POWER.dk - Tilst Recensioni 2.803

TrustScore 4 su 5

4,0

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

meget god service fra teknisk support afdeling i forbindelse med en computer, som bare var meget langsom, hoppede af nettet mm. - og som der havde været problemer med i næsten 1½ år

Valutata 4 stelle su 5

Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.

Valutata 3 stelle su 5

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rab... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Første, men ikke sidste gang! Vi ses i POWER!

Efter en del søgning på nettet viste det sig, at Power har det bredeste udvalg af vores produkt, glaskeramisk kogeplade.
Vi besøgte POWER i Tilst og blev mødt af en meget imødekommende medarbejder, der gav os en udførlig gennemgang af produkterne.
Det valgte produkterne var ikke på lager i Tilst, men medarbejderen skaffede et tilsendt fra en anden afdeling. Uden ekstra omkostninger for os.
Super kundeservice - vi ses i POWER!

27 marzo 2026

Hej Tonnie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Tilst.

Det er dejligt at høre, at vores medarbejder kunne give dig en grundig gennemgang af glaskeramiske kogeplader og hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. Vi er stolte af, at vi kunne skaffe produktet fra en anden afdeling uden ekstra omkostninger - det er præcis den service, vi stræber efter at levere.

Din feedback betyder meget for os, og vi glæder os til at se dig igen i POWER. Tak fordi du valgte os, og vi håber du bliver glad for dit nye køb!

Hurtig og kompetent betjening

Hurtig og kompetent betjening, og produktet lever op til forventningerne

28 marzo 2026

Hej Inge,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig og kompetent betjening, og at produktet lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at vores team i Tilst leverede den service, du fortjener. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

IPAD 11 A16 -cover el-opladning og Appelpen

Vi hvad jeg gik efter, og salgmedarbejder kunne svare hvad jeg spurgte om, venter på at få en appelpen og kunne også sige hvilken der kunne bruges på Ipad så jeg ikke får en forkert produkt.

28 marzo 2026

Hej Anders,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores salgmedarbejder kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du ledte efter til din iPad 11 A16, og at du fik god vejledning omkring cover, opladning og Apple Pen.

Det lyder som om du har fået en rigtig god oplevelse i vores butik i Tilst, og at medarbejderen kunne svare på alle dine spørgsmål og sikre, at du får den rigtige Apple Pen til din iPad. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere.

Vi håber, du bliver glad for din nye iPad og tilbehør, når alt er leveret!

Valutata 5 stelle su 5

Sikkert en rigtig god service.

Sikkert en rigtig god service.
Min bedste anbefaling til Talaat.
Jeg vil rigtig gerne fortælle hele historien.
D. 23/01/2026 ankom vi til butikken kl. 18:55 for at hente et køleskab.
( det var ikke med vilje at komme sent, ( 5 minutter før lukketid,men sådan var det når man er færdig på arbejde kl. 17:00 og henter en trailer, osv.
Min kæreste har henvendt sig til kassen, hvor var en ung pige der glæder sig til at smutte fra butikken når kl. er 19:00.
Min kæreste sagde, vi har købt et køleskab og det skal hentes og her er kvitteringen.
Du skal henvende dig til varemodtagelsen ( sagde den unge pige)
Vi kørte til varemodtagelsen og der var virkelig svært til at finde denne .
Ingen pil skilt eller noget som helst.
Kl. 18:58 har ringet på dørklokke og ingen har svaret eller har åbnet døren.
Heldigvis var der en kunde modtager sin vare.
Så kom Talaat for aflevere varen til kunden og har fortalt ham at vi skal have et køleskab som allerede betalt for lang tid siden.
Lager chef gik hjem, sagde han.
Kl. stadigvæk er 19:00 ( jeg er super klar over at de er lukket) men Talaat sagde giv mig lige et lille øjeblik.
Har ringet til lager chefen for at spørge hvor er vores køleskab.
Vi har fået vores køleskab, situationen tog 3 eller 4 minutter ekstra.
Hvad hvis han siger nej ligesom den unge pige.
Det betyder at vi skal leje en trailer en anden dag som er virkelig svært at nå på grund af vores arbejde.
Vi skal køre en anden tur fra Skanderborg.
Jeg vil give Talaat den bedste anbefaling.
Det var 2 måneder siden, men vi glemmer aldrig hvad han har gjort for os.
Hun skulle have kvitteringen og finde køleskabet frem til os.
Sådan en pige skulle ikke have en plads der.

22 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Mina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig hjertet at høre om sådan exceptionel service. Det er præcis den type dedikation, vi værdsætter hos POWER.

Det lyder som om vores medarbejder gik den ekstra mil for at sikre, at I fik jeres køleskab, selvom butikken var ved at lukke. Sådan engagement betyder alt for os.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele denne positive oplevelse. Sådanne historier betyder meget for os.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, samt en god pris, den pågældende dag. Dog er der generelt dårlig skiltet ved butikken i Tilst.

20 marzo 2026

Hej Johnny,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en hurtig og nem proces samt fik en god pris den dag. Vi sætter stor pris på din feedback om skiltningen ved vores butik i Tilst, da det hjælper os med at forbedre oplevelsen for alle kunder.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Havde bestilt en robot støvsuger via…

Havde bestilt en robot støvsuger via click and collect. Fik en mail om varen var reserveret og klar til afhentning. Problemet var bare at varen ikke var klar til afhentning. Jeg fik en stykke papir med en stregkode på ved de normale kasser, og blev herefter bedt om at gå ned til den normale desk sælger (hårde hvidevare). Han kunne så ikke finde ud af hans computer, og da han så endelig blev færdig så skulle han ud på lageret og hente varen. Okay... Men så toppede den lige med at der så også var sikkerheds kæde på, som jeg så skulle op til den normale betalings desk med. Så ... Hvorfor overhovedet have click and collect, når det er så bøvlet.

21 marzo 2026

Hej Ronni😊

Tak for din anmeldelse!

Jeg beklager virkelig, at din click & collect oplevelse var så bøvlet 😞 Hele pointen med click & collect er jo, at det skal være nemt og hurtigt - ikke at du skal rundt til flere forskellige steder i butikken!

At få besked om, at varen er klar til afhentning, og så alligevel skulle vente mens den blev hentet fra lageret, problemer med computeren og så også sikkerhedskæden oveni... det er ikke den smidige oplevelse, vi går efter 😤

Jeg tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre til at levere den service, I fortjener 📝

Mange hilsner
Muhammed POWER Kundeservice

Det godt servicere min GPS

Det godt servicere min GPS

19 marzo 2026

Hej Wazirgol,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med servicen af din GPS. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet hjælpe dig godt.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Ventetid og service niveau var lavt

Serviceniveau, udvalg og ventetid i butik

Hej Christian,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at både ventetid og serviceniveau oplevedes som lavt, og at hverken udvalg eller oplevelsen i butikken levede op til det, du havde forventet. Det er langt fra den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det beklager vi.

Vi tager din feedback videre internt til butikken, så vi kan arbejde på at løfte både serviceniveau, bemanding ift. ventetid og den måde vi præsenterer vores udvalg på.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Hej Finn,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både varen og prisen. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med os.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Et kvik og afhent køb med mere…

Et kvik og afhent køb med mere kundebetjening end ventet. Ved afhentning var der god rådgivning fra ekspedienten, som betød en besparelse på 500 kr. oven i den allerede nedsatte pris på produktet. Hvis det havde været en ren internet handel, havde jeg nok ikke fået rabatten. Så det kan være en god ide selv at møde op i forretningen.

Hej Smed,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Tilst. Det lyder som om vores ekspedient virkelig tog sig tid til at give dig den bedste rådgivning og hjælpe dig med at spare penge på dit køb.

Du har helt ret i, at der kan være fordele ved at besøge butikken personligt. Vores medarbejdere har ofte mulighed for at give personlig rådgivning og finde de bedste løsninger til hver enkelt kunde.

Valutata 1 stelle su 5

Lad mig så være i fred

I får 1 stjerne - ikke fordi det ikke I ikke gjorde det godt - men jeg bliver bombarderet med mail og Sms om jeg har haft en god oplevelse - om jeg vil anmelde jer - om jeg var tilfreds og så videre. Jeg har købt et produkt til 199.- af jer - I har ikke bygget et hus for mig - så slap dog af og lad mig være i fred.

Hej Bossi,

Det er helt fair, at du er træt af mails og SMS’er om evaluering – især når det “bare” handler om et køb til 199 kr. og ikke et helt byggeprojekt. Det er ikke meningen, at vores opfølgninger skal føles som bombardement, og det beklager vi virkelig.

Vi arbejder på at skrue ned for både mængden og timingen af den slags henvendelser, så de føles mere relevante og mindre påtrængende fremover.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Valutata 4 stelle su 5

Det var helt klart sælgeren det gjorde…

Det var helt klart sælgeren det gjorde det til en god oplevelse.

Hej Mikael,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores sælger gjorde din oplevelse så god. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som får dig til at føle dig godt behandlet. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

Bestilte click og collect

Bestilte click og collect. Nemt og hurtigt

Hej Arne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din Click & Collect oplevelse var nem og hurtig. Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER, og det glæder os, at alt gik så glat for dig.

Valutata 5 stelle su 5

Da vi efter noget tid fik en sælger i…

Da vi efter noget tid fik en sælger i tale gik det hele rigtig godt fik en god snak om det rigtige valg for os tak for handelen vi er godt tilfreds

Hej Dissing Jan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en god oplevelse med vores sælger og fandt det rigtige valg for jer. Det betyder meget for os, at I er godt tilfredse med handelen.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres positive oplevelse. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Reserverede varen på power.dk

Reserverede varen på power.dk, og hentede i butikken. Super-hurtig og venlig expedition, og dejligt at man kan betale med opsparet bonus.

Hej Jens,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med at reservere varen online og hente den i butikken i Tilst. Vi er glade for, at vores personale kunne give dig en hurtig og venlig betjening, og at du kunne bruge din opsparede bonus til betalingen. Det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger!

Valutata 5 stelle su 5

I levede op til jeres prisgaranti.

I levede op til jeres prisgaranti.. hurtigt og effektivt 💪

Hej Harry,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vi levede op til vores prisgaranti og kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Vores prisgaranti er vigtig for os, og det er dejligt at vide, at du oplevede en smidig proces. Din positive feedback betyder meget for os og hjælper andre kunder med at træffe informerede beslutninger.

Tak fordi du valgte POWER, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Valutata 3 stelle su 5

Rimeligt betjening fik hvad jeg skulle…

Rimeligt betjening fik hvad jeg skulle have

Hej Lee,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du fik det, du skulle have, og at betjeningen var rimelig. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Mit bedste besøg i Power

Jeg blev budt velkommen af tre smilende unge fyre, som bød på cacao og kage 😊 Da jeg fortalte, hvad jeg var der efter, viste en af dem mig hen til den rette kollega, som smilende betjente mig på en kyndig og effektiv måde. Så viste de mig den hurtigste vej til udgangen, hvor jeg igen blev mødt af en smilende medarbejder, som ønskede mig en god dag

Hej Lone,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre om din positive oplevelse i vores butik i Tilst. Det lyder som om vores team virkelig gjorde deres bedste for at give dig en velkommen og hjælpsom service med cacao, kage og et stort smil.

Vi er så glade for at høre, at du blev mødt af venlige medarbejdere, der kunne guide dig til den rette person og give dig den kyndige hjælp, du havde brug for. Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet fra start til slut.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

God hjælp fra sælger

God hjælp fra sælger, rigtig fin betjening. Fik problemer med aflevering af vaskemaskine, rettede henvendelse til sælger, og fik med det samme penge retur.

9 marzo 2026

Hej Ellie,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de flotte stjerner! Det glæder os, at du oplevede god hjælp og fin betjening i butikken. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più