Power.no - City Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dronningensgt. 40, 0154 Oslo, NO

Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen... Leggi di più

Ble møtt av en blid og hjelpsom 😊ansatt, ønsket og kjøpe en kaffemaskin, det stod på kassa at det skulle være 1 på lager, den stod ikke i hylla, han spurte om jeg hadde dårlig tid, for den skulle han... Leggi di più

God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - City

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8788 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Mustafa,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at det gikk bra, og at forklaringen var god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Dårlig kundeservice

Hadde jeg kunne gitt null stjerner, hadde de fått det. Skulle ha en vare som var innelåst og trengte nødvendigvis hjelp fra en ansatt. Jeg trakk kølapp og ventet, og ventet, og ventet, leitet etter en ansatt på avdelingen, men ikke en sjel å se! Gikk derfor ned til en annen avdeling hvor det sto to ansatte og "hang". De sendte meg tilbake til avdelingen jeg allerede hadde ventet leeenge og ikke fant ansatte, uten å vise noe som helst velvilje til å hjelpe meg. Jeg gikk opp igjen mot kassa og fant en jeg spurte om var ledig. Det var han ikke sa han. Jeg gikk nok engang tilbake til rett avdeling, fortsatt ikke en eneste ansatt i sikte! Gikk så ned til avdelingen der jeg tidligere ble vist vekk fra. Der var han som ikke kunne hjelpe meg. Han så ut til å fylle på varer! Selvfølgelig er jo det viktigere enn en kunde som vil handle...... Dog var det ei med et skilt "under opplæring" og jeg spurte etter hjelp IGJEN. Har du fortsatt ikke fått hjelp, sa hun, og jeg ba om at de kunne finne noen som var villig til å hjelpe meg. (Takk til henne) Endelig fikk hun tak i en på bakrommet, og jeg gikk kjøpt varen jeg kom for.... Etter nærmere en halvtimes venting på en ansatt!
Har selv jobbet som butikksjef i 25 år og dette var EKSTREMT DÅRLIG kundeservice. Og jeg er en særdeles misfornøyd kunde hos Power City.

24 luglio 2026

Hei AJ,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er svært beklagelig å lese at du måtte lete etter hjelp flere ganger og vente så lenge på å få tak i en ansatt for å kjøpe en innelåst vare. Det er ikke slik et butikkbesøk hos POWER skal oppleves. 😊

Tilbakemeldingen din er tatt videre internt til den aktuelle butikken, slik at de kan gå gjennom både tilgjengelighet på avdelingen og hvordan kunder blir møtt når de trenger hjelp. Det setter vi pris på at du gjorde oss oppmerksomme på. 💬

Vi håper virkelig at neste besøk gir et helt annet inntrykk og en langt bedre opplevelse. 🤗

god service og gode kvalitet

god service og gode kvalitet

24 luglio 2026

Hei Mahdi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og kvalitet.

Lett og fin handel

Lett og fin handel . Bra utvalg , bra priser.

19 luglio 2026

Hei HÅVARD,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen var lett og fin, og at både utvalg og priser traff godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Lett å finne det jeg skulle ha og…

Lett å finne det jeg skulle ha og behjelpelig personale👍

20 luglio 2026

Hei Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det var lett å finne det du skulle ha, og at du opplevde personalet som behjelpelige. Det setter vi stor pris på.

Teknisk support

Meget god og hyggelig hjelp. 👍

21 luglio 2026

Hei Karin,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og hyggelig hjelp, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Carmen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp i butikken og at dere fant det dere lette etter.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Mangelfullt innhold

Produktet inneholdt ikke det betjeningen lovet og bildene på pakken tilsa. Ingen ekstra propper med ulik størrelse og kun én «ørefinne». Når dette skjemaet i tillegg nullstilles hvis telefonen går i dvale, er kundereisen inkl tilbakemelding sikret laveste score.

17 luglio 2026

Hei Ola,

Takk for at du forteller oss om din erfaring.

Det er leit å høre at du opplever at varen du kjøpte hos oss ikke var komplett, det er jo ikke slik det skal være å handle hos oss og du skal kunne være trygg på at du får det som produktbildene viser til. Kom gjerne innom oss på nytt, slik at vi sammen kan se på dette i butikken og finne en løsning.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER City

The staff was polite and answered all…

The staff was polite and answered all my questions and concerns in the product I bought to my satisfaction.

10 luglio 2026

Hi Emanuele,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode svar på spørsmålene dine, og at du ble godt ivaretatt i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God behandl

11 luglio 2026

Hei Suleman,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.

Bra og hyggelig om alt

Bra og hyggelig om alt

10 luglio 2026

Hei Aynur,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var bra og hyggelig hele veien.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Jeg ønsker å gi en stor takk for den…

Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte meg både sett og hørt gjennom hele besøket.

Det er ikke alltid man opplever så god kundeservice, derfor ønsket jeg å gi dere denne tilbakemeldingen. Tusen takk for en svært hyggelig opplevelse. Dere gjorde virkelig et positivt inntrykk. Og skal absolutt anbefale dere 🌟🌟🌟

9 luglio 2026

Hei Ayan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en så varm, profesjonell og positiv opplevelse i butikken i Dronningens gate.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og ekstra hyggelig er det å høre at du vil anbefale oss videre. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Dronningens gate⚡

Rent

Rent, ryddig, kunnskapsbasert. Savner lett mono handsfree til fasttelefon med liten sukkerbit. Som Ljabra produkter.

7 luglio 2026

Hei LILL,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var ren, ryddig og kunnskapsbasert.

Takk også for det konkrete innspillet om lett mono handsfree til fasttelefon. Slike ønsker er nyttige å få med seg.

Prisen ved betaling stemte ikke med…

Prisen ved betaling stemte ikke med tilbudet. Full pris ble avkrevd, ikke annonsert pris.

1 luglio 2026

Hei Jan,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik det skal være når prisen i kassen ikke stemmer med tilbudet.

Hvis dette gjaldt et kjøp som allerede ble gjennomført, kan du be om prisgaranti innen 60 dager. Da trenger du ordrenummeret ditt og dokumentasjon som viser den lavere POWER-prisen med gjeldende dato og tilbudsdetaljer.

Hvis bestillingen ble kjøpt eller hentet i en fysisk POWER-butikk, kan butikken hjelpe deg videre. Hvis det var en nettbestilling, kan kundeservice behandle prisgarantien.

Det var bra kundeservice

Det var bra kundeservice, smilte , hilste
Fornøyd ☺️

5 luglio 2026

Hei Anil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, med smil og en hyggelig velkomst. Sånt setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at du er fornøyd.

Svindlet og ghostet

De selger en mobil på "tilbud", for så å ta betalt for overføring som ikke blir gjort og ny lader som ikke blir levert. Deretter total ghosting fra kundeservice. Endte opp med å betale langt mer enn varen ville kostet til full pris.

13 giugno 2026

Hei Aldri,

Takk for at du deler dette. Det er svært uheldig å lese at du ble belastet for en overføring som ikke ble gjort, at en lader ikke ble levert, og at du samtidig opplevde manglende oppfølging. 😊

Tilbakemeldingen din er sendt videre til POWER City for oppfølging, slik at butikken kan gå gjennom det du beskriver rundt salget, tjenesten som ble belastet og produktet som manglet. 💬

Det du skriver om oppfølging og kommunikasjon er også tatt med videre, fordi slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre rutiner og serviceopplevelsen. 🤗

Kom gjerne innom oss eller kontakt oss per telefon, så skal vi gjøre vårt beste for å bistå. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse. 😊

Raskt og greit

27 giugno 2026

Hei MT,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at opplevelsen var rask og grei.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Flere i køen hadde glemt gyldig ID

Flere i køen hadde glemt gyldig ID. Det var kun flaks at jeg selv hadde med: Når man ikke trenger ID for å betale, er det rart at man ikke kan vise kvitteringen man har mottatt på mail. Kan dere ikke skrive at folk må ha med ID for klikk-og-hent? Dette er et problem Power har skapt, ikke kundene. Det hjalp ingenting at de to kundebehandlerne så på hverandre og himlet med øynene.

23 giugno 2026

Hei Espen,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Forstår at det kan være frustrerende å ikke få hentet ut sin bestilling dersom man ikke har med seg gyldig legitimasjon, og det var bra du selv hadde husket dette. Det skal fremgå av både SMS og epost som blir sendt ut fra oss at man må ha med gyldig legitimasjon ved henting av Klikk&Hent, eller at man må ha med fullmakt. Men jeg beklager om dette ikke kommer tydelig nok frem, samt at du følte innstillingen til da ansatte vare lite hyggelig.

Vi tar med oss din tilbakemelding videre, og vil se på dette internt i forhold til om vi kan utgi denne informasjonen på en bedre måte.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hmmmm

Det var enkelt og effektivt, men selgeren var uinteressert i handelen, litt sur, virket det som.
Muligens kønummer på unge damer som hadde kønummer etter meg?

25 giugno 2026

Hei Oddbjørn,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er bra å høre at handelen var enkel og effektiv, men det er samtidig leit at møtet i butikken ikke føltes særlig imøtekommende. Det skal selvfølgelig være en hyggelig opplevelse å handle hos oss.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din er viktig.

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening

21 giugno 2026

Hei Philip,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig og hjelpsom.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.