Power.no - Arendal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sagvannsveien 16, 4848 Arendal, NO

Skulle bare ha en ny telefon fordi min ble ødelagt. Sa tidligere at jeg ikke ønsket noe ekstra, men selgeren prøver fortsatt å fore meg med masse ekstra tull som vi begge vet bare er fjas. Tilbydde m... Leggi di più

Ny tørketrommel var ødelagt.Point) Ny tørketrommel ble bestilt. Total 1 mnd,uten tørketrommel. Kjøring med levering. Flott. Med forandring, kunne fått ny tørketrommel noe raskere. Uansett ny tø... Leggi di più

Super mottakelse! Veldig service-minded! Tydelig kommunikasjon og ikke mas:) Hjalp meg også med å redusere strøm-konstnaden min ved å vise hva jeg bør se etter😁 Alt i alt, riktig menneske på ri... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Norvegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Arendal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

8788 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hyggelig og kunnskapsrik betjening

Hyggelig og kunnskapsrik betjening, samt at varen virkelig var på lager Jeg liker ikke bedrifter som lever av å "skaffe".

16 marzo 2026

Hei Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde hyggelig og kunnskapsrik betjening i butikken vår. Vi setter stor pris på at du fremhever at varen faktisk var på lager som lovet. Det er viktig for oss å kunne levere det vi lover våre kunder.

Din positive opplevelse betyr mye for oss og teamet i Arendal. Vi jobber hver dag for å gi våre kunder den beste servicen og sørge for at dere får den hjelpen dere trenger.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

At her blir en alltid sett og hjulpet.

Dette er et trygt sted å komme. Her har jeg fått god hjelp og service, aldri følt meg dum fordi jeg er 73 og ikke datadyktig.

13 marzo 2026

Hei tone,

Tusen takk for de varme ordene! Det er fantastisk å høre at du alltid føler deg sett og hjulpet når du besøker oss i Arendal. Vi setter stor pris på at du opplever butikken vår som et trygt sted, og at teamet vårt har gitt deg god hjelp og service. Det betyr mye for oss at du føler deg vel mottatt, uansett teknisk bakgrunn.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Fikk beskjed at jeg skulle hente…

Fikk beskjed at jeg skulle hente skriveren dagen etter. Kom som avtalt, men der var det ingen til å hjelpe. Han som jobbet der sa at de innehadde nok folk til å hjelpe meg. Elendig service.

13 marzo 2026

Hei Anette,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale og forteller oss om din opplevelse, det setter vi stor pris på.

Jeg beklager for vanskelighetene du hadde når du var hos oss, vi arbeider hardt for at alle våre kunder skal føle seg møtt og ivaretatt når de kommer til oss og det arbeidet begynner med å ha nok folk til riktig tid. Det er tydelig at vi ikke klarte dette denne gang, og derfor ikke nådde opp til det nivået både du og vi forventer av oss.

Jeg håper du velger å gi oss en sjanse til å bli bedre, og at vi får beholde deg som kunde i fremtiden. Du er alltid hjertlig velkommen tilbake til oss 🧡

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Super Kundeservice!

Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende produktet til best pris. Kommer tilbake her.

9 marzo 2026

Hei Kinsey,

Så hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss! Det er flott at du fikk hjelp til å finne det perfekte produktet. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og gleder oss til å se deg igjen!

6 marzo 2026

Hei Frode,

Så hyggelig å høre at du fikk god betjening hos oss! Det er alltid gøy når våre ansatte får skryt. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Flott service i butikk👌

Flott service i butikk👌, men problemer med og få lyd/ koble TV…..

5 marzo 2026

Hei Gunvor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen om servicen i butikken vår i Arendal! Det er fantastisk å høre at dere opplevde god service hos oss.

Når det gjelder problemene med lyd og tilkobling av TV-en, anbefaler jeg at dere kontakter vår kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe dere videre med de tekniske utfordringene.

5 marzo 2026

Hei Asbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at teamet vårt kunne gi deg en god opplevelse, og vi håper du er fornøyd med kjøpet ditt også.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Dårlig kommunikasjon da jeg kom for å…

Dårlig kommunikasjon da jeg kom for å hente tven som jeg kjøpte.

26 febbraio 2026

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Beklager at kommunikasjonen var dårlig da du kom for å hente TV-en du hadde kjøpt – det er ikke slik vi ønsker at opplevelsen skal være.
Du skal føle deg godt informert og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi har prøvd å komme i kontakt med deg for å få litt mer utdypende info om din opplevelse.
Ta gjerne kontakt med varehussjefen hos POWER Arendal, slik at vi kan høre litt mer.
Du kan henvise til din tilbakemelding på Trustpilot så vil vi bistå så godt vi kan! 🤗

Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger, da dette gjør at vi kan utvikle oss og bli bedre 🙌
Ønsker deg en fin dag

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Utmerket pris!

Prisen på varen var 50% av hva jeg trodde. Hyggelig overraskelse fra ekspeditøren!

28 febbraio 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er deilig å høre at du fikk en så positiv overraskelse med prisen, og at ekspeditøren på Arendal-butikken ga deg en hyggelig opplevelse. Vi jobber hardt for å tilby konkurransedyktige priser og god service, så det er flott å vite at vi traff blink denne gangen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Skulle hente klikk og hent produkt.

Skulle hente klikk og hent produkt.
Lite hyggelig å bli møtt i kassa hvor de er opptatt av mobilen sin.
Lite interessert når de så gjesper og klør seg i hodet og ikke kan svare på det man spør om.
Blir så bare henvist til annen avd og de blir ikke med men bare peker at det er borti der.

1 marzo 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen i Arendal-butikken. Det er kjedelig å høre at du ikke fikk den servicen du fortjener når du skulle hente Click & Collect-produktet ditt.

Vi forventer at alle våre kunder skal møtes med vennlighet og profesjonalitet, og det høres ut som at dette ikke skjedde i ditt tilfelle. Personalet vårt skal være tilgjengelige og hjelpsomme, ikke opptatt med andre ting når kunder trenger assistanse.

Siden du nevner spesifikke opplevelser med servicen, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde vår betjening som så hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

God kundeservice

God kundeservice

24 febbraio 2026

Hei Jan-Ludvig,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det er alltid hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse med kundeservice hos oss i Arendal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss!

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Alltid hyggelig betjening og god hjelp…

Alltid hyggelig betjening og god hjelp å få . Anbefaler Power

20 febbraio 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du alltid opplever hyggelig betjening og god hjelp hos oss, og at du anbefaler POWER videre til andre. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

De ordnet greit opp med problemet…

De ordnet greit opp med problemet ordren og bestillte ny tv med samme pris som i januar salget

18 febbraio 2026

Hei Erik,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er flott å høre at teamet vårt klarte å løse problemet med ordren din og at du fikk bestilt ny TV til samme pris som i januarsalget. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Alt fungerer greit hvis man kan finne…

Alt fungerer greit hvis man kan finne det man skal ha og gå i kassen.
Ventet på å få hjelp for å få kjøpt en klokke. Jeg er tålmodig og venter gjerne på hjelp, men dette tok for lang tid. Resultatet: Klokken ble kjøpt, men ikke hos dere, dessverre.

16 febbraio 2026

Hei Arnhild,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du synes alt fungerer greit når du finner det du skal ha. Vi beklager at du måtte vente for lenge på hjelp med klokken, og at du til slutt valgte å handle et annet sted. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi vil bruke denne tilbakemeldingen til å forbedre servicen vår.

God info om produktet

13 febbraio 2026

Hei kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med produktinformasjonen. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste informasjonen om produktene våre, så det betyr mye at du opplevde det som nyttig.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Fikk veldig god og hurtig hjelp av…

Fikk veldig god og hurtig hjelp av Hjelpedesken og av selger

12 febbraio 2026

Hei Helene,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk så god og hurtig hjelp både fra hjelpedesken og selgeren vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med rask og profesjonell service som gjør handelen enkel og hyggelig.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice. God og rask hjelp

8 febbraio 2026

Hei nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig kundeservice og fikk god og rask hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt kunne hjelpe deg på en måte som gjorde inntrykk. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å se deg igjen snart!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal⚡

Et godt kjøp som gir nytte i lang tid

Et godt kjøp som gir nytte i lang tid.
Har ikke prøvd produktet enda.

3 febbraio 2026

Hei Pelle,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplever kjøpet ditt som et godt kjøp som vil gi nytte i lang tid. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine tanker med oss.

Vi håper du blir fornøyd når du får prøvd produktet!

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, og rask service.

6 febbraio 2026

Hei Karl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig betjening og rask service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt leverte den servicen du fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste opplevelsen mulig.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!