POWER.dk - Vesterport Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ved Vesterport 4, 1612 København, DK

Ok bestilling og afhentning af varen. Da jeg åbnede pakken, var der ikke noget strømkabel med. Chatten foreslog at jeg tog pcen og fakturaen med til butikken, så jeg kunne få et kabel, efterfølgende k... Leggi di più

Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Leggi di più

Fandt på jeres hjemmeside en OnePlus Nord CE5 i Outlet i 2 butikker i Køge og ved Vesterport nedsat fra 1999 kr. til 1679. Reserverede den i ved Vesterport og ville hente den dagen efter. På hjemve... Leggi di più

Jeres crew er fantastisk og de fyre i ansætter er optur. Men, I skal tænke over værdiansættelsen i måden de ansatte trænet overfor kunder der ikke selv ved at der er en psykologisk taktik bag. Jeg tr... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

34.391 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej jeg har været i butikken vesterport…

Hej jeg har været i butikken vesterport køb en emhætte som koster 799 kr ham salger siger vi har ikke den varer Glostrup har så kørt der ude vis min kvittering de siger ud varer udlevering så siger til de har ikke en butikken igen ham salger han sande til mig har vente hele dagen i går nu vente jeg spend tubias siger på mail han sande i dag mvh hami

17 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Jeg er ked af at høre forløbet ikke har levet op til hverken dine forventninger eller vores standard. Det er bestemt ikke sådan en oplevelse vi ønsker man skal have når man handler hos POWER.

Hvis en vare ikke er på lager i butikken og man laver en aftale om at hente den i en anden butik, skal varen være klar til afhentning. Det har ikke været tilfældet her, og det beklager vi meget.

Vi har taget din oplevelse med videre til internt feedback for at sikre vi fremover kan optimere den proces.

Mvh.
Emma / POWER kundeservice.

Tobias fra Power Vesterport reddede min…

Tobias fra Power Vesterport reddede min harddisk 🙌🏻 Min harddisk var fuldstændig forsvundet for min computer, og jeg havde ingen mulighed for at åbne den, men Tobias hjalp mig med både at reparere harddisken og overføre alle data til en sikkerhedskopi! Kæmpe champ!!

17 marzo 2026

Hej Andreas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at redde din harddisk og få alle dine data overført sikkert. Det lyder som om der virkelig blev gjort en ekstra indsats for at løse dit problem. Vi er stolte af at have medarbejdere, der virkelig gør en forskel for vores kunder. Tak fordi du valgte POWER!

Blandet oplevelse.

Blandet oplevelse.
Noget uopmærksomhed personale, som heller ville snakke med hinanden end at sælge vare til os.
Varen virker ikke til at fejle noget

Hej M Æ,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores Vesterport butik! Det er dejligt at høre, at varen fungerer som den skal og ikke fejler noget.

Vi beklager, at du oplevede uopmærksomt personale under dit besøg. Det er ikke den service, vi stræber efter at levere, og vi tager din feedback til efterretning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback hjælper os med at forbedre vores service.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

The EU rules about returning in-ear…

The EU rules about returning in-ear headphones are not clarified but Power has decided not to accept any returns. Ordered some in-ear headphones online on Friday, had to open the seal to see them. Took them back to a physical store on Monday (so two days later) and was told they cannot be returned. The packing is in perfect condition apart from the seal I broke to see the actual headphones themselves.

Hi 🙂

Thanks for your review.

I understand your frustration – especially when you return the in‑ear headphones just a couple of days after purchase, with the packaging in perfect condition apart from the broken seal, and are then told they can’t be returned at all. That doesn’t feel like a good customer experience, and I’m really sorry you’ve had that experience with us.

We’re constantly working on improving both how we explain our return rules (especially on products like in‑ear headphones) and how it’s communicated between webshop og fysisk butik, so situations like yours bliver langt tydeligere og mere fair oplevet som kunde.

Best regards
POWER / Christian

Helt fantastisk service og rådgivning

Jeg skulle købe nogle hovedtelefoner og blev rådgivet på den bedste måde. Man følte sig i centrum og eksperten Sofus gik op i at give den bedste service. 10/10!

16 marzo 2026

Hej Umut,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik så god service og rådgivning, når du skulle købe hovedtelefoner. Det lyder som om, du virkelig følte dig godt behandlet og fik den hjælp, du havde brug for. Vi sætter stor pris på, at du delte din positive oplevelse med os!

All the best, Erik hos POWER! ⚡

Hej Khosrow,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Mersalg - sur ekspedient

Som sædvanlig forsøger sælger at sælge ligegyldige forsikringer og pc ydelser.
Så jeg MEGET høfligt afslog, virkede han sur og mopset som et lille barn. Ret uprofessionelt!
Jeg fik dog min vare.

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse.

Det er helt fair, at du siger pænt nej tak til forsikringer og ekstra PC‑ydelser – og så skal du selvfølgelig ikke mødes af en sur eller mopset reaktion bagefter. Det er uprofessionelt og langt fra den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det beklager vi.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre til at respektere et høfligt nej og holde en ordentlig tone, også når mersalg ikke er relevant for kunden. Din feedback tager vi med videre internt.

Good service

Good service

3 settembre 2025

Hi Md. Kamrul Hasan,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Flinke ekspedienter

Flinke ekspedienter. God og yderst rimeligt prissat vaskemaskine købt.

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores ekspedienter i Vesterport. Det er dejligt at vide, at du fandt den perfekte vaskemaskine til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Tak til Søren og Ahmed! …

Tak til Søren og Ahmed for rigtig god betjening!

Hej Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback!

Ingen kontakt med afdelingen

Jeg var gennem to forløb på mail der pludselig stoppede, man kan ikke ringe til butikken, så med efter lang telefonkø talte jeg med en medarbejder på et hovednummer som ville give besked til butikken - det hjlp ikke, der blev ikke svaret på mail og ultra dårlig kommunikation. Ikke pga af medarbejderen men fordi der er en politik om at man IKKE kan ringe til butikken. Det tog et måned at få lov til at afgive en bestilling.

3 marzo 2026

Hej Nina,

Tak for din anmeldelse.

Det lyder som et virkelig frustrerende forløb med afbrudte mailtråde, lang ventetid på hovednummeret og ingen mulighed for at ringe direkte til butikken – især når det ender med at tage omkring en måned bare at få lov til at afgive en bestilling. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det beklager vi meget.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre både vores tilgængelighed og kommunikation, og din oplevelse er vigtig feedback i forhold til, hvordan vores kontaktveje fungerer i praksis, når man faktisk har brug for hjælp fra den konkrete butik.

Hvis der stadig er noget i din sag, der ikke er landet ordentligt, er du meget velkommen til at skrive til os på review@power.dk med dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse, så kigger vi nærmere på det sammen med dig.

POWER / Christian

Smart sælger gav rabat på køb

Smart sælger gav rabat på køb, hvis jeg "låste" mit telefonabonnement i 6 mdr. Han opgraderede så mit abonnement, så jeg alt i alt skulle betale mere for abonnementet, end jeg sparede på købet.

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse.

Det er på ingen måde i orden, hvis en rabat bliver koblet sammen med, at dit abonnement “låses”, og det i praksis ender med, at du betaler mere for abonnementet, end du sparer på købet. Sådan skal det slet ikke skrues sammen, og det beklager vi virkelig. Rabatter og aftaler om abonnement skal være helt gennemsigtige, så du tydeligt kan se, hvad du vinder – ikke først opdage bagefter, at regnestykket går den forkerte vej.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og din oplevelse bruger vi som intern feedback, så vi kan stramme op på både salg af abonnementer og måden vi forklarer vilkår og økonomi på overfor vores kunder.

Klaus Hansen

Hi Klaus,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER Vesterport.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

MenneskePower. Selvom jeg havde benyttet mig af…

Selvom jeg havde benyttet mig af clickogcollect, var det dejligt at få god menneskelig kontakt og service af jeres medarbejder i butikken. God service og tid.Tak for det.

Hej Rune,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores service i butikken. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med Click & Collect og den personlige betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Fik en venlig og oplysende ekspedition…

Fik en venlig og oplysende ekspedition af jeres medarbejder Søren i Vesterport - det var meget arrangeret

Hej Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om oplevelsen i Vesterport. Det glæder os meget at høre, at du fik en venlig og oplysende ekspedition. Vi sætter stor pris på din feedback!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg skriver aldrig anmeldelser og læser…

Jeg skriver aldrig anmeldelser og læser dem sjældent, men fik outstanding service fra en yderst kompetent ekspedient. Jeg havde en specifik forespørgsel med meget beskedne salgsmuligheder og der blev leveret hurtig og effekt service. I øvrigt overhørte jeg medarbejderen rådgive en anden kunde, hvor han lukkede et salg vha. god salgskundskaber og rådgivende facon.
5 stjerner direkte til Muhammed - Big ups!!

9 marzo 2026

Hej Mattias,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores service og rådgivning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, især når du sjældent skriver anmeldelser. Vi arbejder hver dag for at give alle vores kunder den bedste service, og din feedback betyder meget for os.

Lynhurtig

Lynhurtig, kompetent og meget venlig betjening. Det var en god oplevelse, og jeg vil igen, helt sikkert.

3 marzo 2026

Hej Janick,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores lynhurtige, kompetente og venlige betjening i Vesterport. Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet og havde en god oplevelse.

Vi ser frem til at se dig igen næste gang du har brug for vores hjælp!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Tak til Søren for den gode service

Tak til Søren for den gode service! Jeg hader POWER's reklamering, men det er svært ikke at tage derned når servicen altid er i topklasse!

Hej Julius,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med servicen i vores Vesterport butik. Vi er glade for, at vores medarbejdere kunne levere den topklasse service, som du fortjener. Din feedback betyder meget for os, og det motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Jeg købte en USB-B til C ledning

Jeg købte en USB-B til C ledning. Den var imidlertid udsolgt - det måtte jeg selv finde ud af. Jeg skulle selv kontakte Power - det tog 1,5-2 uger før de svarede på min mail. Skulle herefter bekræfte, at ville have en anden vare.

Så i alt skulle jeg vente ca. en måned for at få en vare, jeg ikke havde købt oprindeligt.

26 febbraio 2026

Hej Lucas,

Tak for din anmeldelse.

Det er virkelig ikke godt nok, at du først selv skal opdage, at ledningen er udsolgt, vente så længe på svar på mail og i sidste ende stå med en anden vare efter omkring en måneds ventetid. Det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi gerne vil give, og det beklager vi meget.

Vi tager din oplevelse med som intern feedback, så vi kan blive skarpere på at informere hurtigt og tydeligt om udsolgte varer – og på at svare langt hurtigere, så du ikke selv skal jagte en løsning på noget så simpelt som et kabel.

Fin service

Alt fungerede fint og vi fik en god rabat

25 febbraio 2026

Hej Oskar,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at alt fungerede fint og at I fik en god rabat. Vi sætter stor pris på jeres feedback og er glade for, at I havde en god oplevelse hos os.