Power.no - Arendal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sagvannsveien 16, 4848 Arendal, NO

Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende pro... Leggi di più

Skulle bare ha en ny telefon fordi min ble ødelagt. Sa tidligere at jeg ikke ønsket noe ekstra, men selgeren prøver fortsatt å fore meg med masse ekstra tull som vi begge vet bare er fjas. Tilbydde m... Leggi di più

Ny tørketrommel var ødelagt.Point) Ny tørketrommel ble bestilt. Total 1 mnd,uten tørketrommel. Kjøring med levering. Flott. Med forandring, kunne fått ny tørketrommel noe raskere. Uansett ny tø... Leggi di più

Super mottakelse! Veldig service-minded! Tydelig kommunikasjon og ikke mas:) Hjalp meg også med å redusere strøm-konstnaden min ved å vise hva jeg bør se etter😁 Alt i alt, riktig menneske på ri... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Arendal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8811 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

De var veldig hjelpsomme

De var veldig hjelpsomme. Jeg håper det alltid vil være slik.

1 febbraio 2026

Hei Serdar

Tusen takk for at du tar deg tiden til å legge igjen denne flotte anmeldelsen. Nå ble jeg glad. 😊

Jeg ser du er godt fornøyd, og ønsker deg velkommen tilbake til oss. Ha ei fin dag. ✨

POWER

Vi fikk hjelp til det vi ønsket å kjøpe…

Vi fikk hjelp til det vi ønsket å kjøpe og selger var en hyggelig og kunnskapsrik person.

30 gennaio 2026

Hei John,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere fikk god hjelp og at selgeren var både hyggelig og kunnskapsrik. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Fikk god hjelp.

28 gennaio 2026

Hei Arnfinn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp hos oss i Arendal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Skulle kjøpe deler til kaffetrakter

Skulle kjøpe deler til kaffetrakter, kom til kjøkkenavd. Ikke et menneske å spørre. Brukte lang tid på å finne dem selv. Så til mobilavd. der var en kunde og to eksp. Spurte den ene om hjelp, han var opptatt med kunden. Spurte den andre, han var også opptatt med samme kunde!!! Da gikk jeg til disken og betalte. Så gikk jeg til ELKJØP, fikk raskt hjelp og kjøpte ny mobil.

27 gennaio 2026

Hei Jan Egil,

Tusen takk for tilbakemeldingen, og beklager så mye for den dårlige servicen du opplevde hos oss.
Det er leit at du ikke fant noen å hjelpe deg i kjøkkenavdelingen, og at begge ekspedientene i mobilavdelingen var opptatt med samme kunde samtidig.

Vi tar dette på alvor og vil bruke tilbakemeldingen din til å forbedre bemanningen og servicen i butikken.
Våre kunder skal oppleve god hjelp og tilgjengelighet når de handler hos oss 👍
Vi håper du vil gi oss en ny sjanse neste gang du trenger noe.

Ønsker deg en fin dag! 😊

Vennlig betjening

Vennlig, grei og hjelpsom betjening.
Kjøpte TV og radio som begge måtte byttes. Ingen sure miner av den grunn

25 gennaio 2026

Hei Per Olai,

Det er moro at du tar deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding. Takk for en flott rangering. Jeg er glad du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Ønsker deg velkommen tilbake. Ha en fin dag. 💫

Rask og god info

24 gennaio 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for en flott anmeldelse. Helt til topps med fem stjerner. 🤩 Jeg ser du er godt fornøyd.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. ✨

POWER

Ny tørketrommel var ødelagt.Point)

Ny tørketrommel var ødelagt.Point)
Ny tørketrommel ble bestilt.
Total 1 mnd,uten tørketrommel.
Kjøring med levering. Flott.
Med forandring, kunne fått ny tørketrommel noe raskere.
Uansett ny tørketrommel kommet på plass. Det er bra. God helg.

22 gennaio 2026

Hei Thure,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Vi beklager at den første tørketrommelen var ødelagt, og at du totalt endte opp med rundt én måned uten tørketrommel – vi forstår godt at det er krevende i hverdagen.

Samtidig er det godt å høre at ny tørketrommel nå er på plass og at leveringen fungerte fint, selv om vi ser at dette burde gått raskere. Tilbakemeldingen din tar vi med oss i arbeidet med å korte ned ventetiden ved bytte av defekte produkter.

Takk for at du valgte POWER – og god helg til deg også 🤗

Kundeservis

20 gennaio 2026

Hei Svein

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering! Du er velkommen tilbake hos oss på POWER! 🤩