Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Købte printer patroner til min HP printer - ok god betjening i Lyngby. Hvorfor skal vi gå en meget lang omvej i butikken for at finde udgangen? Nej jeg køber ikke flere varer alligevel ..
L'azienda ha risposto
Lang ventetid, medarbejdere hjælper deres venner før kunder der har ventet i kø, følger nogle regler som er stik modsat hvad jeg blev informeret om af kundeservice i telefonen. Øv
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Servicen eller rettere manglende i Lyngby afdelingen. Skulle hente vores click og collect igår. Går til kassen fordi mange steder er det her man betaler og aftaler udleveringen. Får besked om at gå i tv afdelingen. Vi går til afdelingen og venter en evighed på de få medarbejdere som er tilgængelige. Får endelig kontakt til en medarbejder som fortæller os at vi bare skal gå i udleveringen og afhente, vi skulle ikke noget hos ham
Spørger om vi også bare skal betale der. Ja får vi besked om. Går mod udgangen med undervejs til vores held vil jeg lige oplyse medarbejderen i kassen, at vi ikke kunne betalr og hente i afdelingen med i udleveringen- hvor hun så fortæller os at der kan man ikke betale. Siger at det sagde manden i tv afdelingen, hvorefter de fastholder at det kan man ikke. Her tilbyder de så at vi kan betale i kassen alligevel og herefter hente i udleveringen( hvorfor ikke bare første gang!). Hvorefter vi endeligt kan hente vores bestilte varer! Seriøst ikke på et eneste tidspunkt undskylder man eller yder nogen form for service! Ikke engang et smil på noget tidspunkt. Længe siden at vi har oplevet SÅ ringe og manglende service . Og sidste gang vi sætter vores ben i den forretning.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
En velorienteret salgskonsulent rådgav os til anskaffelse af en ny ovn. Vi er meget tilfredse

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Rigtig god oplevelse i butikken. Derfor valgte vi Power fremfor Elgiganten.
Fragtmanden gav kun et varsel på 10 minutter.
Han kørte det ind i køkkenet hvor det skulle stå og så var han væk igen. Jeg begyndte straks at pakke det ud og da flamingo og plastic var væk, kunne jeg se at der var en stor bulen venstre side forneden. Sjovt nok havde Elgiganten outlet et tilsvarende komfur med samme skade. Så det kommer måske fra samme lager ?. Men jeg har altså købt et komfur uden skader.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
En mand der ved hvad han snakkede om angående støvsugeren

Risposta di POWER.dk - Lyngby
OPDATERET 11/7. Sendt mail. 4998702.
VI afventer stadig at modtage levering af vores pakke, med min erstatnings laptop, HVOR LÆNGERE SKAL VI VENTE.
Oprindeligt rep. Nummer. reparation 3690027, i
I har nu sendt en mail, vi er i tvivl, om er den nye, er blevet leveret på anden adresse end som aftalt, nemmelig til. Carsten Storbjerg i Hornbæk.
Stod med småt, Hentes af kunde butik.
Vi har allerede betale kørsel frem og tilbage 2 gange. 200 km. Vi har betalt 2 gange for at parkere ved butikken, da det ikke er gratis, min tid er heller ikke gratis.
Vil i sørger for at vi får den computer vi har købt og betalt.
😤
Jeg købte en laptop i 19/11-25. har kun brugt den ganske få gange.
Pludselig da jeg skulle bruge min computer, var den stoppet med at lade, så undlod at bruge den, jeg skal så bruge den, og køre ind til power 20/6 tæt ved kl. 18.50 og har min næsten ubrugte pc med, kort efter modtager jeg en mail at den ikke kan laves, og jeg skal komme ned i butikken.
Kørte de 50/100 km. og spørger til hvad der gjorde de ikke kunne lave den, "det kan de ikke svare på." og jeg sagde jeg gerne ville have den tilbage, da jeg ønskede at tage harddisken ud, da denne indeholder private oplysninger og koder.
Det kunne jeg ikke få, og får oplyst at den bliver destrueret, jeg beder 20/6-2026 om en bekræftelse på mail. hvilket jeg blev lovet.
Her den 6/7 er denne garanti stadig ikke modtaget.
Jeg få oplyst at jeg kan få den ombyttet, og jeg skal tale med en anden i Power, han vil gerne sælge mig en dyrere, jeg siger jeg bare have en ny samme model, deres lager siger der er en, men den er væk, stjålet siger han og kommer med en anden, han siger det er den bedste som matcher den jeg har købt 7 måneder tidligere.
Og så vil han lige have 2.500 kr. mere.
det er jeg ikke interesseret i, og beder bare om at de så få sendt en hjem til mig.
Den unge mand lover at jeg vil modtage den hurtigt hjemme, lyder som om den bliver sendt samme dag. 20/6-2026 i dag 6/7-2026 har stadig ikke modtaget min erstatnings computer.
Så jeg mangler stadig her 3 uger efter, en bekræftelse på at min gamle computer, der var blevet sendt til reparation, ikke kan udleveres, så jeg kan få harddisken, der har værdi i form af data jeg gerne vil have en kopi af.
Eller en garanti på den er blevet destrueret.
Så nej jeg er bestemt ikke tilfreds, i skulle bare have fundet en erstatning for min computer, der var ny, og skulle i finde en der var lidt dyre, ville der klæde #Power at have udleveret denne uden at kræve en mer betaling.
Ps. Der står et andet navn på kvitteringen.
Hornbæk

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Varen jeg havde bestilt og betalt, blev ikke udleveret ? Vi kunne stå i en P kælder en rum tid og ringe og ringe til det telefonnummer der var angivet ingen tog telefonen. Elendig service.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Det var let at bestille varen på nettet. Ved ankomsten til butikken blev jeg mødt af indtil flere glade og imødekommende medarbejdere som gjorde det meget let at handle. Jeg fortalte det til et familiemedlem som på denne baggrund bestilte den samme vare - så god betjening blev til dobbeltsalg :-)

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Jeg kan godt lide at komme hos Power Der er hurtig og venlig kompetent ekspedition

Risposta di POWER.dk - Lyngby
God service, meget godt udvalg af produkter, men det er da helt vildt hvordan de aldrig kan sætte det rigtige prismærke på videospil.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Jeg har sjældent oplevet så dårlig service.
Jeg havde bestilt et produkt via Click & Collect hos Power Lyngby på en helt almindelig hverdag, hvor der ikke engang var særligt mange kunder i butikken. Alligevel endte jeg med at vente 1 time og 20 minutter, fordi personalet – herunder Ahmed – ikke kunne finde det produkt, jeg allerede havde bestilt og betalt for. Hvordan et Click & Collect-produkt kan blive væk på lageret, er svært at forstå.
Efter den lange ventetid fik jeg beskeden om, at produktet alligevel ikke kunne findes, og at jeg i stedet måtte køre til Power Rødovre for at hente det. Så selvom jeg havde lavet min bestilling korrekt, blev problemet skubbet videre til mig som kunde.
Sammenlagt brugte jeg 2 timer og 15 minutter på at hente et produkt, som burde have været klar til afhentning.
Det mest chokerende var dog manglen på service. Der kom ingen oprigtig undskyldning, ingen beklagelse og ingen forsøg på at rette op på situationen. Man stod bare tilbage med følelsen af, at ens tid var fuldstændig ligegyldig.
Det er uden tvivl en af de dårligste serviceoplevelser, jeg nogensinde har haft – ikke kun i elektronikbranchen, men generelt. Det er simpelthen uacceptabelt.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.