POWER.dk - Lyngby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Sælgeren var super kompetent, hurtig, sød og venlig. Absolut perfekt service! Minuspunktet i butikken var den lange ventetid: Selvom det var en almindelig hverdag om formiddagen skulle vi vente 45... Leggi di più

Jeg skulle afhente en click and collect varer. Personalet stod ved døren i en stor gruppe mænd, men var imødekommende og behjælpelige med at hjælpe mig nemt til kassen, så jeg ikke skulle igennem hel... Leggi di più

Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Leggi di più

Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

33.004 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg bestilte flere varer online og…

Jeg bestilte flere varer online og modtog en besked om, at de var klar til afhentning. Da jeg kom til butikken, viste det sig, at kun én vare var klar, mens de øvrige ikke var. Derfor måtte jeg vente i lang tid.

Det er ikke en god kundeoplevelse. Når man modtager en besked om, at en ordre er klar til afhentning, forventer man, at alle varerne er klar. Hvis det ikke er tilfældet, bør kunden informeres på forhånd.

Jeg håber, I vil forbedre jeres service, så andre kunder ikke oplever det samme.

5 agosto 2026

Hej Khanh,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er forståeligt, at det skaber irritation, når du får besked om, at en ordre er klar til afhentning, og det så ikke gælder alle varerne ved ankomst. Det giver ikke den oplevelse, man skal kunne forvente.

Din feedback er værdifuld, især fordi tydelig information om afhentning betyder meget, når man har bestilt flere varer samlet. Vi tager det med videre som et vigtigt forbedringspunkt.

Hej Preben,

Tak for din vurdering.

Det er vi glade for at se, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Super lang vente tid for betjening!

Super lang vente tid for betjening!

30 luglio 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede en meget lang ventetid på at blive betjent. Det er selvfølgelig frustrerende at bruge unødvendig tid på at vente, når man besøger et af vores varehuse.

Vi beklager den dårlige oplevelse og håber, at vi ved dit næste besøg kan give dig en hurtigere og mere imødekommende betjening.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – den tager vi med videre til intern efterretning.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Tidsspild

Hold nu kæft.

Står i kø i 30min, som nummer 6 i køen. Ikke engang efter 30min er den forreste i køen kommet videre. Personale mangles her. Utroligt med tidsspild. Tag jer sammen

5 agosto 2026

Hej RealMerzyq,

Tak for din feedback, RealMerzyq. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have i Lyngby, og det er forståeligt, at det føles som rent tidsspild at stå som nummer seks i kø i tredive minutter uden, at den rykker sig. 😕💬

Din oplevelse er sendt videre til butikken, så de kan se nærmere på bemanding og håndtering af køen. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, for den slags feedback er vigtig for at forbedre serviceoplevelsen. 😊✨

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Rigtig god betjening og tålmodighed fra…

Rigtig god betjening og tålmodighed fra Anton Super tilfreds.!

Hej Parin,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik rigtig god betjening og tålmodig hjælp i POWER Lyngby, og at du gik derfra super tilfreds.

God service og hurtig betjening

God service og hurtig betjening

3 agosto 2026

Hej Henrik,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god service og hurtig betjening i POWER Lyngby.

Betjeningen var ok

Betjeningen var ok. Jeg fik hvad jeg havde brug for. Men : der er ikke betjeningsnumre, så man skal stå og holde øje , i stedet kunne man gå rundt og kigge på varer. Evt også nogle, man ikke umiddelbart kom for at købe. Der var lang ventetid, og der er ikke én eneste stol at sidde på

Hej Anne Marie,

Tak for din anmeldelse og for at du deler både det, der fungerede, og det, der kunne være bedre.

Det er godt at høre, at du fik det, du havde brug for, men ventetid og manglende mulighed for at følge køen mere frit kan naturligvis trække oplevelsen ned. Det samme gælder, når der ikke er mulighed for at sidde ned imens.

Din feedback er værdifuld og giver et godt billede af oplevelsen i butikken. Tak fordi du tog dig tid til at beskrive den så konkret.

Hej Anja,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i POWER Lyngby var præget af venlig og kompetent hjælp.

Assistent - Silas

Vi mødte en assistent ved navn Silas, og han hjalp med at finde det rette TV til en god pris. Rigtig god oplevelse, fortjener en løn forhøjelse.

Hej Simon,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse fra POWER Lyngby.

Det er skønt at høre, at I fik god hjælp til at finde det rette TV, og at oplevelsen med Silas gjorde så positivt et indtryk.

Den slags feedback betyder meget og er dejlig at få med videre.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Kom for at hente en click og collect…

Kom for at hente en click og collect pc. Jeg fik en besked om den var klar til afhentning. Det var den så ikke. Medarbejderen brugte 30min på at finde den frem, for derefter at bekræfte den ikke havde en oplader.

Efter en time forlader jeg butikken uden en pc. Meget spild af tid.

Hej Marcus,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den meget besværlige oplevelse med din Click & Collect-ordre. Når du har modtaget besked om, at din PC er klar til afhentning, skal du naturligvis kunne forvente, at den faktisk er klar, når du møder op i varehuset.

Vi beklager, at det efterfølgende tog omkring 30 minutter blot at finde PC'en frem, for derefter at konstatere, at der ikke fulgte en oplader med. At du efter en samlet ventetid på omkring en time måtte forlade butikken uden din PC, er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

Vi forstår godt din frustration over den spildte tid og den manglende sammenhæng mellem beskeden om, at ordren var klar, og den faktiske situation i varehuset. Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan arbejde på at gøre Click & Collect-forløbet mere smidigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Robert,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig betjening og fandt gode rabatter hos POWER Lyngby.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Solgt en opvaskemaskine på forkerte oplysninger

Jeg er desværre meget skuffet over mit køb hos Power.

Jeg købte en opvaskemaskine, som blev solgt til mig som en XXL-model. Først efter levering, montering og den første opvask opdagede jeg, at det ikke var den model eller størrelse, jeg var blevet lovet. Det betød, at maskinen ikke levede op til mine forventninger.

Det mest frustrerende er, at jeg stolede på de oplysninger, jeg fik i butikken. Havde jeg fået korrekte oplysninger fra starten, havde jeg aldrig købt denne model.

Selve ekspeditionen var venlig, men det ændrer ikke på, at et køb til flere tusinde kroner skal ske på et korrekt grundlag. Jeg forventer, at medarbejdere kender produkterne og giver korrekte oplysninger.

Jeg handler ofte elektronik og hvidevarer, men denne oplevelse gør desværre, at jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg handler hos Power igen.

2 agosto 2026

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at opvaskemaskinen blev solgt på et forkert grundlag, og at den efter levering og montering viste sig ikke at være den XXL-model, du var blevet oplyst i butikken. Det forstår jeg godt er en frustrerende oplevelse, især når du har stolet på vejledningen i butikken. 😊

Din feedback om både produktinformationen og rådgivningen i butikken er taget videre til den relevante butik, så forløbet og rutinerne omkring vejledning kan blive gennemgået nærmere. 💬 Det er vigtigt, at oplysninger om model og størrelse er korrekte, så man kan træffe det rigtige valg fra starten. 🤗

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Gode priser men træls forsøg på ekstra-salg

Super priser online og første møde med sælger ved afhentning, da vi blev tilbudt at se på TV’et i butikken men træls med forsøg på ekstrasalg af kalibrering, el-aftaler og mobilabonnement samt opfølgnings e-mail med flere forslag.
Uden disse ville det være 6 stjerner - da købet via hjemmeside er super let og med hurtig navigering.

Hej Mads,

Tak for den fine og ærlige anmeldelse.

Det er godt at høre, at priserne online, den nemme navigation og afhentningen gav en god oplevelse.

Samtidig forstår jeg godt, at de ekstra forslag om kalibrering, el-aftaler og mobilabonnement trak ned i helhedsindtrykket. Den slags feedback er værdifuld, fordi den viser, hvordan oplevelsen kan føles mere enkel og behagelig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, der kunne have været bedre.

Hurtig respons og høflig betjening

Hurtig respons og høflig betjening

3 agosto 2026

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede hurtig respons og høflig betjening i Lyngby.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Merhaba fırın ve buzdolabı aldık

Merhaba fırın ve buzdolabı aldık. Satıcılar güler yüzlü idi. Ürün teslimat için bekliyoruz. Umarım o da iyi olur

Merhaba haci,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i POWER Lyngby, og at I blev mødt med venlig og hjælpsom service.

Vi håber også, at leveringen lever op til forventningerne, så hele oplevelsen bliver lige så god fra start til slut.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Fantastisk service og hjælp jeg fik til…

Fantastisk service og hjælp jeg fik til min ting. Jeg er takkenemlig

Hej Alona,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik fantastisk service og god hjælp i Lyngby.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at besøget levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

POWER i Lyngby giver fantastisk service

POWER i Lyngby - Jeg har aldrig oplevet så god service som jeg fik fredag d.31 Juli i POWER. Og jeg fik mere end jeg kom efter. Et team af salgsfolk der var glade, venlige, velinformerede og klar til at assistere med alt for at sikre en god handel. Da jeg gik fra butikken havde jeg en PC klar til at bruge - bedre telefon aftale og et ur jeg havde gået og researchet længe og i den grad manglede. Der blev lyttet og supporteret på en helt utrolig højt niveau. Jeg er imponeret !! Næste gang jeg skal have elektronik så bliver det i POWER Lyngby 👌😊

31 luglio 2026

Hej Anna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du fik så god service i Lyngby, og at du følte dig godt hjulpet hele vejen med både PC, telefon og ur.

Det betyder meget, at du fremhæver den gode stemning, hjælpsomheden og den grundige vejledning i butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os over, at du vil handle hos POWER Lyngby igen.

Venligt og hjælpsomt personale

Venligt og hjælpsomt personale

31 luglio 2026

Hej Lene,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Lyngby var venlig og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi giver meget gerne den positive feedback videre.

God oplevelse.

Det var meget professionelt kunne ikke være bedre, så .meget tilfreds.

2 agosto 2026

Hej Arne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at alt levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Den slags betyder meget og giver ekstra energi i hverdagen.

Hej Zeynab,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service i Lyngby.