Power.no - City Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dronningensgt. 40, 0154 Oslo, NO

Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Leggi di più

Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Leggi di più

Ble møtt av en blid og hjelpsom 😊ansatt, ønsket og kjøpe en kaffemaskin, det stod på kassa at det skulle være 1 på lager, den stod ikke i hylla, han spurte om jeg hadde dårlig tid, for den skulle han... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - City

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8949 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk service…

Fantastisk service…
Hjelpsom og kunnskapsrik kundebehandler.

3 marzo 2026

Hei Ann-Kristin,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde så god service og at kundebehandleren var hjelpsom og kunnskapsrik. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Bestillte på nett fikk mail gikk rett i…

Bestillte på nett fikk mail gikk rett i kassa oppga telefonnummer betalte å fikk varen rett i hånda ingen ventetid hurtig og enkelt

1 marzo 2026

Hei Jack,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse på 5 stjerner! Det er deilig å høre at du hadde en så smidig opplevelse med bestillingen din.

Vi er glade for at hele prosessen gikk så enkelt for deg - fra nettbestilling til å motta varen direkte uten ventetid. Det er akkurat den type service vi streber etter å levere til alle våre kunder.

Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og hjelper andre kunder med å forstå hva de kan forvente når de handler hos POWER. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden!

Fornøyd kunde her

18 febbraio 2026

Hei Sharlyn,

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering! Du er velkommen tilbake hos oss på POWER! 🤩

Linn
POWER

Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere…

Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen minutter for ekspeditøren klarte å hente den frem fra avdelingen hvor den var til salgs. Samtidig var ekspeditøren selv veldig hyggelig og ordentlig.

21 febbraio 2026

Hei Gert-Fredrik,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du synes det var enkelt å sjekke varetilgjengelighet og reservere toneren på nettsiden vår. Vi setter stor pris på at du nevner at ekspeditøren var hyggelig og ordentlig.

Vi beklager at varen ikke lå klar for henting som lovet, og at det tok ekstra tid å hente den frem. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Enkelt å bestille og hente i butikk

Enkelt å bestille og hente i butikk. I tillegg var det et godt tilbud.

5 febbraio 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du synes det var enkelt å bestille og hente i butikk, og at du var fornøyd med tilbudet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Good centre commercial por Oslo

Hola power est buenas Centre commercial electric por Oslo

8 febbraio 2026

Hi FOUSSEYNI,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med vårt varehus i Oslo. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det betyr mye for oss at du opplever vårt senter som et godt kommersielt senter for elektronikk i Oslo. Vi jobber hardt for å tilby våre kunder de beste produktene og tjenestene.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Oslo⚡

Det var en fin opplevelse med…

Det var en fin opplevelse med arbeideren, men de hadde bare en kabel som jeg bestilte og ikke to så jeg måtte gå til Kjell for å kjøpe en helt lik kabel som er 70 kroner dyrere.

10 febbraio 2026

Hei Karolis,

Jeg beklager så mye for feilen og at butikken ikke hadde nok av varen på lager som forventet. Det har jeg stor forståelse for er en skuffende erfaring. Dette er noe vi absolutt forsøker å etterstrebe da vi forstår godt at en slik feil som dette er irriterende og vi beklager feil i lagerbeholdningen.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss skulle du ha noen flere spørsmål. Vi er også tilgjengelig hos vår kundeservice. 😊

Linn
POWER

Jeg visste hva jeg ville ha

Jeg visste hva jeg ville ha. Butikken sendte en sms og sa ifra når varen var på plass

8 febbraio 2026

Hei Idun,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du visste akkurat hva du ville ha og at alt gikk så smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er deilig å høre at SMS-varslingen fungerte perfekt for deg, slik at du fikk beskjed når varen var klar for henting. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Takk igjen for at du valgte oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Han som hjalp meg var veldig hyggelig…

Han som hjalp meg var veldig hyggelig og hjelpsom.

4 febbraio 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse. Vi er stolte av teamet vårt og det er fantastisk å vite at du følte deg godt ivaretatt. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Bra kvalitet og god pris

Bra kvalitet og god pris

5 febbraio 2026

Hei Faustina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og prisen på produktet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Jeg sa at jeg ønsket å kjøpe trådløs…

Jeg sa at jeg ønsket å kjøpe trådløs ørepropper med silikon. Ble solgt ørepropper uten silikonputer.

2 febbraio 2026

Hei Peter-André,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du fikk feil produkt i forhold til det du ba om. Du skal selvfølgelig få det produktet du spurte etter.
Kom gjerne innom POWER butikken du handlet oss, slik at vi kan se om vi får løst dette med deg 😊️
Vi beklager feilen og håper du får en bedre opplevelse ved bytte.

Hei Mahen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde de ansatte ved kassa som hyggelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt gjorde et godt inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å se deg igjen snart!

Kjempebra service.

Ja, jeg gir power en bra service. De får de ikke raskt til å få hjelp. Han, jeg pratet meg en kjempehyggelig kar. E det var ryddig i butikken. Og derfor gjør man sekser. Jeg kommer nok tilbake butikken sein. En annen gang.

1 febbraio 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde kjempebra service og at medarbeideren vår var så hyggelig og hjelpsom. Vi er også glade for at du synes butikken var ryddig og velorganisert.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake når du trenger oss igjen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Medarbeidere mer hyggelig og vennlig…

Ikke mer kunde med medarbeidere er ikke opptatt heller venter ca. 15 min.

30 gennaio 2026

Hei,

Vi beklager for at det var litt ventetid denne dagen.
Slik skal det ikke være og vi skal alltid prioritere kundene våre!

Tilbakemeldingen din tar vi videre internt, slik at vi kan skjerpe oss på tilstedeværelse og responstid overfor kundene våre 😊

POWER

Svarte på mine behov på en inkluderende…

Svarte på mine behov på en inkluderende og profesjonell måte

29 gennaio 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at vi kunne møte dine behov på en inkluderende og profesjonell måte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - inkluderende, profesjonell og hjelpsom service. Din positive tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Fikk hjelp etter hvert ...

ekspeditørene var først opptatte med å prate med hverandre. Ikke så bra inntrykk. men etter hvert fikk jeg hjelp til det jeg behøvde - å velge rett powerbank til mine enheter.

23 gennaio 2026

Hei,

Vi beklager det dårlige førsteinntrykket når ekspeditørene var mer opptatt av å prate med hverandre enn å se deg som kunde. Samtidig er det godt å høre at du etter hvert fikk hjelp til å finne riktig powerbank 🙌

Tilbakemeldingen din tar vi videre internt, slik at vi blir bedre på tilstedeværelse og oppmerksomhet fra første stund 👍

POWER

Fikk rask kontakt med betjening som…

Fikk rask kontakt med betjening som viste hvor det jeg skulle ha var.

19 gennaio 2026

Hei Eline,

Så gøy at du tar deg tid til å legge igjen din anmeldelse. Jeg håper du har hatt en god opplevelse hos oss. 😊

Velkommen tilbake er du og ha ei fin dag. ✨

POWER

Har ennå ikke fått skikkelig hjelp…

Har ennå ikke fått skikkelig hjelp etter at dere ga meg feil vare. Elendig

22 gennaio 2026

Hei Geir.

Takk for at du legger igjen din tilbakemelding til oss her.
Det er leit å høre at du mottok feil produkt, dette skal selvfølgelig ikke skje.
Jeg vil gjerne se nærmere på det, så hvis du kan sende meg en mail på review@power.no, legg da gjerne med info om kjøpet, samt info om riktig produkt og din original anmeldelse herfra.

Ha en flott dag! 🤩

Kjempefornøyd med handelen.

Topp service og informasjon. Topp pris. Veldig bra produkt.

21 gennaio 2026

Hei Tom

Tusen takk for en rå anmeldelse. Det varmer. ✨ Og takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din vurdering. ❤️

Ha ei riktig fin dag og velkommen tilbake til oss. 😄