POWER.dk - Tilst Recensioni 2.803

TrustScore 4 su 5

4,0

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

meget god service fra teknisk support afdeling i forbindelse med en computer, som bare var meget langsom, hoppede af nettet mm. - og som der havde været problemer med i næsten 1½ år

Valutata 4 stelle su 5

Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.

Valutata 3 stelle su 5

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

God hjælp fra sælger

God hjælp fra sælger, rigtig fin betjening. Fik problemer med aflevering af vaskemaskine, rettede henvendelse til sælger, og fik med det samme penge retur.

9 marzo 2026

Hej Ellie,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de flotte stjerner! Det glæder os, at du oplevede god hjælp og fin betjening i butikken. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

God ekspedering indtil han spørg om alt…

God ekspedering indtil han spørg om alt mulig der ikke vedkommer ham…

13 marzo 2026

Hej Emil,

Det er godt at høre, at selve ekspederingen var fin – men ærgerligt, at oplevelsen bliver trukket ned, når der bliver spurgt ind til ting, du oplever som helt uvedkommende. Det skal føles trygt og relevant at handle hos os, og dine grænser skal respekteres. Det beklager vi.

Vi tager din feedback med internt, så vi kan være mere opmærksomme på, hvilke spørgsmål vi stiller – og hvornår vi skal lade være.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig hjælp med at finde det jeg søgte…

Hurtig hjælp med at finde det jeg søgte .
God betjening.

Hej Hanna Jensen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp til at finde det, du søgte, og at du oplevede god betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig effektivt. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fantastisk service

Helt kort
Fantastisk service
Tak for de to medarbejdere, hvor jeg fik hjælp til en bærbar, og den anden medarbejder hjælp til et tv, udefra mine behov...
TAK

14 marzo 2026

Hej MG,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores medarbejdere i Tilst kunne hjælpe dig så godt med både din bærbare computer og dit tv. Vi er stolte af vores team, der altid sørger for at kunderne får den rigtige vejledning til deres behov.

Tak fordi du valgte POWER!

Valutata 5 stelle su 5

Man får altid en meget fin betjening

Man får altid en meget fin betjening, jeg vælger altid Power, og har købt flere ting😁😁

Hej Inger lise overgaard,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid får fin betjening hos os. Det betyder meget for os, at du vælger POWER igen og igen. Vi sætter stor pris på din loyalitet og tillid til os.

Det er dejligt at høre, at du har haft så positive oplevelser med os gennem flere køb. Vi arbejder hårdt for at give alle vores kunder den bedste service.

Tusind tak for at du deler din oplevelse!

Prisen var god, men....

Prisen var god - men træls at sælgeren forsøger at prakke en diverse abonnementer på (strøm, mobiltelefoni, TV o.s.v)

13 marzo 2026

Hej Lars,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med prisen på dit køb.

Vi sætter pris på din kommentar om vores sælgeres tilgang. Vores medarbejdere tilbyder forskellige services for at sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres køb, men vi forstår, at det kan opleves anderledes fra kunde til kunde.

Din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi vil tage den med videre i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Rigtig god service og glade personale

Rigtig god service og glade personale

8 marzo 2026

Hej John,

Hvor dejligt at høre! Det er fantastisk, at du har haft en god oplevelse med vores personale i Tilst. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Tak fordi du valgte POWER! ⚡

Godt

Det var en god oplevelse

6 marzo 2026

Hej Batu,

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Tilst. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du er tilfreds med dit køb.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service

Dårlig service, medarbejdere som virker generelt ligeglade

6 marzo 2026

Hej Ronni,

Det er virkelig ærgerligt, at du står tilbage med en oplevelse af dårlig service og medarbejdere, der virker ligeglade – det er langt fra det indtryk, vi ønsker at give, og det beklager vi. Som kunde skal du mærke engagement og lyst til at hjælpe, hver gang du møder os.

Vi tager din feedback med videre som intern input, så butikken kan arbejde med netop nærvær og service i mødet med kunderne.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Imødekommende personelle

Imødekommende personelle

Hej Suzan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale i Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive erfaringer. Det betyder meget for os og vores team at vide, at vores imødekommende service gjorde en forskel for dig.

Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig og god betjening hos os i Tilst. Din positive feedback betyder rigtig meget for os og vores team. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venlig betjening

Venlig betjening og hade tid til at svare på ens spørgsmål

4 marzo 2026

Hej Tove,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede venlig betjening, og at vores medarbejdere havde tid til at svare på dine spørgsmål. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe dig godt.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du valgte at handle hos os!

Valutata 5 stelle su 5

Super fantastisk service ved køb af…

Super fantastisk service ved køb af vores Hårdehvidevarer i power Tilst. Anders og Frederik har været ekstremt gode.
Dejligt med nogle folk der ved en masse om de forskellige produkter og yder en fantastisk service. Handler helt sikkert der igen. Og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

25 febbraio 2026

Hej Karsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores medarbejdere har givet dig så god service ved købet af dine hårde hvidevarer i vores Tilst butik. Det er præcis den slags ekspertise og kundeservice, vi stræber efter at levere hver dag.

Vi er så glade for, at du havde en positiv oplevelse og vil handle hos os igen. Dine anbefalinger betyder meget for os!

Valutata 2 stelle su 5

Sælgeren vidste ikke rigtig noget…

Sælgeren vidste ikke rigtig noget hverken om det Apple Watch jeg ville købe eller hvilken ren der kunne passe til.
Den gik jeg så i Elgiganten og købte

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke fik den hjælp og vejledning, du havde brug for omkring Apple Watch og det tilhørende tilbehør. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi kan godt forstå, at det var frustrerende at skulle gå videre til en anden butik for at finde den rette vare.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores medarbejderes produktkendskab og rådgivning, så vi kan sikre, at fremtidige kunder får den rette hjælp og information fra start. Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt vejledt, når de handler hos os.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God og venlig

7 marzo 2026

Hej Linda,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores venlige service i Tilst.

Det betyder meget for os at vide, at vores team har gjort et godt indtryk på dig.

Tusind tak for at du valgte POWER!

Pefeckt

Good oplevelse

Hej Ha,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en perfekt oplevelse med os. Din positive feedback betyder rigtig meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Mit fejl køb,refunderet uden noget…

Mit fejl køb,refunderet uden noget problem

Hej Alicja,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at refunderingsprocessen gik så glat for dig, selvom det var et fejlkøb. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Det betyder meget for os, når vores kunder har en god oplevelse, selv når tingene ikke går helt som planlagt fra starten. Vi arbejder hårdt for at gøre vores processer så enkle og problemfri som muligt.

Tak fordi du valgte POWER!

Imponeret

Imponeret, sælgeren talte mig ind i at købe en billigere pc end den jeg havde besluttet mig for. Han havde ret og det er fedt at de ikke bare sælger for at sælge. Nu kommer jeg jo tilbage en anden pga jeg stoler på dem 👍

Hej Dan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores sælger i Tilst kunne hjælpe dig med at finde den rigtige computer til dine behov. Det er præcis sådan, vi gerne vil arbejde - vi vil sikre, at du får det bedste produkt til dig, ikke bare det dyreste.

Det betyder meget for os, at du har tillid til vores rådgivning og vil komme tilbage. Vi glæder os til at se dig igen!

Valutata 3 stelle su 5

Jeg hentede en ny iPhone

Jeg hentede en ny iPhone, bestilt på nettet. Ville egentlig have hørt om garanti på telefonen og om, om jeg nemt selv kunne få overført alt fra den gamle telefon til den nye. Men det nåede jeg ikke, - oplevede at al kommunikation med sælgeren kom til at handle om, om han kunne sælge endnu mere til mig. Blev to gange undrende spurgt, om jeg ikke skulle have panzerglas, og desuden om jeg skulle bruge noget ledning. Det var bare en lidt træls oplevelse.

27 febbraio 2026

Hej Kirsten,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Tilst. Det er ærgerligt at høre, at samtalen kom til at fokusere for meget på yderligere produkter i stedet for at besvare dine spørgsmål om garanti og dataoverførsel.

Da du nævner specifik feedback om din oplevelse, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med dette.

Angående garantien på din iPhone varierer garantiperioden normalt mellem 1 og 3 år afhængigt af produktet. Garantien træder i kraft fra købsdatoen og dækker produktions- og materialefejl. Din købskvittering fungerer som dokumentation af garantien.

For dataoverførsel mellem din gamle og nye telefon tilbyder vi en omfattende telefoninstallation i butikken, hvor vores serviceteknikere kan hjælpe med at overføre data mellem den gamle og den nye enhed, downloade opdateringer og sætte alt op, så du kan begynde at bruge din nye iPhone med det samme.

Hurtig og grundig ekspedition

Hurtig og grundig ekspedition, faglig godt velfindrrrt.

28 febbraio 2026

Hej Bjarne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig og grundig ekspedition hos os i Tilst. Det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt fagligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più