POWER.dk - Glostrup Recensioni 4.695

TrustScore 4 su 5

3,8

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at kø... Leggi di più

Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Leggi di più

God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Leggi di più

Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælger... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Skulle købe en PC og endte med en…

Skulle købe en PC og endte med en totalt i forskammet sælger i Power Glostrup som forsøgte at mersælge i 5 minutter på teleabonnementer og el aftaler..
Jeg sagde klart NEJ mange gange hvorefter han flabet siger.. “du vil bare ikke havet noget, hva.”
Hvorefter jeg svarer “jo.. den pc til 5500 kroner som jeg kom efter.”.
Så prøver han uforskammet at opsælge forsikring som jeg også siger nej til flere gange… Hvorefter han siger, “Nu giver jeg dig forsikringen med gratis “.. og så betaler jeg og går hjem..
Dagen efter finder jeg ud af at sælgeren har oprettet et forsikringsabonnement i mit navn da jeg modtager en email om “Vi er glade for at…”
Power Glostrup burde fyre den pågældende sælger.. Heftigt og uprofessionelt pres for mersalg og ulovlig påførelse af abonnementer.
Aldrig igen!!!!!

9 maggio 2026

Hurtig og god

Hej Ehsan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og god.

Flinke personale

Flinke personale, god rådgivning til godt produkt.

8 maggio 2026

Hej Simon,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god rådgivning og en god oplevelse i butikken.

Sælger der presser

Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælgere.

6 maggio 2026

Hej Teddy,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse.

Det er godt at høre, at priserne var fine, men oplevelsen i butikken skal selvfølgelig også føles tryg og behagelig.

Det lyder som om dialogen ikke ramte det niveau, man bør kunne forvente, og den feedback er vigtig.

Hvis du ønsker, er du velkommen til at kontakte kundeservice direkte, så der kan blive fulgt op nærmere på din oplevelse.

Power Glostrup

Power Glostrup.
Man skal lede længe efter mere inkompetente medarbejdere end dem i Power Glostrup.
Forudbestilte to IPhone og efter gentagne nej til alle deres forsøg på at sælge tillægs ydelser, måtte jeg stoppe dem med “stop nu, og lad mig købe de telefoner”
Hvorefter ekspedienten endnu engang f…
det op med ikke at fjerne ekstra og ende med at spørge om jeg kendte til ok ((el selskab)
Har før handlet hos Power og været tilfreds men Glostrup mangler total situations fornemmelse og er rasende inkompetente.
Det gjorde det ikke bedre at kollega forsøgte at blande sig, håber hans kollega hørte efter, for jeg ignorerede ham bare.

9 maggio 2026

Det er nemt og hurtigt og en fod…

Det er nemt og hurtigt og en fod oplevelse.

Hej jan karlson,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at oplevelsen var nem og hurtig, og at besøget gav et godt indtryk.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Nemt at bestille på nettet og hurtig…

Nemt at bestille på nettet og hurtig levering med indbæring af en venlig og hjælpsom person.

28 aprile 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at det var nemt at bestille online, og at leveringen gik hurtigt og godt med en venlig og hjælpsom oplevelse hele vejen.

Tur i mersalgslabyrinten

Efter ca. 20 mins ventetid (hverdag omkring kl. 13) kom jeg frem til sælger og bad ham finde den Samsung mobil telefon, som jeg havde på nettet at butikken havde på lager. Det gjorde han, og vi fandt også et cover og beskyttelsesglas, som han nævnte han lige kunne sætte på for mig. So far so good.
Så lægger han det hele sammen på computeren og siger så: "Det beløb kan jeg godt reducere for dig...?"
"Jamen, det må du da gerne", svarer jeg.
"Hvilket telefonselskab bruger du i dag?" spørger han så. Her nævner jeg så mit telefonselskab. "Nå", siger han skuffet - "Det kan jeg nok ikke matche". Så kigger han på min adresse, som er slået op via mit telefonnummer.
"Hvilket elselskab har du idag?"
"Øhh - Clever", får jeg nævnt, mens jeg undrer mig over hvad det har at gøre med at jeg skal købe en telefon.
Inden han kommer for godt i gang siger jeg så, at jeg heller ikke er interesseret i at skifte forsikringsselskab eller nye sko.
"Jeg vil bare gerne købe telefonen", siger jeg.
Her bliver han tydeligt en smule fornærmet, men når dog lige at nævne at der ikke følger en lader med telefonen, og at batteriet kan tage skade hvis man bruger en forkert lader. Altså, jeg skifter fra en Samsung til den næste, så jeg tænker godt jeg kan bruge min eksisterende lader. Så endnu et forsøg på mer-salg.
Så klapper han i og jeg betaler, og pludselig kunne han alligevel ikke sætte panserglas på alligevel.
Det er utroligt at man ikke bare kan få lov til at købe et produkt uden at skulle igennem en labyrint af mersalg inden man kan slippe ud af butikken.

7 maggio 2026

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af din Samsung telefon.

Jeg kan godt forstå, at det har føltes frustrerende, når fokus under ekspeditionen bevægede sig væk fra det produkt, du faktisk kom for at købe, og over på flere forskellige tilbud og mersalg. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder føler sig lyttet til, og at et nej tak bliver respekteret uden at oplevelsen føles som et pres.

Det er også ærgerligt at høre, at du til sidst ikke fik hjælp til montering af panserglasset, som ellers var blevet nævnt tidligere i forløbet.

Vi ønsker, at rådgivning og ekstra tilbud skal opleves relevante og hjælpsomme – ikke som noget der overskygger selve købsoplevelsen. Derfor er din feedback vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

RÆDSELSFULD, ARROGANT, UBEHAGELIG, ANKLAGENDE KUNDE”SERVICE”

Vi købte en kogeplade med integreret emhætte fra EICO hos Power som en del af en komplet køkkenrenovering, hvor alle hvidevarer blev købt samlet. Derfor gik der ca. 6 uger fra køb til installation, hvilket er helt normalt ved et nyt køkkenprojekt.

Kogepladen blev installeret korrekt af fagperson. Alligevel sprang sikringerne fra første opstart. Produktet har altså aldrig fungeret én eneste dag.

Vi afleverede herefter kogepladen til Power i god tro om, at sagen ville blive håndteret professionelt og fair. I stedet er vi blevet mødt af et af de mest frustrerende og uacceptable kundeserviceforløb, vi nogensinde har oplevet.

Power vælger blindt at stole på én servicerapport fra deres autoriserede værksted og bruger den som grundlag for direkte at beskylde os for en “installationsfejl”, selvom installationen er udført af fagperson. Der er ingen reel dialog, ingen interesse i at høre kunden og ingen vilje til at tage ansvar for et produkt, der aldrig har virket.

Det er ekstremt provokerende at blive behandlet som skyldig fra starten, mens værkstedets vurdering åbenbart bliver betragtet som den absolutte sandhed. Som kunde står man fuldstændig magtesløs.

Derudover fulgte der ALDRIG nogen installationsmanual med produktet. Det kan vi naturligvis ikke bevise nu, eftersom vi har afleveret produktet retur til Power, men det ændrer ikke på, at der findes dokumentation for, at tilslutningen er udført korrekt af fagperson. Alligevel bliver vi fortsat mødt med beskyldninger om installationsfejl uden nogen reel vilje til at undersøge sagen objektivt.

Endnu værre er kommunikationen fra Power. HVER eneste mail vi modtager er anonymiseret. Ingen fulde navne. Ingen direkte kontaktperson. Ingen mulighed for at tage fat i den samme medarbejder eller få ansvar placeret hos et konkret menneske. Man bliver sendt rundt i et system, hvor ingen tilsyneladende står til ansvar for noget som helst. Det føles ærligt talt som en bevidst måde at undgå ansvar og gøre det umuligt for kunder at komme videre med deres sag.

Resultatet er nu, at vi står uden en dyr kogeplade, som aldrig har fungeret, og samtidig forventer Power, at VI skal betale næsten 10.000 kr. for en reparation. Det er simpelthen absurd og dybt urimeligt.

Det her er uden tvivl den værste kundebehandling, vi nogensinde har oplevet. Hvis noget går galt efter dit køb, så forvent ikke hjælp, forståelse eller fair behandling hos Power. Hele forløbet har været præget af ansvarsfralæggelse, arrogance og en total mangel på respekt for kunden.

Vi ønsker stadig at blive kontaktet af en reel ansvarlig person hos Power, som tør stå ved sagen med navn og tage en ordentlig dialog, i stedet for anonyme standardsvar og direkte beskyldninger mod kunden.

Respektløs behandling.

7 maggio 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen blev mødt på en venlig måde.

God betjening

Hej
Jeg havde købt en powerbank 40w Dacota i nov.25.
Skulle bruge den i maj.26 og den virkede ikke. Var i Glostrup den 6.5. og fik den byttet. Var så heldig at den nye kun kostede 200 kr. så fik 200 kr. retur.
Rigtig god betjening og venlighed ved reparations skranken og ved sælger.
Venlig hilsen
Annette C B

6 maggio 2026

Hej Annette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp i Glostrup, og at oplevelsen ved både reparationsskranken og i salget var så god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg fik pakken produkt men helt…

Jeg fik pakken produkt men helt forkert. Dvs sendte forkerte produkt til mig. Jeg måtte køre ud til Power Glostrup og fik byttet til den rigtige produkt.
Alt er ok med Power Glostrup som ville hjælpe mig med problemer.

4 maggio 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at det blev løst i Glostrup, og at du fik den rigtige vare med hjem.

Vi sætter pris på, at du fremhæver den gode hjælp i butikken.

hurtigere service

2 maggio 2026

Hej Tomas,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner.

Det er godt at høre, at oplevelsen overordnet var positiv.

Samtidig er meldingen om hurtigere service helt forståelig, og den er vigtig.

God service 😀

2 maggio 2026

Hej Peter,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Beleven og imødekommende

Beleven og imødekommende. Dygtig sælger.
God atmosfære.

Hej Ove,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os at høre om en beleven og imødekommende oplevelse, dygtig vejledning og en god atmosfære i butikken.

Reklamation

Vi købte et TV i 2024, i den tro at fjernsynet var fra 2024.
Da vi fik nyt netværk, kunne tv’et ikke koble på nettet på grund af det faktisk var fra 2020.
Vi tog til Power i Glostrup og snakkede med An nur fra TV salg afdelingen, og fik den bedste betjeningen.
Han var både forstående, lyttende og ombyttet vores fjernsyn uden problemer.
Kæmpe ros herfra

Hej Sofia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Glostrup, og at sagen blev håndteret på en forstående og smidig måde.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og den ros.

Kom for at købe et Apple Watch

Kom for at købe et Apple Watch
Ikke for at skifte teleudbyder eller andet
Kan ikke helt forstå at man skal gøre det ene eller andet for at opnå rabatter
Da jeg sagde nej , føler jeg jeres ekspedient var totalt ligeglad med mig
Fik dog uret

Hej Torben

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af dit Apple Watch. Det er naturligvis ikke den måde, vi ønsker at møde vores kunder på, og jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis du har følt dig presset til at tage stilling til andre tilbud end det, du egentlig kom efter.

Det er vigtigt for os, at et nej tak altid bliver respekteret, og at fokus er på den vare, kunden ønsker at købe.

Jeg er samtidig glad for at høre, at du fik dit ur med dig, men det ændrer ikke på, at oplevelsen ikke har været god for dig.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med vores salgsoplevelse.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fantastisk personale

Fantastisk personale, meget service mindet . Hjalp med det jeg skulle have .

3 maggio 2026

Hej JCH,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup var så god, og at der blev taget godt hånd om det, du skulle bruge.

Storartet service

Efter en del ventetid fik jeg en storartet service

29 aprile 2026

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en storartet service, også selv om der var lidt ventetid først.

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at både service og pris levede op til forventningerne.