Tittet etter en ny gaming skjerm, fikk god hjelp av en ung Man, fant en enda bedre skjerm for bare 200 kroner mer enn jeg tenkte før jeg kom inn i butikken. 1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2... Leggi di più
Blid og hyggelig ung dame som boblet av hjelpsomhet og service. Jeg hadde bestemt meg for den vaskemaskinen jeg ville ha, og hun var meget hjelpsom med å forklare meg alt om produktet. At hun gjerne s... Leggi di più
Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5. Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne... Leggi di più
Selv om jeg bor på Sørlandet, har jeg funnet favoritt butikken og en av deres ansatte, helt over i Halden 😅 Fantastisk bra kundeservice, og gode priser. Og slike opplevelser er ikke lenger desverre... Leggi di più
Walkers gate 10, 1771, Halden, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hyggelige personer, imøtekommende og serviceinnstilte. Fant varen raskt og effektivt til meg.

Risposta di Power.no - Halden
Helt grei rask service. Hjalp til med å sjekke lager manuelt, bærehjelp med mer

Risposta di Power.no - Halden
Får alltid god hjelp og veiledning på Power i Halden. Vennlige ansatte som alltid gjør sitt beste for å hjelpe hvis det skulle være noe problem

Risposta di Power.no - Halden
GOD kundeservice, møtt med ett smil når du kommer inn I butikken.

Risposta di Power.no - Halden
1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2k skjermen.

Risposta di Power.no - Halden
Den unge mannen i kassen fikk ikke opp esken som var låst med produktet jeg skulle ha, så han sa faen jeg er helt autist i dag, mens han lo hånete av det. Jeg sa jeg er autist jeg hadde flint klart og åpne en boks.. også ble jeg veldig lei meg, vil aldri komme tilbake til power

Risposta di Power.no - Halden
Den egentlige kundenoppga mitt nummer. Nå har jeg fått 3 vurderinger.

Risposta di Power.no - Halden
Fungerte ikke som lovet. Ble levert tilbake uten problemer.

Risposta di Power.no - Halden
Hjelpsomme ,hyggelige ansatte har fått masse god hjelp med flere ting og det har ikke kostet meg noe👍🤩dette gjelder Halden👌.

Risposta di Power.no - Halden
Service opplevd er upåklagelig og de gikk langt over normal god service som jeg alltid opplever ved Power Halden. De løste utfordringen ved mitt kjøp på en ypperlig, og overaskende positiv måte.

Risposta di Power.no - Halden
Jeg bruker stort sett alltid Power når jeg handler elektriske varer. Fornøyd med service, personalet og pris. Topp behandling har jeg fått.

Risposta di Power.no - Halden
Rask og god service på det jeg trengte hjelp til.

Risposta di Power.no - Halden
Kjøpt kaffemarskin på autlet, fikk meld,gå til kaffemarskin avd,for demo og opplysninger. Fikk ikke noe demostrasjon,litt skuffet over dette ellers gikk alt greit.

Risposta di Power.no - Halden
Jeg skulle kjøpe en ventilator til kjøkkenet, fikk 4 som ikke passet femte funker.Mitt inntrykk er at kunden kommer som nr.2 datamaskin nr.1. Følte jeg ikke fikk kontakt med selger, han hadde ingen kontakt med meg kun datamaskin. Så jeg hadde ingen god opplevelse med Power denne gangen.

Risposta di Power.no - Halden
Jeg fikk veldig god hjelp til å løse problemet jeg hadde.