God service og kvalitet på personale, samt fornuftig pris. I Århus centrum ved brungeleri, menman kan ikke vælge fra listen samt Tilst er udmærket
L'azienda ha risposto
Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Leggi di più
Anelystparken 13, 8381, Tilst, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Betjeningen i butikken var fin.
Synes, der er for mange forbehold og regler for levering og montering af produkt. Tænker på dem, der ikke selv kan afmontere den gamle vaskemaskine.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Jeg havde nogle ear drops, som var gået i stykker. Jeg forklarede ekspedienten problemet, og så fik jeg et valg mellem et par nye, eller pengene tilbage. Så hurtig og problemfri service er sgu dejlig, og giver en form for tryghed.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Asger i Tilst gjorde det nemt at købe den bedste løsning til den rigtige pris
God oplevelse

Risposta di POWER.dk - Tilst
Jeg spurgte om hjælp til at finde en bærbar, og personen der hjalp mig prøvede ihærdigt at sælge mig det dyreste indenfor mit budget, også selvom der var markant bedre til en billigere pris pga tilbud. Den computer jeg så endte med at købe, uden sælgerens hjælp er tilgengæld en god bærbar til prisen, og et godt tilbud.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Det var en positiv oplevelse at komme i Power. De ansatte var ikke så pågående, som jeg oplever det i tilsvarende butikker. Og har de ikke lige den vare man efterspørger, så gør et helhjertet forsøg på at fremskaffe den.
Helt sikkert min foretrukne forhandler fremover.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Var i Power med min datters labtop, som var købt for en md siden. Musen virkede ik. Den var helt låst.
Vi fik hurtig betjening. Blev sendt videre til én anden der kunne hjælpe os. Igen hurtig og meget venlig betjening.
Problemet løst på 10 min og med et smil fra den ansatte gik vi opløftede fra Power. Fantastisk oplevelse og det var alle i butikken som var venlige, service mindede og opmærksomme på kunder i butikken. Det gør at man kommer igen

Risposta di POWER.dk - Tilst
Jeg har været i butikken i Tilst 2 gange, begge gange har jeg desværre oplevet at spørge efter personale til at hjælpe, der er mangel på personale til at dække de kunder som er, jeg og min søn stod og afventede i næsten 20 min. Uden nogen forsøgte at hjælpe, trods vi gjorde opmærksom på det. Da vi endelig fik hjælp var personalet sød og venlig, men det ændrer ikke på vi ikke vil komme der igen.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Havde en elektrisk tandbørste til reparation. Da jeg fik besked om at den var ombyttet med anden batteri havde jeg ikke i min vildlede fantasi regnet med at jeg ville modtage en tandbørste som var 2 modeller ringer end den jeg afleverede. Så måtte tilbage med den. Ikke tilfredsstillende som kunde når man har købt den dyreste I havde.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Hurtig service vedrørende køb af tilbehør til en batteristøvsuger, som ikke var lagervare hos Power. Modtog tilbehør én dag efter.

En elendig oplevelse.
Jeg havde et elektronisk gavekort til Power og ønskede at bruge det på deres hjemmeside. Det kan man af helt uforklarlige grunde ikke. Jeg kørte derfor til butikken i Tilst.
Det kom jeg til at fortryde. Jeg skulle blot bestille en udtræksskinne til mit komfur. Det kom til at tage 35 minutter.
Efter 20 minutter kom der endelig en ekspedient. Han tog med noget besvær imod bestillingen. Ved kassen lykkedes så dem at fumle så meget med betalingen og gavekortet, at de måtte ringe til hovedkontoret for at få hjælp. Efter 10 minutter lykkedes det dem at få gennemført betalingen.
Jeg kommer ikke i Power fremover.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Super service i begge de afdelinger jeg besøgte

Risposta di POWER.dk - Tilst
Meget fin vejledning. Mathias lyttede til vores ønsker, og fortalte om fordelene ved at købe netop den vaskemaskine vi valgte.

Risposta di POWER.dk - Tilst
Power Tilst en søndag: Skal hente click& collect TV. Ankommer kl 16.40. Venter 5 min i tv afd på betjening. Står i kø ved kassen, hvor jeg skal afhente click & collect tv ophæng. 2 medarbejdere står og hyggesnakker mens én kollega passer kassen, mens der er 4 kunder i kø. Hun spørger om hjælp efter lidt lidt tid, hvorefter kollegaer åbner 2 kasser mere. Klokken er nu 17.00 og jeg kører om på bagsiden til udlevering af TV, men der kommer ingen og åbner op. Kører tilbage til butik hvor butikken er låst. Banker på døren. En medarbejder kommer ud og siger alle er gået hjem og lageret er lukket.
Det er bare på alle måder elendig service!

Risposta di POWER.dk - Tilst
Elendig service ved den udendørs vareudlevering!
Vil gerne understrege, at denne anmeldelse IKKE handler om sælgeren inde i butikken, som var flink og professionel, men udelukkende om medarbejderen ved den udendørs vareudlevering.
Jeg skulle afhente en 70 kg tung vaskemaskine. Medarbejderen i udleveringen nægtede kategorisk at bruge blot 30 sekunder på at hjælpe med at flytte den den sidste halve meter ind i min trailer. Han konstaterede blot, at han "intet kunne hjælpe med", og lod én enkelt mand stå helt alene med at løfte en 70 kilos maskine op i traileren.
Selvom I dækker jer ind bag skilte om reglementer, er denne totale mangel på almindelig menneskelig hjælpsomhed og kundeservice helt uacceptabel. Nul stjerner til udleveringen!

Risposta di POWER.dk - Tilst
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.