Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Leggi di più
Powers måde at henvende sig til en kunde på per mail er ekstrem kritisabel. Jeg får en konkret rykkermail om, at jeg på ingen måde er vendt retur på hverken opkald, sms eller mail, og at min va... Leggi di più
Alt der foregik igennem selve butikken, er lidt som "Svend Erik kedeligs Kvartet". Det spiller bare. Men den sidste manglende stjerne, skyldes det klientel, som Power bruger til at levere... Leggi di più
Vi fik en god betjening i forretningen, og leveringen var fin, de 2 mænd der kom med varen, installerede den og afprøvede den inden de gik, så kun positivt herfra 👌
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Alt var superfint. Jeg fik prismatch uden problemer. Virkelig god betjening af en ung kvinde - ærgerligt jeg ikke kan se navnet på kvitteringen, for jeg ville gerne rose hende for god service. Generelt god service i Power Nykøbing F.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Det er snart 30 dage siden at jeg betalte og bestilte til levering af en vare og stadig intet modtaget . Mega utilfreds og mega dårlig kundeservice

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Fik hurtig og effektiv vejledning da jeg skulle købe et nyt TV. Ingen press.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Vi købte den 31. maj en Dreame A2 1200 robotplæneklipper hos Power sammen med en garage til robotten. Garagen var ikke på lager, men vi fik at vide, at den snart ville komme. Vi har siden været i butikken to gange for at hente den, men begge gange uden held. Nu har vi fået besked om, at den først forventes leveret i august.
Imens er robotplæneklipperen sat ned med 2.500 kr. Da vi købte den, spurgte vi specifikt, om der var udsigt til et prisfald, og sælgeren svarede nej. Da vi kontaktede Power, fik vi afslag, fordi prisgarantien var udløbet – men det var kun med et par dage. Når ordren samtidig stadig ikke er afsluttet, fordi vi endnu ikke har modtaget den garage, vi også har betalt for, havde vi forventet, at Power ville udvise lidt fleksibilitet og finde en løsning.
Vi har handlet hos Power mange gange gennem årene, og derfor er vi meget skuffede over den manglende vilje til at hjælpe eller tilbyde en form for kompensation. Det er ikke prisfaldet alene, der skuffer os, men den måde sagen er blevet håndteret på. Desværre ender denne handel med at være en dårlig oplevelse.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Super fin vare, den var hurtigt klar. Ærgerligt den ikke var på lager i Næstved men min kæreste arbejder i Nykøbing så han tog den med hjem.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Vi blev mødt af en super venlig medarbejder og fik den bedste service, helt sikkert et sted vil vi handle igen👍

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Dejligt, at der var synligt personale til betjening af kunder, selv på en søndag. Meget fin betjening og godt køb

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Fin service i butikken, men skuffet over at skulle være der. Dyreste AEG opvaskemaskine på markedet købt i 2021 allerede “død” - købt hos Power. Det var “bare ærgerligt”. Her kunne en større rabat på samme topmodel have afhjulpet min frustration.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Stop med at skrive til mig at jeg skal anmeldelse jer på TrustPilot.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Okay ventetid på hjælp fra en medarbejder.
Fin og behagelig Samtale med medarbejder Oskar fra TVafd..
Vi ville købe et LGtv 55tommer fra jeres udsalg. Vi blev introduceret og tilbudt til at tilkøbe, Kallibrering af Tv'ets farver og vi fik et rigtig godt tilbud, som vi accepterede. Medarbejder Oskar tilbød og fortalte også om et nyere tv, til næsten samme pris, men min mand ville bare gerne købe det LGtv 55tommer, han havde set på Powers hjemmeside.
Vi havde vores gamle 70tommer Philips tv med, vi så fik 500kr. trukket fra prisen. Det er en rigtig god ide, at kunne aflevere sit gamle tv, når vi køber et nyt LGtv.
Vi fik en yderst god oplevelse og professionel service.
Vi ville gerne have Tv'et afleveret til vores adresse i Vordingborg, da Kallibreringen ville tage ca. 1 time og fordi vores hund sad ude i bilen, valgte vi med aflevering.
Men Stakkels Oskar kæmpede med computer-programmet, som åbenbart er over 30år gammelt og han tastede om og om igen og først den 4 gang, gik handlen igemmen.
(Jeg er bevægelses-handicappet med svære smerter og jeg manglede en lille stol, at sidde på, pga. ventetiden med programmet.). Programmet er jo meget ældre, end medarbejderne og det synes meget gammeldags for Power, at benytte sådan et gammelt computer-program, til stor gene for medarbejderne og kunderne og gør ventetiden meget lang for alle. Det lægger pres på alle og køerne af kunderne, bliver længere og længere. Det er bare synd for allesammen.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Hurtig levering efter jeg havde bestilt min vare

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
I forretningen blev jeg vejledt godt prisen er jeg fuldt tilfreds med

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg blev betjent af en expedient som vidste alt om varen, det hele gik stærkt.
Jeg beskrev en printer ned de behov jeg havde, og få minutter efter bar han den helt ud i bilen til os.
Fet er OKay service.
J. O. P.

Risposta di POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og de var hurtige til at snakke og hygge med mig.