsiden oppleves frustrerende når varen faktisk finnes i butikk. Lagerinformasjon kan avvike, og nettsiden kan bli oppdatert uten varsel.

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Super hjelp og gode råd via Powers chat…

Super hjelp og gode råd via Powers chat først . Så bare positivt i butikken. Veldig hyggelig betjening i kassa.

5 agosto 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode råd på chat først, og at opplevelsen i POWER Halden også var så positiv hele veien.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra kjekt å høre at både hjelpen og servicen i kassen traff så godt.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Veldig bra service eg er godt fornøyd…

Veldig bra service eg er godt fornøyd med det eg har fått kunne kjøpe og gleder meg til neste kjøp. Alt I alt eg er veldig glad I derre.

2 agosto 2026

Hei Shkodran,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med servicen og det du har kjøpt hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at du allerede gleder deg til neste kjøp.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Halden⚡

Bra service av personalet.

Bra service av personalet.

2 agosto 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service av personalet i Halden, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.