POWER.dk - Tilst Recensioni 2.792

TrustScore 4 su 5

4,0

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rab... Leggi di più

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Leggi di più

Fik en meget god betjening og købte en vaskemaskine Fortrød det da jeg kom hjem og læste anmeldelser som var meget negative Så fortryder og vil bytte til en anden maskine Den er ikke hentet hjem e... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

God service.

Jeg har altid oplevet en god service og kompetent information i forbindelse med handel . Og ikke mindst imødekommenhed, når jeg ville reklamere.

2 maggio 2026

Hej Per,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst har været god, og at både service, vejledning og imødekommenhed har levet op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

God vejledning og hurtigt betjening

God vejledning og hurtigt betjening

30 aprile 2026

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen bød på god vejledning og hurtig betjening.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

Den perlige betjening

Den perlige betjening

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen har været perlig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Godt

Det fungerer

Hej Hanne,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at det fungerer godt.

Okay

Det. Var. Okay

Hej Michael,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var okay.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God service, men lang proces.

Alt i alt fik jeg ombyttet mit kølefryseskab som ønsket, så det er jeg meget glad for. 😃
Dog vil jeg sige at processen ikke var noget at råbe hurra for.
Man kan ikke komme i kontakt direkte med butikken og kan kun ringe til kundeservice, som lovede at butikken ville ringe tilbage, det skete bare ikke. Jeg var derinde fysisk af 2 omgange for at få svar på hvad der skulle ske, da der ellers ikke skete det store.
Kom til ved en fejl at køre til Viby i stedet for tilst, som sagde at de ikke kunne hjælpe mig og at jeg heller ikke vil få noget ud af at tage til Tilst, hvilket han tog fejl i. Da de var søde at hjælpe mig i Tilst.
Så hvis man ser bort fra at jeg skulle bruge en masse tid og benzin på det og ikke alle yder lige god service, så endte det alligevel med et godt resultat.

9 aprile 2026

Hej Julie,

Tak for den nuancerede anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at ombytningen endte som ønsket, og at hjælpen i Tilst gjorde en positiv forskel.

Samtidig er det klart, at forløbet trak unødigt ud, når du selv måtte møde op flere gange for at få afklaring.

Tak fordi du deler både det gode og det, der gjorde processen tungere. Den slags feedback er værdifuld.

Perfekt

Perfekt, levering til tiden

Hej Kurt,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt gik perfekt, og at leveringen kom til tiden.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Alt for meget pres for mersalg

Alt for meget pres for mersalg. Accepterede på ingen måde mit klare nej. Tastede endog blot et mersalg ind, uden mit samtykke

1 maggio 2026

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Det er naturligvis ikke i orden, hvis du har oplevet pres for mersalg, og slet ikke hvis der er blevet registreret noget uden dit samtykke. Jeg kan godt forstå, at det har føltes både ubehageligt og uacceptabelt.

Det er vigtigt for os, at kunder altid bliver mødt med respekt for deres valg, og at et klart nej tak bliver taget til efterretning med det samme. Din feedback er derfor meget alvorlig og bliver taget med videre i arbejdet med vores salgspraksis og interne retningslinjer.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Hao Zhi,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var rigtig god, og at hjælpen i butikken gjorde en positiv forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Alt er bare gået så fint

Alt er bare gået så fint, både med at bestille varen, følge den og super levering af en smilende GLS kurer en igen 110 % oplevelse.
Vh.
Jørn Ry

Hej Grethe Jørgensen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at hele forløbet har kørt så fint, fra bestilling til levering, og at oplevelsen hele vejen har været så god.

God service, dårlig virksomhed

Flinke medarbejdere, men forfærdelig virksomhed. Først og fremmest, jeg købte en Ninja Creami 302. For et pop up med ekstra is-bære til 112kr. Fint, de røg også i kurven. Vælger at hente i pick-up, for at få begge ting med hjem samme dag. Betaler for begge ting. Kommer så ud i butikken og bliver gjort opmærksom på der sket en “lager fejl”. Så de ekstra bærer til maskinen ikke er på lager alligevel. Træls, men de har vedlagt andre som erstatning. Super. Der forhåbentlig styr på det tænker man. Men nej, da jeg så spørg om de passer til den maskine jeg har købt, kigger medarbejderen kort, og konkluderer at det gør de ikke. Så nu skal jeg ud igen for at hente ekstra bærer som de har solgt mig, uden de var på lager. Dernæst bliver jeg tilbudt 1 års forsikring til 89kr. Jeg spørg så flinkt, hvad med de 2 års reklamationsret der er på forbrugerkøb? Amen, det dækkede så åbenbart ikke hvis maskinen brændte sammen eller knivbladene knækkede. Så spurgte jeg hvordan det kunne være? Begge dele er åbenbart skrøblige, så hvis en af de to ting skulle ske, så det fordi man har puttet noget i maskinen ikke kunne holde til. Jeg spørg så hvad det kunne være? Og om ikke der er en brugsanvisning med? Jo jo, det var der. Så de tilbyder “forsikring” på noget der er dækket af reklamationsret. Og hvis produktet skulle gå i stykker, er det forbrugerens fejl, og ikke et lavkvalitetsprodukt? Forfærdelig oplevelse. Men flinke medarbejdere.

30 aprile 2026

Hej Nikolaj,

Tak for din henvendelse, og jeg beklager virkelig meget den forvirrende og frustrerende oplevelse, du har haft i vores butik.

Jeg har sendt dig en mail, så vi kan få løst dette sammen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Ingen problemer alt fint

Ingen problemer alt fint

26 aprile 2026

Hej Tobias,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt gik fint, og at du ikke oplevede nogen problemer.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Altid god betjening og er der problem…

Altid god betjening og er der problem løser i det altid hos Power,

Hej per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen er god, og at problemer bliver løst, når de opstår.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Både dividende og rabat

Jeg fik min dividende og rabat. Endvidere fik jeg et andet tlf.abonnement til en lavere pris.

Hej Vagn,

Det er dejligt at høre, at både bonus og rabat gik igennem, og at der også blev fundet en bedre løsning på telefonabonnementet.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Patron til sodastreamer og…

Patron til sodastreamer og microbølgeovn
Blev betjent at venlige, imødekommende og behagelige butiksassistenter.
Fik det vi kom efter

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at besøget i butikken var en god oplevelse, og at der blev fundet både patron til sodastreamer og mikroovn som ønsket.

Det er især dejligt, at betjeningen blev oplevet som venlig, imødekommende og behagelig.

God service

God service, men kan altid regne med at butikken har det som man står og mangler.

25 aprile 2026

Hej Tai,

Tusind tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at butikken opleves som et sted, hvor man kan regne med både god service og at finde det, man mangler.

Godt tilbud

Godt tilbud. Hurtig response. Personale.

28 aprile 2026

Hej L.L.,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at der var et godt tilbud, hurtig respons og en god oplevelse i butikken.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

En pæn betjening

En pæn betjening

24 aprile 2026

Hej inge,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service

25 aprile 2026

Hej Kirsten,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god.