Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.
Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rab... Leggi di più
Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Leggi di più
Fik en meget god betjening og købte en vaskemaskine Fortrød det da jeg kom hjem og læste anmeldelser som var meget negative Så fortryder og vil bytte til en anden maskine Den er ikke hentet hjem e... Leggi di più
Anelystparken 13, 8381, Tilst, Danimarca
Jeg har altid oplevet en god service og kompetent information i forbindelse med handel . Og ikke mindst imødekommenhed, når jeg ville reklamere.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Alt i alt fik jeg ombyttet mit kølefryseskab som ønsket, så det er jeg meget glad for. 😃
Dog vil jeg sige at processen ikke var noget at råbe hurra for.
Man kan ikke komme i kontakt direkte med butikken og kan kun ringe til kundeservice, som lovede at butikken ville ringe tilbage, det skete bare ikke. Jeg var derinde fysisk af 2 omgange for at få svar på hvad der skulle ske, da der ellers ikke skete det store.
Kom til ved en fejl at køre til Viby i stedet for tilst, som sagde at de ikke kunne hjælpe mig og at jeg heller ikke vil få noget ud af at tage til Tilst, hvilket han tog fejl i. Da de var søde at hjælpe mig i Tilst.
Så hvis man ser bort fra at jeg skulle bruge en masse tid og benzin på det og ikke alle yder lige god service, så endte det alligevel med et godt resultat.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Alt for meget pres for mersalg. Accepterede på ingen måde mit klare nej. Tastede endog blot et mersalg ind, uden mit samtykke

Risposta di POWER.dk - Tilst
Alt er bare gået så fint, både med at bestille varen, følge den og super levering af en smilende GLS kurer en igen 110 % oplevelse.
Vh.
Jørn Ry

Risposta di POWER.dk - Tilst
Flinke medarbejdere, men forfærdelig virksomhed. Først og fremmest, jeg købte en Ninja Creami 302. For et pop up med ekstra is-bære til 112kr. Fint, de røg også i kurven. Vælger at hente i pick-up, for at få begge ting med hjem samme dag. Betaler for begge ting. Kommer så ud i butikken og bliver gjort opmærksom på der sket en “lager fejl”. Så de ekstra bærer til maskinen ikke er på lager alligevel. Træls, men de har vedlagt andre som erstatning. Super. Der forhåbentlig styr på det tænker man. Men nej, da jeg så spørg om de passer til den maskine jeg har købt, kigger medarbejderen kort, og konkluderer at det gør de ikke. Så nu skal jeg ud igen for at hente ekstra bærer som de har solgt mig, uden de var på lager. Dernæst bliver jeg tilbudt 1 års forsikring til 89kr. Jeg spørg så flinkt, hvad med de 2 års reklamationsret der er på forbrugerkøb? Amen, det dækkede så åbenbart ikke hvis maskinen brændte sammen eller knivbladene knækkede. Så spurgte jeg hvordan det kunne være? Begge dele er åbenbart skrøblige, så hvis en af de to ting skulle ske, så det fordi man har puttet noget i maskinen ikke kunne holde til. Jeg spørg så hvad det kunne være? Og om ikke der er en brugsanvisning med? Jo jo, det var der. Så de tilbyder “forsikring” på noget der er dækket af reklamationsret. Og hvis produktet skulle gå i stykker, er det forbrugerens fejl, og ikke et lavkvalitetsprodukt? Forfærdelig oplevelse. Men flinke medarbejdere.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Altid god betjening og er der problem løser i det altid hos Power,

Risposta di POWER.dk - Tilst
Jeg fik min dividende og rabat. Endvidere fik jeg et andet tlf.abonnement til en lavere pris.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Patron til sodastreamer og microbølgeovn
Blev betjent at venlige, imødekommende og behagelige butiksassistenter.
Fik det vi kom efter

Risposta di POWER.dk - Tilst
God service, men kan altid regne med at butikken har det som man står og mangler.