POWER.dk - Herlev Recensioni

TrustScore 4 su 5

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været kunde hos POWER i rigtig mange år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde tidligere tre mislykkede forsøg på at finde en Mobilholder til min bil. Kom til Power ( Herlev) og bad om vejledning. Min mobil fungere ikke med magnet. Medarbejderen fandt en holder…foreslo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big. Følte virkelig at det handle om mig og mine behov - omkring køb af vare i tele og foto afdeling. Tak for jer - super kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Købte en elektrisk kødhakker på tilbud som havde været åbnet inden salg. Det vise sig at der manglede 3 del (vigtige del dem der gøre at ens finger ikke ender med at blive hakket). Ved returnering int... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33.943 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

ombytning af robotstøvsuger

det var en fin betjening bortset fra at der var 2 personer under oplæring og kun 1 lærer det er noget rod, så er der lige det at man kommer hjem med en støvsuger men under en dansk brugsanvisning det gav store problemer med at få den til at køre

12 giugno 2026

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Herlev.

Det er godt at høre, at du fik fin betjening ved ombytningen, selv om oplæringssituationen gjorde forløbet mere rodet end det burde være.

Det lyder også besværligt, at brugsanvisningen ikke var på dansk, og at det gav problemer med at få robotstøvsugeren i gang. Hvis der mangler korrekt vejledning eller noget i pakken, kan butikken hjælpe med at finde den bedste løsning.

OK, betjening

Ok, betjening men lidt hurtig skift mellem de forskellige modeller uden at forklare forskelle.

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at betjeningen var ok. Samtidig er det værdifuldt, at du nævner, at gennemgangen af modellerne gik lidt hurtigt, og at forskellene ikke blev forklaret tydeligt nok.

Den feedback tager vi med os, så vejledningen kan blive endnu mere overskuelig næste gang.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg ville ønske det var nemmere bare få…

Jeg ville ønske det var nemmere bare få et produkt… man skal tvinges igennem salg af el aftaler med mere. Og de ansatte tager ikke nej som et svar, virkelig forfærdeligt…

11 giugno 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis det føltes unødigt besværligt bare at købe et produkt, og at du oplevede pres omkring ekstra tilbud som elaftaler. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores rådgivning opleves som hjælp og ikke som noget, man føler sig presset til. Og når man siger nej, skal det naturligvis respekteres. Din feedback omkring mersalg og kundebehandling bliver derfor taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Hej Grethe,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og venlig betjening i Herlev.

Hej Belinda,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og god service hos os i Herlev.

Hej Elna,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig hjælp og god viden om produktet i Herlev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herlev⚡

Super god kundeservice.

Super god kundeservice.
Venlige og hjælpsomme medarbejdere.

Hej Helle,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse i Herlev, og at medarbejderne blev oplevet som venlige og hjælpsomme.

Valutata 3 stelle su 5

Rabat

Sælgeren var lige smart nok.
Og så kunne vi godt ha fået noget rabat, når vi brugte så mange penge.

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at mødet i butikken ikke føltes helt godt, og at du ikke oplevede, at der var en fordel ved dit køb.

Vi sætter pris på din feedback, for den er vigtig i arbejdet med at skabe en bedre oplevelse i butikken næste gang.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herlev⚡

Power oplevelse

Sød ung mand, der venligt fortalte mig, at jeg stod ved den forkerte skranke.
Jeg fik købt de earplugs med ledning, der passer til mine ører, min I-phone SE og kan ligge i mine lommer
Kommer nok snart forbi og køber en I-phone med større skærm
Venligst Ibi Ahlm og god dag

9 giugno 2026

Hej IBI,

Tak for den fine anmeldelse og for at du delte din oplevelse fra Herlev.

Det er dejligt at høre, at du blev mødt venligt og fandt et par earplugs, der passer godt til både dine ører, din iPhone SE og hverdagen.

Vi håber også, at vi snart ser dig igen, hvis du kigger forbi efter en iPhone med større skærm.

Dårlig oplevelse

Meget lang leveringstid og et produkt, som ikke virker ordentligt

8 giugno 2026

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende både at opleve lang leveringstid og derefter modtage et produkt, som ikke virker, som det skal. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du ikke allerede har fået det løst, er du meget velkommen til at komme forbi din nærmeste POWER-butik, så vi kan hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at kontakte os på 70 33 80 80, så vi kan se nærmere på sagen sammen.

Valutata 1 stelle su 5

Hvis jeg kunne give mindre end 1…

Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne så havde jeg. At en vare er brudt selvom det ikke er brugt vil de ikke tage tilbage. Fik en Apple smart Watch i gave men den havde desværre ikke cellular funktionen som gøre at den kan tage imod esim, dette vidste ingen af os at Apple smart Watch 11 gps er uden esim. Først da vi åbnede pakken og indså at den ikke tog imod esim valgte vi at gå ned i butikken for at returnere den og købe den med cellular udgaven. Men nej den kunne vi ikke returnere da varen er åbnet forfanden dette lille lrte klistermærke som gøre den forskel. 3500kr lige ud af vinduet og ønsket om at få Apple Watch 11 cellular er endnu længere væk. Lrte service !!! Sidste gang jeg handler derfra. Og angående anbefaling, vil aldrig anbefale power til nogen som helst!!!

11 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Mads (fra…

Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Mads (fra Bornholm)😁 som arbejder i Power Herlev i hårdehvidevare afdelingen.
Han yder den bedste kundeservice, som man desværre ikke oplever så tit mere🫣Men han er meget behageligt, hjælpsom, dygtig, smilende, og bruger den tid der er behov for, så han får helt klart min bedste anbefaling og ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for dig Mads👏👏🙌🙌
Vi ses helt sikkert igen🤗

26 maggio 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord. Det er skønt at høre, at du fik så god hjælp i Herlev, og at oplevelsen gjorde så positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det. Den slags feedback betyder meget, og det er dejligt at høre, at hjælpen var både grundig, behagelig og personlig.

Valutata 5 stelle su 5

My son laptop stopped working but due…

My son laptop stopped working but due to guarantee, power fixed that and changed all motherboard again. We are so happy. And secondly customer service is very professional and efficient. Thank you power.

9 giugno 2026

Hi Afshan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at den bærbare blev repareret, og at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Det betyder meget, at både servicen og hjælpen har levet op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Fantastisk god kundeservice 👍

Vi har købt ting i power før. Og vi har altid været tilfredse.
Men i dag kommer jeg og skal bruge et fjernsyn og bliver mødt af Antoni.s i power i Big centeret i Herlev.
Jeg ved intet om TV. Og fik en helt formidabel service og god information på mit behov. Og en god pris på et super godt TV.

Jeg kan kun anbefale at tale med denne unge mand som udover at være en god sælger også forstå sig på sublim kundeservice og kommission til en kvinde som ved hvad hun vil have ude. Den store indsigt i alt det nye som man skal bruge i dag. Tak for vildt god service Anton. S.

Hej Annette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Herlev.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god og kompetent vejledning, og at du gik derfra med et TV, der passede godt til dit behov.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om servicen i butikken og den gode oplevelse, du beskriver.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering produktet er ikke taget i brug endnu

3 giugno 2026

Hej Anette,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og vi håber, du bliver glad for produktet, når det tages i brug.

Valutata 3 stelle su 5

Når man bestiller sin vare på…

Når man bestiller sin vare på internettet, så forventer man at kunne afhente varen i jeres vareudlevering ... men sådan er det ikke (ihvertfald i Herlev/Big). Når man ankommer og skal hente sine vare så skal man igennem butikken og stå og vente sammen med alle de kunder som har spørgsmål til indkøb af en ny vare (kunder som ikke har bestilt sine varer på internettet). Dette er møj irriterende at man skal bruge tid på ... :-(
Lav jeres procedurer om !!!

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Herlev.

Det giver god mening, at afhentning af en bestilt vare skal være hurtig og enkel, og det lyder ikke som den oplevelse, du havde forventet.

I Herlev foregår vareudlevering inde i vindfanget ved hovedindgangen, men jeg forstår godt din irritation, hvis afhentningen i praksis føles som en almindelig kø gennem butikken.

Din feedback er værdifuld, og den bliver taget med videre som et vigtigt input til oplevelsen i butikken.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Herlev⚡

Hej Jahan,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Oplevelsen var god

Oplevelsen var god, men 1 stjerne fordi at man bliver haglet ned med reklame l.o.r.t efterfølgende og konstant bombarderet med “husk nu at anmelde os”.

4 giugno 2026

Hej Kim,

Det er selvfølgelig positivt at høre, at selve oplevelsen var god, men jeg er ked af at høre, at den efterfølgende kommunikation med reklamer og påmindelser om anmeldelser har trukket så meget ned for din samlede oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles overvældende og frustrerende, hvis man oplever at blive bombarderet med den slags henvendelser. Det er bestemt ikke meningen, at vores opfølgning skal have den effekt.

Din feedback omkring vores kommunikation og mængden af henvendelser bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Amatør

Jeg har ikke engang lyst til at give en, en stjerne men det skal man åbenbart for at kunne anmelde.
Da vi skulle købe den kunne alt åbenbart lade sig gøre. Da vi skulle have den men så begynder problemerne at komme leverandøren glemte at hente opvaskemaskinen, der er ikke nogen der
ringe tilbage eller sende sms'er og da de så kommer ud kan de ikke installere den på grund af en eller anden ting som en VVS som mener man godt kan installere den med så mega dårlig anmeldelse herfra. Og kommer desværre aldrig tilbage til Power.

2 giugno 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più