POWER.dk - Nykøbing Falster Recensioni

TrustScore 4 su 5

Guldborgsundcentret 20, 4800 Nykøbing Falster, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Personalet var meget venlig og havde godt styr på hvad hvert enkelt produkt kunne. Havde rig6god tålmodighed da jeg havde rigtig mange spørgsmål til produktet. Ved udgangen stod en person og ønskede m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Prismatchede ikke på Phillips maskine der var billigere til salg hos konkurrent, grundet et bogstav var anderledes i produktnummer. Præcis samme maskine. For tåbeligt det ikke er til at handle med de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi bliv mødt i butikken af en virkelig sød og venlig ekspedient, som virkelig brugte tid på at forklare og fortælle og råde og vejleder os. Faktisk af 2 omgange- virkelig en hel fantastisk medarbejder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Køb af komfur

Nem og let handel. Fantastisk med levering at man kan vælge hvornår varen skal leveres.
Fuldt ud tilfreds

21 giugno 2026

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at handlen var nem og let, og at den fleksible levering gjorde oplevelsen endnu bedre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye komfur.

Snydt af POWER.

Snydt af POWER.

To ansatte i Fa. POWER` web butik, sælger Hr. Simon P og lederen af elektronisk afdeling undlod at følge Statens anvisninger i naevneneshus og Forbrugerombudsmandens paragraf § 28 om ærlig web salg.

Fra to ældre borger i Danmark. 80 +

L. & O. Rasmussen, Væggerløse.

24 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej O. K. Rasmussen,

Det er alvorligt at læse, at I har haft den oplevelse, og det beklager vi.

Det, I beskriver, er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give, og jeres feedback bliver taget alvorligt.

Hvis I ønsker hjælp til den konkrete sag, kan I kontakte kundeservice på 70 33 80 80, skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller bruge kontaktformularen [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), så sagen kan blive gennemgået nærmere.

Valutata 4 stelle su 5

Meget kompetent ekspedient

Meget kompetent ekspedient - god service.

23 giugno 2026

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik kompetent hjælp og en god oplevelse i Nykøbing Falster. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en god service af en…

Jeg fik en god service af en medarbejder der var engageret og dedikeret.

21 giugno 2026

Hej Benedicte,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med engageret og dedikeret service i Nykøbing Falster.

Valutata 4 stelle su 5

Varen var købt på collet og hent

Varen var købt på collet og hent, var klar da jeg ankom og super sød ekspedient, som svarede på spørgsmål vedr tilkøbt forsikring.

Hej Tina Jørgensen,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at click and collect fungerede godt, at varen var klar ved ankomst, og at du fik god hjælp i butikken.

Valutata 5 stelle su 5

Mine varer var klar da jeg kom.

Mine varer var klar da jeg kom.

Hej Ole,

Tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, at dine varer var klar, da du kom, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Nykøbing Falster.

Rigtig fin betjening

Rigtig fin betjening

Hej Stine,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du fik rigtig fin betjening i Nykøbing Falster.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Min mor købte ny støvsuger og jeg…

Min mor købte ny støvsuger og jeg skulle have nye kulfiltre til mit komfur.
Sød og meget hjælpsom ekspedient der gav afslag på mit køb da jeg skulle vente på at de kom hjem.
Syntes altid det er en fornøjelse at handle hos Power.

Hej Birgitte,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i Nykøbing Falster, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber, at både den nye støvsuger og kulfiltrene bliver til stor glæde, og at vi også næste gang kan leve op til forventningerne.

Jeg vidste

Jeg vidste, hvad jeg skulle have. Det var nemt at finde varen, og jeg betalte ved udgangen.

13 giugno 2026

Hej Lonnie,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Nykøbing Falster 😊

Det er godt at høre, at du hurtigt fandt det, du skulle bruge, og at købet var nemt og ligetil ved udgangen ✨

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive om oplevelsen, og din feedback er taget videre til butikken 💬

Vi håber, at vi også næste gang kan give dig en god oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Var så dum at købe en iPhone 17 telefon…

Var så dum at købe en iPhone 17 telefon direkte i butikken i stedet for online, telefonen larmer konstant fra skærmen, men kunne ikke returnere den da den var købt i en butik.

31 maggio 2026

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig dårlig oplevelse, når telefonen larmer konstant fra skærmen, og du samtidig ikke har fået den hjælp, du forventede i butikken. 😊

Din henvendelse er sendt videre til POWER Nykøbing Falster, så forløbet omkring produktet og oplevelsen i butikken kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi tager også din feedback med videre i forhold til reklamation og butiksoplevelsen. Vi håber, at sagen kan få en bedre afklaring herfra. 🤗

Valutata 2 stelle su 5

Ubehagelig oplevelse med sælger…

Normalt skriver jeg aldrig en “klage”, da jeg ellers er meget overbærende.
Men jeg vil alligevel gerne dele min oplevelse, da jeg stadig er ret så chokeret.
Derudover er dette kun en lille brøkdel af, hvad der mødte mig i power…

Jeg kom ind i Power for at købe en IPhone 17. Jeg bliver mødt af en sælger (på kvitteringen stod der Mikkel R.), som jeg i starten tænker er god til sit arbejde, og egentlig bare gerne vil sikre sig at kunden vælger det rigtige. Men da jeg så bliver i tvivl om denne iPhone og en anden (som var brugt), oplever jeg at sælger ikke rigtig helt forstår, at jeg ikke ønsker en brugt telefon… Selvfølgelig skal sælger jo prøve at vejlede kunden, så kunden ikke fortryder sit køb. Og da jeg også var i tvivl, vælger min mand og jeg at gå en kort tur og så vende tilbage. Da jeg så vender tilbage, bliver jeg mødt af samme sælger, som med det samme spørger om hvad jeg så har besluttet mig for. Her fortæller jeg, at det bliver iPhone 17. Her bliver han så meget overrasket og spørger, hvordan i al verden jeg dog kan komme frem til den beslutning, når den brugte iPhone er klart bedre. Han siger bagefter at han SKAL høre nogle argumenter for, hvorfor jeg dog har valgt sådan (som om jeg ikke må købe telefonen uden at fremlægge argumenter!), og at han i øvrigt lige har stået og snakket med sin kollega om, at det ville være helt tåbeligt, hvis jeg dog valgte iPhone 17 fremfor den brugte iPhone. Fed følelse man får som kunde, når man får at vide, at man har været samtaleemnet mellem to kollegaer…. Jeg bliver mildest talt mundlam, og her må min mand hjælpe mig med at formidle disse “argumenter”…. Da han så accepterer argumenterne, begynder han at ville sælge mig diverse tilbehør til telefonen. Her prøver jeg udtrykkeligt at fortælle ham flere gange, at jeg altså helst vil købe det et andet sted over nettet. Men han bliver ved med at ville sælge mig tilbehør og fremfører diverse tilbud. Til sidst ender jeg med at sige “det fint, jeg tager det”, betale og så forlade butikken… både chokeret og ærlig talt ret irriteret. Og med en følelse af, at jeg har fortrudt hele købet. Jeg forstår, at man som sælger gerne vil vejlede kunden, så længe kunden også er i tvivl. Men når jeg så vender tilbage med en beslutning, kan jeg slet ikke se, hvorfor jeg dog skal fremlægge min grund bag beslutningen.
Jeg ender senere med at køre pænt tilbage til Power, returnere både iPhonen og tilbehøret, for at gå direkte i Elgiganten og købe den samme iPhone der. Her bliver jeg mødt af stille og rolig service, og absolut intet pres.
Jeg synes det er ærgerligt, at sælgerens konstante pres for at sælge tilbehør, og derudover også forsikringer, gjorde det alt for åbenlyst, at det handlede om provision frem for god kundeservice…

Skal så også lige siges, at da jeg samme dag deler denne oplevelse med familie og bekendte, har de alle sammen prøvet lignende i jeres koncern.
Man burde virkelig overveje at lytte noget mere til sine kunder, i stedet for at presse dem så langt ud, at man bare overgiver sig. Hvis dette er jeres salgsstrategi, så er der noget helt galt i jeres koncern.
Det er absolut sidste gang, at jeg køber større køb fra jer.

Non scritta su invito

Hej Signe,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er ikke den måde, et køb hos os skal føles på, og det er forståeligt, at du blev både utilpas og frustreret over at blive presset efter allerede at have truffet din beslutning. 😊

Det er heller ikke i orden, hvis dialogen om både telefon, tilbehør og forsikringer har føltes mere som pres end som vejledning, og vi tager den type feedback meget alvorligt. 💬

Din oplevelse fra butikken i Nykøbing Falster er allerede sendt videre internt, så forløbet og vores servicerutiner kan blive gennemgået nærmere. 🤗

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi tager det med videre i arbejdet med at forbedre oplevelsen i vores butikker.

Valutata 5 stelle su 5

Hjælpsomt & hurtigt til at finde det…

Hjælpsomt & hurtigt til at finde det rette produkt der imødekommer pris & kvalitet.

17 giugno 2026

Hej Allan,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og hjælpsom vejledning til at finde det rette produkt med den rigtige balance mellem pris og kvalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Fik et rigtig god service og hjælp til at bestille et vare hjem til butikken.

16 giugno 2026

Hej I_VY,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp og en god oplevelse med at bestille varen hjem til butikken.

Nemt afhentning

Købt produktet online og afhentede selv. Personalet var venlige og hjælpsomme.

9 giugno 2026

Hej R,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afhentningen var nem, og at du fik en god oplevelse med venligt og hjælpsomt personale i Nykøbing Falster.

Valutata 2 stelle su 5

Kasse linien tog sig af større…

Kasse linien tog sig af større tidstagende opgaver og selvom der var masser ledige hænder i butikken blev en ny kasse ikke åbnet = kæmpe ventetid ved kassen

14 giugno 2026

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og lang ventetid ved kassen er naturligvis frustrerende, især når der samtidig virker til at være ledige hænder 😊

Din feedback om kasseflowet og bemandingen i Nykøbing Falster er sendt videre internt, så butikken kan gennemgå rutinerne omkring ekspedition og kapacitet ved travle situationer 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Belastende salgs metoder

Skulle hente et appel Watch jeg have bestilt i power Nykøbing F og blev betjent af en meget belastende medarbejder. I stedet for bare at acceptere jeg ikke skulle have andet, blev han ved at spørge ind til mit mobil abonnement, pris osv, at jeg kunne spare en masse penge ved at skifte. Fortalte ham 5 gange jeg ikke ønskede at skifte mobil abonnement og alligevel blir han ved med at sige, at jeg åbenbart ikke ønskede at spare nogle penge. Få styr på dén medarbejder. Fremover går jeg heller et andet sted hen og køber mine vare

15 giugno 2026

Hej Diana

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i POWER Nykøbing F.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle gentage dit nej flere gange, når du blot kom for at afhente dit Apple Watch. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores medarbejdere skal gerne informere om relevante muligheder og tilbud, men det skal altid ske med respekt for kundens ønsker. Når en kunde har gjort det tydeligt, at man ikke ønsker at høre mere om en bestemt løsning, skal det naturligvis respekteres, så købsoplevelsen forbliver god og effektiv.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback tager vi med videre internt, så vi kan følge op og arbejde på at sikre en bedre kundeoplevelse fremover.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God betjening

13 giugno 2026

Hej Knud,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god betjening i Nykøbing Falster.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

På ingen tid blev min tablet renset

På ingen tid blev min tablet renset, så jeg kan bruge den igen. Alternativet var køb af ny. Nu har jeg et års abonnement på rensning. Fremragende service.

10 giugno 2026

Hej Bent,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at din tablet hurtigt blev renset, så du kunne bruge den igen, og at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på de pæne ord om servicen i Nykøbing Falster.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har altid været tilfreds med min…

Jeg har altid været tilfreds med min oplevelser hos Power i Nykøbing falster.
En ting jeg hader at blive kaldt DE jeg kalder henholdsvis den kvindelige og mandlig ekspisent fr. eller hr. måske jeg bare er blevet for gammel til den slags. Jeg ved godt det er et krav at de gør det, men ærligt, møder kun søde unge mennesker de må gerne kalde mig "du".

11 giugno 2026

Hej Anette,

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Nykøbing Falster.

Det er dejligt at høre, at du altid har været tilfreds, og også skønt at du møder søde og imødekommende medarbejdere i butikken.

Tak også for din ærlige kommentar om tiltaleformen. Det er en fin og meget konkret pointe, og den er god at få med.

Valutata 2 stelle su 5

En rodet og mørk butik i et for lille…

En rodet og mørk butik i et for lille lokale. Ligger ellers i et stort indkøbscenter med tilkørsel udefra.
Købte en bryllupsgave, som stod til 499.00 kr i forretningen, men til 449,00 på hjemmesiden. Den unge mand tog den høje pris, og satte ikke byttemærke på varen. Servicen kunne være bedre. Handler helt sikkert i nabobutikken "E..." næste gang. Sorry

3 giugno 2026

Hej Mette

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en skuffende oplevelse, både når butikken ikke levede op til dine forventninger, og når der samtidig opstod forvirring omkring prisen på din gift. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er også ked af at høre, at du ikke fik et byttemærke på varen, da det naturligvis er noget, der skal være styr på – især når det er en gave.

Din feedback omkring butiksoplevelsen, prisforskellen og serviceniveauet bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più