POWER.dk - Ishøj Recensioni

TrustScore 4 su 5

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig skuffende oplevelse hos Power Ishøj. Jeg købte en ny MacBook, men kunne ikke logge ind dagen efter. Jeg gik til deres support, men de kunne ikke hjælpe og sagde bare, at jeg skulle kontakte A... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i at... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gode produkter og venligt personale. Men….prisen, der stod på displayet ved min vare , svarede ikke til den pris ekspedienten havde på sin skærm. Det var tilsyneladende noget teknisk, men ikke Ok. Fi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

31.174 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlig betjening

Venlig betjening

11 giugno 2026

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse og de fine ord om den venlige betjening.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Ishøj, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt - til en god pris.

10 giugno 2026

Hej B,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig og effektiv oplevelse til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Betjeningen.

12 giugno 2026

Hej Børge,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at betjeningen i Ishøj gjorde et godt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god behandling i en…

Fantastisk god behandling i en reklamations sag

12 giugno 2026

Hej Aage,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig godt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse i forbindelse med din reklamationssag.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Den slags feedback betyder meget.

Valutata 4 stelle su 5

Køb af Doro mobiltelefon til ældre person

Køb af Doro mobiltelefon til svagtseende ældre person (89)

Opmærksom og hjælpende sælger gjorde det til en god oplevelse

Savner dog lidt større udvalg og sælgere med særlig uddannelse, som bedre kan rådgive - måske i udvalgte butikker/efter aftale

10 giugno 2026

Hej Henrik,

Tak for din fine og nuancerede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at købet blev en god oplevelse, og at du mødte en opmærksom og hjælpsom sælger i Ishøj.

Samtidig er det værdifuldt, at du peger på ønsket om et større udvalg og mere specialiseret rådgivning til ældre med særlige behov som nedsat syn. Den slags feedback er meget relevant.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, der kan blive endnu bedre.

Godt udvalg

Godt udvalg
Pæn og rent
Kan kun anbefales
👍👍👍

9 giugno 2026

Hej Mona,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord om POWER Ishøj.

Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både udvalg, service og butikken generelt. Din anbefaling betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik den bedste service og blev…

Jeg fik den bedste service og blev tilbudt et iskoldt vand mens jeg skulle beslutte mig for hvilken støvsuger jeg skulle vælge.🤓 Jeg fik hjælp af Victor og en yngre gut hvis navn jeg desværre ikke kan huske. De var begge meget hjælpsomme og sørgede for at jeg fik en rigtig god oplevelse. Stor ros til Victor og den 18 årige for den fantastiske service.

Hej Abida,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god hjælp i Ishøj, og at både vejledningen og den gode stemning gjorde oplevelsen ekstra god.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og de pæne ord om Victor og hans kollega betyder meget.

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds

Hej Søren,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er super tilfreds. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Dårlig kunde service Ishøj afdeling

Det var første gang, jeg var hos Power i Ishøj, og selvom jeg brugte Click Collect, brugte jeg 50 minutter på at lede efter nogen, der kunne hjælpe mig.

Hej Ismail

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Ishøj.

Jeg kan godt forstå din frustration over at bruge 50 minutter på at finde hjælp, selvom du havde valgt Click & Collect netop for at gøre afhentningen hurtig og nem. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Når man vælger Click & Collect, skal processen være enkel og effektiv, og jeg er derfor ked af at høre, at dit første besøg hos os endte med så meget ventetid og besvær.

Din feedback omkring bemanding og vores Click & Collect-proces bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Valutata 1 stelle su 5

De snyder så vandet driver

Yes salgspersonale alt bare aggressive noget andet end det man skal ud og se på. Så var jeg ude i lørdags for at købe en ny computerskærm kommer hjem ogopdager der er Mangler I varen opdager det Outlet var det solgt mig til ny pris Det er ikke i orden 😡 der var blandt andet billede flere over hele skærmen og så må jeg da kabler og dog tage i fuld pris Det er ret tyveri

7 giugno 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en meget skuffende oplevelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Både det, at du oplevede vores salg som for pågående, og at du efterfølgende opdagede, at skærmen så ud til at have været en outlet- eller returvare med manglende tilbehør og brugsspor, er bestemt ikke tilfredsstillende.

Vi håber, at du i mellemtiden har været forbi butikken og fået fundet en løsning på sagen. Hvis det mod forventning ikke er tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så vil vi gerne hjælpe dig videre.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Din feedback tager vi med videre internt, så vi kan arbejde på at forbedre kundeoplevelsen.

Venlige og hjælpsomme personale

Venlige og hjælpsomme personale

2 giugno 2026

Hej Ümit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af venligt og hjælpsomt personale.

God og hurtig service

God og hurtig service

5 giugno 2026

Hej Jannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god og hurtig serviceoplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 5 stelle su 5

Behagelig mennesker med god service

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power i Ishøj i går, da jeg købte min nye iPhone 17 Pro Max.

Sophus og Jeppe leverede begge en fantastisk service fra start til slut. De var i højt humør, utroligt behjælpelige og tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål omkring både telefonen og købet generelt.

Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og i at give kunderne en god oplevelse. Stor ros til dem begge for deres professionelle og venlige service, medarbejdere som dem gør virkelig en forskel.

30 maggio 2026

Hej Ömer,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Ishøj.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en så god oplevelse, og at servicen gjorde en forskel hele vejen igennem købet.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at stemningen, hjælpen og den gode rådgivning var med til at gøre besøget ekstra positivt.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

1 giugno 2026

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og venlig. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 2 stelle su 5

Lidt langsom proces at hente reserveret…

Lidt langsom proces at hente reserveret vare. Først var beskeden forkert i sms, skulle hente andet sted. Så skulle sælger forsøge:
1: Sælge andet produkt
2: Sælge et abonnement på EL
3: Sælge en forsikring på produktet
Man bliver lidt træt...

5 giugno 2026

Hej Karina

Jeg er ked af at høre, at afhentningen af din reserverede vare ikke blev så enkel og hurtig, som den burde have været. Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende først at få en forkert besked om afhentningssted og derefter blive mødt af flere forsøg på mersalg.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt, at det kan tage fokus væk fra det, du egentlig kom for.

Din feedback omkring både vores kommunikation og mersalg bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Service

Jeg fik hjælp af murathan hamza Kaya i power ishøj.. Han tog sig tid og var meget hjælpsom.
Og han svarede på alle mine spørgsmål med tålmodighed.
Tak til ham

4 giugno 2026

Hej Akram,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en hjælpsom og tålmodig oplevelse i POWER Ishøj, og at du fik svar på alle dine spørgsmål.

Hurtigt og nem at afhente

Hurtigt og nem at afhente
God pris

26 maggio 2026

Hej Anders,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at afhentningen var hurtig og nem, og at prisen også levede op til forventningerne.

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at rådgivningen blev oplevet som professionel.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et køleskab via Click &…

Jeg bestilte et køleskab via Click & Collect. Selve bestillingen fungerede fint, men det var lidt irriterende, at man først skulle ind i butikken for at registrere afhentningen og derefter vente omkring 15 minutter, mens varen blev fundet frem.

Desværre viste det sig, at køleskabet havde en fejl og ikke fungerede som det skulle. Jeg kontaktede kundeservice, som henviste mig til varehuset i Ishøj. Der gik lidt tid, før sagen kom i gang, men da medarbejderne først tog fat på den, var oplevelsen rigtig god.

Personalet tog ansvar for opgaven med det samme, kommunikationen var god, og løsningen kom hurtigt på plads. Det defekte køleskab blev afhentet, et nyt blev leveret, og alt fungerer nu præcis som det skal.

Det er selvfølgelig ærgerligt at modtage en defekt vare, men fejl kan ske. Det, der gør forskellen, er måden de håndteres på, og her synes jeg, at POWER leverede en rigtig god oplevelse. Derfor giver jeg topkarakter for den service og det engagement, jeg oplevede fra medarbejderne.

1 giugno 2026

Hej Jesper,

Mange tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen så grundigt.

Det er virkelig godt at høre, at sagen endte med en hurtig og velfungerende løsning, og at både kommunikationen og håndteringen i Ishøj gjorde en positiv forskel.

Tak også for den ærlige feedback om Click and Collect forløbet ved afhentning. Det er værdifuldt at få med.

Det betyder meget, at indsatsen og engagementet blev bemærket, især når der først opstod en fejl med produktet.

Order

Satisfactory.

31 maggio 2026

Hi Raz,

Tak for de 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at ordren var tilfredsstillende.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più