POWER.dk - Odense Recensioni 6.955

TrustScore 4 su 5

3,9

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den fantastiske unge medarbejdere VIGGO i smartwatch/ tlf afd. En glad, smilede og hjælpsom ung mand ,som gav sig tid til at vejlede, hjælpe 2 ældre mennesker. Endnu engang TUSIND TAK. PS.Er meget... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Har desværre oplevet fejl i de sidste par ordre ved jer, har ellers været godt tilfreds. Sidste gang bestilet jeg nogle tablets med cover, da jeg så skulle afhente dem var der ikke cover med og i k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Come questa azienda usa Trustpilot

Fin vejledning

Fin vejledning

Hej Kristina,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at vejledningen var god og hjælpsom.

Fik en professionel hjælp

Fik en professionel hjælp, af nogle imødekommende ansatte.

19 aprile 2026

Hej Johnny,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os at høre, at du fik professionel hjælp og blev mødt på en imødekommende måde i butikken.

Tilfreds

Stort set tilfreds

Hej ARNE,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at du stort set er tilfreds.

Vi sætter pris på feedbacken og håber, at vi også kan levere en femstjernet oplevelse næste gang.

Power Odense

Power Odense. Blev betjent af Oliver. Fik en fantastisk god og saglig behandling.

18 aprile 2026

Hej Preben,

Tusind tak for de flotte ord og den meget positive anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik en fantastisk god og saglig behandling i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

God service i forretningen da jeg…

God service i forretningen da jeg hentede varen som jeg bestilte online

13 aprile 2026

Hej Ronan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at afhentningen i butikken gik godt, og at servicen levede op til forventningerne.

ok oplevelse

18 aprile 2026

Hej Mogens,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var ok.

Hej Lis,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt kom til tiden som lovet. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Til styrketræning er der de redskaber…

Til styrketræning er der de redskaber og maskiner, jeg har brug for. På holdene er der der meget kompetente instruktører.

16 aprile 2026

Hej Frank,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at der er det rette udstyr til styrketræning, og at undervisningen opleves som kompetent og værdifuld.

Den slags feedback betyder meget.

Personalet

12 aprile 2026

Hi Bodil,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores team kunne hjælpe dig godt.

Nemt

Det var nemt og der ver tydelig kommunikation

8 aprile 2026

Hej Maria,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede processen som nem og kommunikationen som tydelig. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse.

Alt det bedste, Erik fra POWER! ⚡

Valutata 3 stelle su 5

Selve oplevelsen i forretningen var ok.

Selve oplevelsen i forretningen var ok.
Desværre viste sig at vi brugte ca. 5 timer på at installere programmer med mere.
Der er så et problem med fjernsynet.
Vi har været i kontakt med Samsung support nu i fem dage de kan ikke løse problemet, problemet er at tv’et tænder når vi går forbi det, så nu er det sendt højere op i systemet, til deres ingeniør som vil se om de kan løse problemet.
Så det er meget frustrerende havde ikke regnet med at vi skulle have de problemer med et Samsung, da vi har haft Samsung i mange år og aldrig haft problemet.

13 aprile 2026

Hej alan,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om selve oplevelsen i butikken var positiv, hvilket vi sætter stor pris på.

Det er frustrerende når et nyt TV ikke fungerer som forventet, især når man har haft gode erfaringer med mærket tidligere. Det er godt at høre at Samsung support arbejder på problemet og har sendt det videre til deres ingeniører.

Forhåbentlig finder de en løsning snart, så I kan nyde jeres nye TV uden problemer.

Hej Kirsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede hurtig og god ekspedition hos os i Odense. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

God service god tilbudt og god…

God service god tilbudt og god personale.👍😊

17 aprile 2026

Hej Emanuel,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service, tilbud og personale i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Valutata 4 stelle su 5

Fik en god vejledning i butikken

Fik en god vejledning i butikken, samt en god snak omkring opvaskemaskiner, Desværre rakte mine evner ikke til at få noget mere rabat. 🤣
Hertil kommer der en meget rar og venlig chauffør som trillede maskinen hen til døren. TAK

Hej Ove,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god vejledning i vores butik i Odense og havde en god snak om opvaskemaskiner. Vores medarbejdere gør deres bedste for at hjælpe kunderne med at finde de rigtige produkter til deres behov.

Det lyder som om du havde en god oplevelse på trods af, at der ikke var mulighed for yderligere rabat. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du valgte POWER.

Valutata 1 stelle su 5

Påtrængende sælger og manglende levering

Ville købe en ny ovn, som jeg på forhånd havde tjekket anmeldelser på og som var til en god pris. Blev mødt af en sælger, der gerne ville sælge mig et andet mærke end det jeg havde besluttet mig for. Lang salgstale, som bragte mig i tvivl, så jeg ville lige tænke lidt over det. Jeg vendte tilbage efter en halv times tid, fast besluttet på at holde fast i mit førstevalg. Igen bliver der stillet spørgsmål til hvorfor jeg vil have den model jeg har valgt, når han nu kan tilbyde mig noget andet, hvor jeg får mere for pengene. Jeg blev bragt i en situation, hvor jeg følte jeg skulle forsvare mit valg og at jeg ikke havde brug for alle de mange finesser, som der var fra det firma, som iflg. sælger, Power har et rigtig godt samarbejde med. Jeg holdt fast i mit valg. Blev lovet levering og installering 2 dage efter mellem kl. 8 og 17. Det fremgår af ordren, at jeg ville blive ringet op en halv time før forventet levering. Hørte intet hele dagen, så nu kan jeg gå weekenden i møde uden ovn. I sidste uge bestilte vi en mikrobølgeovn i butikken, som de ikke havde på lager. De lovede at sende en sms, når den var i butikken 2 dage efter. Vi modtog ingen beskeder om dette heller. Man kan ikke ringe til butikken, så på 3. dag kørte vi derud igen, hvor de kunne konstatere at den var kommet hjem. Vi fik ikke svar på hvad der var gået galt.

14 aprile 2026

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, hvor både rådgivningen i butikken og den efterfølgende levering og kommunikation ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over at blive mødt af gentagne forsøg på at ændre dit valg, når du allerede havde besluttet dig. Rådgivning skal være hjælpsom og relevant – ikke få dig til at føle, at du skal forsvare dit valg.

Samtidig er det meget beklageligt, at den aftalte levering ikke blev overholdt, og at du ikke blev kontaktet som lovet. Det samme gælder oplevelsen med manglende besked på din tidligere ordre – det skaber usikkerhed og ekstra besvær, som ikke er acceptabelt. Hvis du forsat mangler din ovn må du meget gerne kontakte os på 70338080, så vi kan finde en løsning.

Din feedback er meget vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre både kundedialog, leveringssikkerhed og vores kommunikation omkring ordrer.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God betjening

16 aprile 2026

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Odense butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Dejlig betjening

Im just saying
Jeg ved ikke hvordan I lære jeres, medarbejder op! But keep up the good work guys!

Virkelig dejlig betjening 🫰

Hej Rebekka,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med vores betjening i Odense. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vores medarbejdere har gjort et godt indtryk på dig. Det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger.

Super god kundeservice

Super god kundeservice

14 aprile 2026

Hej Anne Marie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores kundeservice i Odense. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste service, så det betyder meget for os at høre, at vi har ramt plet med dig. Din positive feedback motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den høje standard, som du har oplevet.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 4 stelle su 5

For det første var det et knaldgodt…

For det første var det et knaldgodt tilbud, der passede til mit behov for at kunne foto- og videoredigere på farten i hele verden.
Den femte stjerne mangler: det er nok pga. af min utålmodighed, hvor jeg skulle vente på min Lenovo bærbare. Retfærdigvis skal det siges, at det var lige før påske at jeg bestilte og betalte for min nye og mere tidssvarende bærbare.
Da den kom var det i sædvanlig Lenovo kvalitet og den var installeret i løbet af en times tid.
Der var hurtig og kvik betjening i butikken, da jeg skulle afhente pc'en. Men det oplever jeg altid ved Power.

8 aprile 2026

Hej Steen,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fandt et knaldgodt tilbud, der passede perfekt til dine behov for foto- og videoredigering på farten.

Vi forstår godt din utålmodighed omkring leveringstiden, især når man glæder sig til sin nye bærbare. Det er dejligt at høre, at din Lenovo kom i sædvanlig høj kvalitet og var hurtig at installere.

Det varmer vores hjerter at læse, at du altid oplever hurtig og kvik betjening i vores butikker. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service.

Tusind tak for at du valgte POWER, og vi håber du får mange gode oplevelser med din nye bærbare!

God rådgivning

God rådgivning, forsøgte ikke at få os til at købe noget dyrere end det vi kom efter. Behagelig sælger med god respekt for vores ønsker

11 aprile 2026

Hej Michael,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Odense. Det lyder som om vores sælger virkelig forstod dine behov og gav dig den rette vejledning uden at presse dig til at købe noget dyrere.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode rådgivning og respektfulde behandling. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più