POWER.dk - Odense Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.666 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse vi havde med at returnere og bytte

Super god oplevelse vi havde med at returnere og bytte virkelig 2 søde mennesker vi var i kontakt med

Hej Kunde,

Mange tak for den fantastiske feedback! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser i vores butik, og det lyder til, at du fik en rigtig god betjening ved din returnering og bytte. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 4 stelle su 5

God venlig betjening

Hej Gitta,

Mange tak for din vurdering og de venlige ord om betjeningen i vores POWER-butik i Odense. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

ny tlf

det var godt det hele

Hej ANETTE,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at alt gik godt med din nye telefon og hele oplevelsen hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var inde hos POWER for at købe en…

Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejlede mig. Han var både dygtig, imødekommende og virkede oprigtigt interesseret i at finde den rigtige løsning.

Der opstod en mindre udfordring i forbindelse med købet, men sælger fulgte selv op, så jeg kunne komme tilbage, og vi kunne få det hele rettet.

Tak for den gode betjening 😊

Non scritta su invito

Hej Bolette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i vores Odense-butik. Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut, og det er netop den dedikation og personlige vejledning, vi stræber efter at tilbyde. Det er altid dejligt at møde engagerede medarbejdere, der tager sig tid til at lytte og finde den rette løsning. Vi sætter stor pris på din tid og dit besøg, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Super god oplevelse hos Power

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos POWER. Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og produktet levede op til mine forventninger. Jeg handler gerne hos POWER igen!

Hej Pia,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en super god oplevelse hos POWER i Odense. Det glæder os virkelig, at både bestillingen, leveringen og produktet levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos POWER!

Valutata 3 stelle su 5

Det kan blive bedre!

Sød ny ekspedient som ydede fin service og det var ikke hans skyld at varen jeg havde bestilt ikke var pakket korrekt, derimod var der pakket en billigere vare til mig i click og collekt. Så det er en “ommer”

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage sig tid til at dele din oplevelse i vores POWER-butik i Odense. Det er dejligt at høre, at du oplevede god service fra vores ekspedient, og vi sætter stor pris på din forståelse for situationen. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, når der er sket en fejl med pakningen af din bestilling. Vi tager dette med i vores arbejde med at forbedre vores rutiner, så vi undgår den slags fejl fremover. Hvis du endnu ikke har fået løst problemet med din ordre, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvor en af vores medarbejdere kan hjælpe dig med at få rettet fejlen.

Dygtig og kompetent ekspedient

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forkert.
Vi blev mødt af Oliver j i power Odense som udviste stor engagement indlevelsesevne ,og viden. Han hjalp os sikkert i mål og det er absolut ikke sidste gang at vi benytter os af Power i Odense.

Hej Lennard,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i POWER Odense. Det lyder som en rigtig god oplevelse, hvor I fik den hjælp, I havde brug for til at finde det rigtige SD-kort til kameraet. Det er netop den form for engagement og viden, vi altid stræber efter at levere, og det glæder os enormt at høre, at I vender tilbage til os næste gang.

Valutata 5 stelle su 5

I var tålmodige! Og effektive!

I tog tid til mig på en behagelig måde!
Det har været lidt træls at odatere flere app's, men sådan er det jo😁

Hej Søren,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede en tålmodig og effektiv betjening hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det varmer at vide, at du følte dig velkommen og godt tilpas. Vi forstår godt, at det kan være lidt træls at opdatere flere apps, men tak for din tålmodighed og gode humor omkring det. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Rigtig god betjening 👍

Rigtig god betjening 👍

Hej Leif,

Mange tak for de fem stjerner og den fantastiske feedback! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet rigtig god betjening hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

God pris

God pris, god service, what’s not to like

Hej Flemming,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om god pris og god service! Det er altid en fornøjelse at høre, at oplevelsen hos os har været positiv. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Fantastisk sælger

Hej Jette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Odense. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedforward, og det motiverer os altid at levere den bedste service. Vi håber at se dig igen en anden god dag.

Hej Jacob,

Mange tak for den fantastiske vurdering og de fem stjerner! Det er altid dejligt at høre, at leveringen har været hurtig og gnidningsfri. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God oplevelse

God oplevelse

Hej Thomas,

Mange tak for den gode oplevelse og de fem stjerner! Det glæder os altid at høre, at du har haft en positiv oplevelse i vores butik i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God servis

Flinke og hjælpsomme personale

Hej Carsten,

Mange tak for den fantastiske feedback og fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Odense med venligt og hjælpsomt personale. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 3 stelle su 5

Stor og lidt rodet butik svært at finde…

Stor og lidt rodet butik svært at finde forskellige varer høretelefoner var rigtig mange steder.
Skulle hele vejen rundt for at betale øvøv
Ellers flink ekspedient ved betaling

Hej Julie,

Mange tak for din anmeldelse og de tre stjerner! Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig betjening ved kassen. Vi tager gerne imod din feedback om butikkens layout og overskuelighed, da det altid er godt at høre, hvor vi kan blive bedre. Vi håber, at du alligevel fandt det, du ledte efter, og at du vil give os en ny chance en anden gang.

Super god service👍

Hej Lone,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de rosende ord om vores service i POWER Odense! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Jeg havde undersøgt hjemmefra

Jeg havde undersøgt hjemmefra, hvad jeg ville have, så vi gik bare ind og hentede den (foodprocessor), betalte og det var det. Personalet er mega høflige

1 settembre 2026

Hej Ingrid,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre, når et besøg i butikken går gnidningsfrit, og man kan hente det, man har undersøgt sig frem til hjemmefra. Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut, og det er dejligt at læse, at personalet i Odense stod klar med et smil og god service. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fantastig

Hurtig og godt

Hej jan,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en stor glæde at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Enes og Bjørn i Power Odense…

Tak til Enes og Bjørn i Power Odense for god service

Non scritta su invito

Hej Anton,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord om god service i vores Odense-butik. Det er altid dejligt at høre, når et besøg hos POWER har været en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

At varen blev leveret til tiden

At varen blev leveret til tiden. Båret op og sat til. ( nyt tv )

Hej Bo,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at alt gik som det skulle, fra levering til tiden og helt op til opsætning af dit nye tv. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Nyd dit nye tv og de mange gode tv-stunder, der venter!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più