POWER.dk - Odense Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Hej Jannie,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede det hele som nemt og hurtigt hos POWER Odense. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden dag.

Valutata 5 stelle su 5

stor og flot butik og rigtig flinke…

stor og flot butik og rigtig flinke medarbejdere der er gode og hurtige til at hjælpe især Saxo som ekspederede os 10/10 stjerne 🤗

29 agosto 2026

Hej Matilde,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse i vores butik i Odense, og at du især fremhæver Saxo for hurtig og behjertelig betjening. Vi sætter stor pris på din ros og glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super godt service.

Super godt service.

Hej Zdravko,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse med super god service hos os i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

Hej dejlig han vist mig til sam…

Hej dejlig han vist mig til sam ikke det samme en anden jeg skal købe købese Jeg kan ikke finde rundt var hilsen poul

Hej Poul,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi rigtig glade for at høre, at du fik god hjælp i vores butik i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du kommer forbi igen en anden gang.

Rigtig god service

Rigtig god service, oplevede også meget hjælpsom personale.

Hej Pia,

Mange tak for din vurdering og de venlige ord om vores service og personale i Odense. Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dem. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg fik den vare jeg kom efter

Jeg fik den vare jeg kom efter, men sælgeren ville gerne sælge alt muligt andet tilbehør og abonnementer selvom jeg tydeligt sagde nej flere gange. Så derfor gik jeg fra butikken i halvdårligt humør.
Skru gerne ned for mersalg!

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du fik den vare du kom efter, men det er bestemt ikke meningen at du skal forlade butikken i et dårligt humør. Vi tager din feedback om mersalg til os, for det er vigtigt for os at du som besøgende føler dig respekteret og ikke presset. Vi vil gerne sikre at vores vejledning altid sker på dine præmisser. Vi håber at du giver os en ny chance en anden gang, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Sælger sælgere for meget

Sælgere af værste skuffe, nej jeg skal ikke have alt muligt andet med, nej jeg skal ikke købe strøm, nej jeg skal ikke have et nyt telefon abonnement, jeg vil gerne bare have det kamera jeg selv har fundet

Fordi alt skal sælges til dig, tager det også lang tid at få sine vare, og køen bliver længere

Og nu spøger de om jeg vil anmelde før jeg har fået varen?

Hej Victor,

Hej Victor,

Det er ærgerligt at læse, at du havde en frustrerende oplevelse i vores Odense-butik, hvor du følte, at der blev presset ekstra produkter på dig som strøm og telefonabonnement, når du blot ønskede at købe det kamera, du havde fundet 😊 Vi forstår godt, at det er irriterende, når det tager længere tid end nødvendigt, og køen vokser, fordi der sælges ekstra ting ved siden af.

Det er heller ikke meningen, at du skal bedes om at anmelde din oplevelse, før du overhovedet har modtaget din vare. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på salgsrutinerne og ventetiderne i butikken for at sikre, at fremtiden byder på en mere gnidningsfri oplevelse 💬

Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Power har været suverænt gode i…

Power har været suverænt gode i processen med min reparation 👍men det værksted som dreame bruger det er intet bevendt

Hej michael,

Mange tak for din fantastiske vurdering og for at du deler din oplevelse med os! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med POWER i Odense under reparationen af dit produkt. Vi sætter stor pris på din tålmodighed, selvom der var udfordringer med værkstedet. Vi tager din feedback til os og vil gerne sikre, at fremtidige reparationer forløber endnu mere gnidningsfrit. Vi håber, at dit produkt nu fungerer, som det skal, og at du får glæde af det i lang tid frem.

god service

Flink og kompetent betjening

21 agosto 2026

Hej Bent,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede god service og fik en venlig og kompetent betjening hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os virkelig at læse så positive ord. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Vi har handlet hos Adel☀️

Vi har handlet en PlayStation 5 pro hos Adel og det var en super betjening på alle måder.
Adel var indlevende, tålmodig og meget hjælpsom. Egentlig var vi på vej videre i anden butik, da PlayStation pro ikke var hjemme den dag vi ville købe den. Vi valgte, at vente en uge pga den gode betjening og hjælp, som Adel gav os.
Super vigtigt, at man som kunde føler sig tryg i, at man må komme med spørgsmål efter købet. Især når man absolut ikke er på hjemmebane i forhold til de varer, som man køber.
Mange tak for god hjælp fra Adel. Vi vender bestemt tilbage - og ikke kun for at stille spørgsmål til vores nye PlayStation😄
☀️☀️Arn & Stine

Hej Stine,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse, Arn og Stine! Det er en fornøjelse at læse, at I havde en så god oplevelse hos os i Odense. Det lyder som en fantastisk historie, hvor god betjening gjorde forskellen, og at I valgte at vente en uge på grund af den hjælp I fik, siger alt om vigtigheden af at føle sig tryg som køber. Det er netop den tryghed og tillid, vi gerne vil give videre, også når der dukker spørgsmål op efter købet. Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage i butikken, hvad end det er med flere spørgsmål til jeres PlayStation eller noget helt andet.

Power Odense

Power Odense, blev betjent af Adel som jeg gerne vil rose.
Meget imødekommende og god til at vejlede og yde bedste service.
Og klar til at gøre det bedste for mig som kunde.

Hej Mette,

Mange tak for din vidunderlige 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik en så god oplevelse i POWER Odense. Det glæder os virkelig, at du oplevede en imødekommende og vejledende betjening, som gik op i at yde den bedste service for dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Venlig betjening og godt udvalg i butik. Hurtig betjening.

24 agosto 2026

Hej Trine,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en fin oplevelse i vores butik i Odense. Det er altid dejligt at få bekræftet, at vores betjening er venlig, udvalget er godt, og betjeningen går hurtigt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Valutata 4 stelle su 5

At vi kan komme af med vores gamle…

At vi kan komme af med vores gamle mobil telefon og få lidt for dem, da vi har købt nye.

24 agosto 2026

Hej Johnny,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os! Det er fantastisk at høre, at du har fået glæde af at aflevere jeres gamle mobiltelefoner og få noget til gengæld, når I har investeret i nye enheder. Med vores RePOWER-service er det netop målet, at brugt elektronik får et nyt liv, og at I samtidig får bonus på jeres MyPOWER-konto, som kan bruges i alle POWER-butikker. Det er en god måde at gøre noget godt for miljøet og samtidig få værdi tilbage for jeres gamle produkter. Vi håber, at I fortsat vil gøre brug af muligheden for at handle jeres brugte elektronik ind hos os. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Odense⚡

Valutata 5 stelle su 5

Enes gav en helt igennem fantastisk…

Enes gav en helt igennem fantastisk service, noget jeg ellers ikke har været vant til før på samme måde. Skal helt sikkert have hans hjælp igen.

Hej Katinka,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om en oplevelse, der virkelig skiller sig ud, og det glæder os, at du fik en så god betjening i vores butik i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig god service af Enes

Virkelig god service af Enes. Han forklarede vore muligheder på en letforståelig måde og vi er nu afklaret med hvad der er den bedste løsning for os.

Hej Wivi,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik en god oplevelse i vores butik i Odense. Det lyder som om, du fik en rigtig god vejledning og kom afklaret hjem med den bedste løsning til jeres behov. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 1 stelle su 5

Det var en dårlig oplevelse vi måtte…

Det var en dårlig oplevelse vi måtte være der inde hele eftermiddagen på grund af de klokket så meget i det så jeg andbefalder jeg ikke til nogen da 😡

Hej JANE,

Det er utrolig ærgerligt at høre, at I havde en dårlig oplevelse i vores butik i Odense, og at I endte med at bruge hele eftermiddagen derinde på grund af forsinkelser og ventetid 😊 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og jeg forstår godt frustrationen over at skulle vente så længe.

Din feedback er meget vigtig for os, og jeg vil sørge for, at den bliver taget videre internt, så vi kan se på vores ventetidsrutiner og betjening i butikken for at forbedre oplevelsen for fremtidige besøg 🤗

Jeg håber, at vi får muligheden for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang 💬

Kian er venlig

Kian er venlig, tålmodig og har de rigtige oplysninger til kunden. Mange tak. 😊🙏

Hej David,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en så god oplevelse i vores butik i Odense. Det betyder rigtig meget for os, at vores medarbejdere skaber en positiv og tryg oplevelse, og det er fantastisk at læse, at venlighed, tålmodighed og faglig viden har gjort en forskel for dig. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

God behandling af kompetente medarbejdere

Fik en særdeles god behandling af et venligt og kompetent personale både i salgsafdelingen og i Support da min IPhone var gået i stykker og ikke kunne repareres og en ny måtte anskaffes.

Hej Barbara,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik en god oplevelse hos os i Odense, både i salgsafdelingen og hos support, da din iPhone ikke kunne repareres. Det er netop sådan, vi ønsker, det skal fungere, når man som kunde står i en frustrerende situation med et ødelagt produkt. Det glæder os, at personalet var venligt og kompetent og hjalp dig videre med en ny enhed. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du får glæde af din nye iPhone i lang tid frem.

God oplevelse

Hurtig og problemfrit

Hej Morten,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Odense, og at alt gik hurtigt og problemfrit. Netop det er vi altid ude efter at levere, så det er fantastisk at høre, at det ramte plet hos dig. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 2 stelle su 5

Det er det samme problem i Odense hver gang

Det er det samme problem i Odense, hver gang jeg er der. En flok unge mennesker der står inde i baglokalet og snakker, imens køen bliver større og større. Der er kun en, maks to, personer der betjener kassen. Det er sku dårlig service.
Også ved click and collect, skal man stå utroligt lang tid i kø, hvilket strider lidt imod, at det skulle gøre det hurtigere og nemmere.
Service er god inde i butikken, men det bare super ærgeligt, at det skal tage 20 minutter at få tjekket en kvittering ved kassen...

Hej Steven,

Hej Steven,

Det er ærgerligt at høre, at du gentagne gange oplever lange køer og lang ventetid ved kassen i vores Odense-butik, især når click and collect netop skal gøre det hurtigere og nemmere 😊 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder har, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når det tager op til 20 minutter at få tjekket en kvittering.

Vi har sendt din feedback videre til butikken i Odense, så de kan tage stilling til bemanningen ved kassen og kø-håndteringen generelt 💬 Det er vigtigt for os, at både betjeningen og ventetiden fungerer, som det skal, og din feedback hjælper os med at arbejde videre med netop disse områder.

Vi håber, at du giver os muligheden for at levere en bedre samlet oplevelse næste gang 🤗

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più