Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... Leggi di più
Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... Leggi di più
Vi stod i kø 6 gange ved forskellige kasser for at hente den iPad, som jeg havde bestilt på nettet…. Alle de ansatte var søde og venlige, intet at sætte på dem, men hold nu bøtte et åndssvagt system…d... Leggi di più
Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... Leggi di più
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Danimarca
Meget lang ventetid på ekspedition i butikken. Nummer system fungerede ikke. Og så mindst 3 mails og sms’er der beder mig vurdere min oplevelse bagefter. Stop nu jer selv!

Risposta di POWER.dk - Herlev
Det blev holdt, hvad der stod i annonce, hverken mere eller mindre ved personligt lagersalg hos Power i Herlev/BIG

Risposta di POWER.dk - Herlev
Super god service fik min vare til den aftales tid

Risposta di POWER.dk - Herlev
Jeg har købt flere ting i Power, men det er sidste gang nu. Vi har haft vores TV til reparation grundet en pixelfejl. De oplyser at ventetiden er 2-3 uger. Vi venter 4 uger, hvilket er hvad der kan ske. Men, nu har vi så fået vores tv retur, hvor teknikerne som har repareret tv’et har valgt at placere en stor grå plastik bjælke i bunden af tv’et. Det betyder at det flotte design vi faldt for er total ødelagt. Vi kører retur med tv’et til Power som oplyser, at det er rigtig pinligt for deres virksomhed, men de kan kun sende det til reparation igen og vi må forvente 4 ugers ventetid. Det er så dårlig service.
Fremover må vi vælge et sted, hvor service er en del af deres kundebehandling. Det er ikke tilfældet her.

Risposta di POWER.dk - Herlev
En ung medarbejder kom og hjalp mig med at finde de Farvepatroner jeg havde brug for og det hele kunne gøres fra hans PC.

Risposta di POWER.dk - Herlev
Betjeningen var meget vidende om produkterne, høflig, lyttende og venlig. Han var god til at imødekomme vores behov og gav også en god samlerabat.

Risposta di POWER.dk - Herlev
Ærgerligt altid at få presset andre tilbud ned i halsen. Især at få købt et ekstra kabel som allerede fulgte med det oprindelige køb. Sæt den gode serviceoplevelse før salget 💪🏻

Risposta di POWER.dk - Herlev
Blev mødt af en sælger hurtigt og fandt en opvaskemaskine til en fin pris. Hurtigt og kompetent. God sælger uden at være for meget sælger.

Risposta di POWER.dk - Herlev
Brugte click and Collect som fungerede super godt

Risposta di POWER.dk - Herlev
Jeg hade bestilt en tablet men fortød at skulle afhente den i burtiiken i Herlev. Prøved at ændre det til at den bare skulle sendes istedet. Power kumdeservice og butikem i Herlev kunne ikke ændre dett
2 timer efter står jeg i butikken i Herlev og bliver fejlagtigt henvist rundt i butiken for at hente tableten.
Jeg bliver rasende da jeg er dårligt gående og bliver hirtigt betjænt ... heldivigs yderst profesionelt.
Power er en god butik med meget gode tilbudsvare.
Méèeen.. at man ikke kan ændre sim betilimg og at personalet ikke ved hvor man skal achente produktet... er ikke akseptabelt...
R stjerner med pil nedad... kun 4 fordi når man så vbliver betjænt så ligger i på en 6.
Der er plads til forbedrimger..
Undskyld tastefejl er stdig på morfin...
Stefan

Risposta di POWER.dk - Herlev
Fandt selv TVet da det ikke var nogen ledige sælgere