Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Leggi di più
Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen... Leggi di più
Ble møtt av en blid og hjelpsom 😊ansatt, ønsket og kjøpe en kaffemaskin, det stod på kassa at det skulle være 1 på lager, den stod ikke i hylla, han spurte om jeg hadde dårlig tid, for den skulle han... Leggi di più
God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på... Leggi di più
Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norvegia

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Det var en meget hyggelig og imøtekommende mottagelse. Ble guidet rett til et ønskelig produkt og er veldig fornøyd med valget jeg tok ved kjøp av ny mobil.
Superbra

Risposta di Power.no - City
Her gikk mye galt. Jeg bestilte min vare på klikk og hent. Når jeg ankommer butikk er det en ansatt som betjener kassen og lang kø. Samtlige kunder skal hente varer på klikk og hente og butikken har ingen system på hvor disse varene står. Dette fører til at hver enkelt kunde tar minst 5 min å betjene. Når det er min tur er situasjonen den samme for meg og den ansatte finner ikke min vare. Vi må så lete i butikken etter varen i hylla og finner den til slutt. Tre ansatte måtte bidra i letingen. Jeg skal betale min vare med 5 gavekort, her får jeg beskjed om at butikken ikke tar i mot disse gavekortene (enda) da de tilhører ett nytt betalingssystem som ikke er ferdig integrert i kassen enda. Men daglig leder bryter inn å finner en løsning
Gavekortene må manuelt registreres, noe som tar svært lang tid. Jeg oppholdt meg i butikken i totalt 40 minutter for en klikk og hent. Dette er for dårlig.

Risposta di Power.no - City
Meget trivelig betjening. Raske og effektive

Risposta di Power.no - City
Hyggelig personale, men lang ventetid.

Risposta di Power.no - City
Rask og hyggelig service med blide ansatte. Anbefales å ta turen dit for en god handleopplevelse.

Risposta di Power.no - City
Bestilte med Klikk og hent. Gikk veldig fort. Hyggelig personal i butikken.

Risposta di Power.no - City
Hyggelig og profesjonell medarbeider, ga gode råd

Risposta di Power.no - City
Hyggelig betjening ved henting. Imøtekommende og serviceinnstilt.

Risposta di Power.no - City
Veldig bra servise, han var flink og kunne faget sitt. Han tok tid til meg og forklarte på en fin måte. Fikk den hjelpen jeg trengte. Var imøtekommende.

Risposta di Power.no - City
Det gikk raskt å smertefritt denne gangen. Men stusser fortsatt på at ekspeditøren må bruke 6 minutter og utallige klikk i datasystemet før jeg kan få betale for noe så enkelt som earpods.