Power.no - Halden Recensioni

TrustScore 4 su 5

Walkers gate 10, 1771 Halden, NO

Tittet etter en ny gaming skjerm, fikk god hjelp av en ung Man, fant en enda bedre skjerm for bare 200 kroner mer enn jeg tenkte før jeg kom inn i butikken. 1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2... Leggi di più

Blid og hyggelig ung dame som boblet av hjelpsomhet og service. Jeg hadde bestemt meg for den vaskemaskinen jeg ville ha, og hun var meget hjelpsom med å forklare meg alt om produktet. At hun gjerne s... Leggi di più

Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5. Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne... Leggi di più

Selv om jeg bor på Sørlandet, har jeg funnet favoritt butikken og en av deres ansatte, helt over i Halden 😅 Fantastisk bra kundeservice, og gode priser. Og slike opplevelser er ikke lenger desverre... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Walkers gate 10, 1771, Halden, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Halden

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8949 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hyggelige personer

Hyggelige personer, imøtekommende og serviceinnstilte. Fant varen raskt og effektivt til meg.

29 luglio 2026

Hei Fredrik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, og at du fikk rask og effektiv hjelp i Halden-butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Helt grei rask service

Helt grei rask service. Hjalp til med å sjekke lager manuelt, bærehjelp med mer

16 luglio 2026

Hei kai,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask service og god hjelp i Halden, både med manuell lagersjekk og bærehjelp.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Får alltid god hjelp og veiledning på…

Får alltid god hjelp og veiledning på Power i Halden. Vennlige ansatte som alltid gjør sitt beste for å hjelpe hvis det skulle være noe problem

24 luglio 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid får god hjelp og veiledning hos POWER i Halden, og at de ansatte oppleves som vennlige og løsningsorienterte.

Hei Eivind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse hos POWER Halden.

GOD kundeservice

GOD kundeservice, møtt med ett smil når du kommer inn I butikken.

14 luglio 2026

Hei Ann Kristin Snekkestad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Halden var så god, og at du ble møtt med et smil i butikken.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Tittet etter en ny gaming skjerm

1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2k skjermen.

14 luglio 2026

Hei vikingofnorway,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i butikken, og at du endte opp med en skjerm du er enda mer fornøyd med.

Det høres ut som besøket i Halden ble en skikkelig oppgradering for gamingopplevelsen.

Ekstremt dårlige språkformer

Den unge mannen i kassen fikk ikke opp esken som var låst med produktet jeg skulle ha, så han sa faen jeg er helt autist i dag, mens han lo hånete av det. Jeg sa jeg er autist jeg hadde flint klart og åpne en boks.. også ble jeg veldig lei meg, vil aldri komme tilbake til power

Hei Elida,

Det du beskriver er ikke greit, og jeg forstår at dette gjorde deg veldig lei deg.

Jeg kan hjelpe med å få dette sendt videre, men jeg trenger e-postadressen din først.

Send gjerne:
1. E-postadressen din
2. Gjerne dato for besøket i Halden-butikken
3. Om du husker omtrent tidspunkt eller navn på medarbeideren

Hvis du har flere detaljer om hendelsen, kan du også skrive dem i samme svar.

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Veldig god sørvis

Hei Torunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Den egentlige kundenoppga mitt nummer

Den egentlige kundenoppga mitt nummer. Nå har jeg fått 3 vurderinger.

Hei Tore,

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss.

Det er leit å høre at det er blitt registrert et feil telefonnummer på et kjøp hos oss, det er selvfølgelig ikke noe som skal skje - men det kan allikevel forekomme dersom den opprinnelige kunden har vært uheldig og skrevet feil på en nettordre eller at en ansatt hos oss har hørt feil av kunden. Vi beklager ulempen dette har medført for deg med tanke på epost/SMS-korrespondanse.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Fungerte ikke som lovet

Fungerte ikke som lovet. Ble levert tilbake uten problemer.

10 luglio 2026

Hei buca,

Takk for at du delte opplevelsen din.

Det er bra å høre at tilbakeleveringen gikk enkelt, selv om produktet ikke fungerte som forventet.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss videre.

Hyggelig betjening og rask avklaring

Hyggelig betjening og rask avklaring

10 luglio 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både hyggelig betjening og rask avklaring hos POWER Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Positiv hyggelig og hjelpsom…

Positiv hyggelig og hjelpsom kundebehandler.

5 luglio 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Halden var positiv, og at du møtte en hyggelig og hjelpsom kundebehandler.

Hyggelig betjening

6 luglio 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Halden som hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Hjelpsomme ,hyggelige ansatte har fått…

Hjelpsomme ,hyggelige ansatte har fått masse god hjelp med flere ting og det har ikke kostet meg noe👍🤩dette gjelder Halden👌.

4 luglio 2026

Hei Torill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du har fått god hjelp av hjelpsomme og hyggelige ansatte i Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du har fått hjelp med flere ting underveis.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Service opplevd er upåklagelig og de…

Service opplevd er upåklagelig og de gikk langt over normal god service som jeg alltid opplever ved Power Halden. De løste utfordringen ved mitt kjøp på en ypperlig, og overaskende positiv måte.

2 luglio 2026

Hei Øyvind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Halden var så god, og at utfordringen med kjøpet ditt ble løst på en så positiv måte.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Jeg bruker stort sett alltid Power når…

Jeg bruker stort sett alltid Power når jeg handler elektriske varer. Fornøyd med service, personalet og pris. Topp behandling har jeg fått.

2 luglio 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du stadig velger POWER, og at du er fornøyd med både service, pris og opplevelsen i Halden. Slike ord setter vi stor pris på.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Rask og god service på det jeg trengte…

Rask og god service på det jeg trengte hjelp til.

1 luglio 2026

Hei KENT,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp med det du trengte.

Kjøpt kaffemarskin på autlet

Kjøpt kaffemarskin på autlet, fikk meld,gå til kaffemarskin avd,for demo og opplysninger. Fikk ikke noe demostrasjon,litt skuffet over dette ellers gikk alt greit.

25 giugno 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at kjøpet ellers gikk greit, men det er forståelig at det var skuffende å ikke få demonstrasjonen og informasjonen du hadde forventet ved outlet-kjøpet.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din er viktig for oss. Vi tar dette med oss videre i vurderingen av hvordan opplevelsen i butikk kan bli tydeligere og bedre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Jeg skulle kjøpe en ventilator til…

Jeg skulle kjøpe en ventilator til kjøkkenet, fikk 4 som ikke passet femte funker.Mitt inntrykk er at kunden kommer som nr.2 datamaskin nr.1. Følte jeg ikke fikk kontakt med selger, han hadde ingen kontakt med meg kun datamaskin. Så jeg hadde ingen god opplevelse med Power denne gangen.

2 giugno 2026

Hei Olav Arne,

Takk for at du velger å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Det er leit å høre at det tok så mange forsøk før du fikk en ventilator som passet, og jeg beklager for det inntrykket du sitter igjen med av oss - at du på noen måte er mindre viktig enn datamaskinen, jeg forstår at det er ikke en hyggelig følelse å sitte igjen med. Du som kunde skal alltid være vår første prioritet, og jeg skjønner at dette ikke var noe vi klarte å overholde.😔

Butikken er informert om din tilbakemelding og vil se på dette videre internt og se på hvordan vi møter våre kunder, jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg og mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Jeg fikk veldig god hjelp til å løse…

Jeg fikk veldig god hjelp til å løse problemet jeg hadde.

23 giugno 2026

Hei Berit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og at problemet ditt ble løst.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡