Den fantastiske unge medarbejdere VIGGO i smartwatch/ tlf afd. En glad, smilede og hjælpsom ung mand ,som gav sig tid til at vejlede, hjælpe 2 ældre mennesker. Endnu engang TUSIND TAK. PS.Er meget... Leggi di più
Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Leggi di più
Har desværre oplevet fejl i de sidste par ordre ved jer, har ellers været godt tilfreds. Sidste gang bestilet jeg nogle tablets med cover, da jeg så skulle afhente dem var der ikke cover med og i k... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Leggi di più
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danimarca
Helt elendig service i Power Odense. Først mente medarbejderen at en vare ikke var i butikken. Jeg måtte insistere på at han ledte igen, da den stod registreret på lager på hjemmeside. Barefter mååte jeg ikke prøve de udstillede ure. Jeg bestilte 2 ure hjem, men da jeg skulle hente dem havde de solgt det ene. Meget unge medarbejdere med meget lidt fokus på god service men meget fokus på mersalg.

Risposta di POWER.dk - Odense
God købsoplevelse, men udleveringen af det købte var ikke god. Power havde ikke formået at bruge mit rigtige telefonnummer, da man sendte meddelelse om, at varen kunne afhentes. Ikke tilfredsstillende.

Risposta di POWER.dk - Odense
Fin service i forhold til aflevering og serviceminded chauffør

Risposta di POWER.dk - Odense
Fik saftsuseme lov til at købe en Udstillings model af en Moto g86 power med cover og glass samt den sidste Moto g77 i grøn jeg føler mig som en hel million tak power🙂🙂

Risposta di POWER.dk - Odense
Fra bestillingen på nettet og til maskinen blev leveret, installeret og afprøvet har alt fungeret optimalt.
Stort ros til Power.

Risposta di POWER.dk - Odense
Jeg har ikke købt noget hos power- og bliver bombarderet med beskeder om ting jeg har bestilt- har forgæves forsøgt at ringe 🥴

Risposta di POWER.dk - Odense
Stjerne nr 4 er grundet lager-medarbejderen, der hjalp mig med at løfte vaskemaskinen op i bilen. Sælger oplyste mig ikke om at plastik var flækket på lågen, hvilket jeg opdagede ved udpakning. Ja, det er en udstillingsmodel, men alligevel. Han sagde at ventetid ville være 10-15 min, men der gik 30 min.

Risposta di POWER.dk - Odense
Vanvittig lang ventetid, trods enkel ombytning af defekt vare. Formildende omstændighed at varen blev ombyttet uden problemer.

Nemt og bekvemt
Man bestiller varen på nettet og henter efter et par dage butikken. I butikken var personaler meget venlig og forresten varen var den billiges i alle butikker.

Risposta di POWER.dk - Odense
Det var en god oplevelse, selvom at I ikke havde det produkt jeg kom efter, så fik jeg vejledning i et tilsvarende produkt, så jeg kom ikke tomhændet derfra.

Risposta di POWER.dk - Odense
Mega god kundeservice og vejledning. Kommer helt sikkert igen

Risposta di POWER.dk - Odense
Oprettede en click & collect men oplevede ikke at den var klar efter de 30 minutter.
Derudover lang kø i både support og ved kassen. Så et mindre køb endte med at være ret tidskrævende...

Risposta di POWER.dk - Odense
Jeg blev nødt til at returnere den indkøbte WIFI extender da den ikke kunne fungere sammen med vores hjemme netværk. Super venlig og imødekommende kundeservice.

Risposta di POWER.dk - Odense
Inden for de sidste 2 år, har vi købt en computer, printer, og robotstøvsuger. samt flere småting. Vi har altid fået en god og kompetent behandling. Derfor er vi tryg ved at handle her