Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at kø... Leggi di più
Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Leggi di più
God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Leggi di più
Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælger... Leggi di più
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danimarca
Skulle købe en PC og endte med en totalt i forskammet sælger i Power Glostrup som forsøgte at mersælge i 5 minutter på teleabonnementer og el aftaler..
Jeg sagde klart NEJ mange gange hvorefter han flabet siger.. “du vil bare ikke havet noget, hva.”
Hvorefter jeg svarer “jo.. den pc til 5500 kroner som jeg kom efter.”.
Så prøver han uforskammet at opsælge forsikring som jeg også siger nej til flere gange… Hvorefter han siger, “Nu giver jeg dig forsikringen med gratis “.. og så betaler jeg og går hjem..
Dagen efter finder jeg ud af at sælgeren har oprettet et forsikringsabonnement i mit navn da jeg modtager en email om “Vi er glade for at…”
Power Glostrup burde fyre den pågældende sælger.. Heftigt og uprofessionelt pres for mersalg og ulovlig påførelse af abonnementer.
Aldrig igen!!!!!

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælgere.

Power Glostrup.
Man skal lede længe efter mere inkompetente medarbejdere end dem i Power Glostrup.
Forudbestilte to IPhone og efter gentagne nej til alle deres forsøg på at sælge tillægs ydelser, måtte jeg stoppe dem med “stop nu, og lad mig købe de telefoner”
Hvorefter ekspedienten endnu engang f…
det op med ikke at fjerne ekstra og ende med at spørge om jeg kendte til ok ((el selskab)
Har før handlet hos Power og været tilfreds men Glostrup mangler total situations fornemmelse og er rasende inkompetente.
Det gjorde det ikke bedre at kollega forsøgte at blande sig, håber hans kollega hørte efter, for jeg ignorerede ham bare.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Nemt at bestille på nettet og hurtig levering med indbæring af en venlig og hjælpsom person.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Efter ca. 20 mins ventetid (hverdag omkring kl. 13) kom jeg frem til sælger og bad ham finde den Samsung mobil telefon, som jeg havde på nettet at butikken havde på lager. Det gjorde han, og vi fandt også et cover og beskyttelsesglas, som han nævnte han lige kunne sætte på for mig. So far so good.
Så lægger han det hele sammen på computeren og siger så: "Det beløb kan jeg godt reducere for dig...?"
"Jamen, det må du da gerne", svarer jeg.
"Hvilket telefonselskab bruger du i dag?" spørger han så. Her nævner jeg så mit telefonselskab. "Nå", siger han skuffet - "Det kan jeg nok ikke matche". Så kigger han på min adresse, som er slået op via mit telefonnummer.
"Hvilket elselskab har du idag?"
"Øhh - Clever", får jeg nævnt, mens jeg undrer mig over hvad det har at gøre med at jeg skal købe en telefon.
Inden han kommer for godt i gang siger jeg så, at jeg heller ikke er interesseret i at skifte forsikringsselskab eller nye sko.
"Jeg vil bare gerne købe telefonen", siger jeg.
Her bliver han tydeligt en smule fornærmet, men når dog lige at nævne at der ikke følger en lader med telefonen, og at batteriet kan tage skade hvis man bruger en forkert lader. Altså, jeg skifter fra en Samsung til den næste, så jeg tænker godt jeg kan bruge min eksisterende lader. Så endnu et forsøg på mer-salg.
Så klapper han i og jeg betaler, og pludselig kunne han alligevel ikke sætte panserglas på alligevel.
Det er utroligt at man ikke bare kan få lov til at købe et produkt uden at skulle igennem en labyrint af mersalg inden man kan slippe ud af butikken.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Vi købte en kogeplade med integreret emhætte fra EICO hos Power som en del af en komplet køkkenrenovering, hvor alle hvidevarer blev købt samlet. Derfor gik der ca. 6 uger fra køb til installation, hvilket er helt normalt ved et nyt køkkenprojekt.
Kogepladen blev installeret korrekt af fagperson. Alligevel sprang sikringerne fra første opstart. Produktet har altså aldrig fungeret én eneste dag.
Vi afleverede herefter kogepladen til Power i god tro om, at sagen ville blive håndteret professionelt og fair. I stedet er vi blevet mødt af et af de mest frustrerende og uacceptable kundeserviceforløb, vi nogensinde har oplevet.
Power vælger blindt at stole på én servicerapport fra deres autoriserede værksted og bruger den som grundlag for direkte at beskylde os for en “installationsfejl”, selvom installationen er udført af fagperson. Der er ingen reel dialog, ingen interesse i at høre kunden og ingen vilje til at tage ansvar for et produkt, der aldrig har virket.
Det er ekstremt provokerende at blive behandlet som skyldig fra starten, mens værkstedets vurdering åbenbart bliver betragtet som den absolutte sandhed. Som kunde står man fuldstændig magtesløs.
Derudover fulgte der ALDRIG nogen installationsmanual med produktet. Det kan vi naturligvis ikke bevise nu, eftersom vi har afleveret produktet retur til Power, men det ændrer ikke på, at der findes dokumentation for, at tilslutningen er udført korrekt af fagperson. Alligevel bliver vi fortsat mødt med beskyldninger om installationsfejl uden nogen reel vilje til at undersøge sagen objektivt.
Endnu værre er kommunikationen fra Power. HVER eneste mail vi modtager er anonymiseret. Ingen fulde navne. Ingen direkte kontaktperson. Ingen mulighed for at tage fat i den samme medarbejder eller få ansvar placeret hos et konkret menneske. Man bliver sendt rundt i et system, hvor ingen tilsyneladende står til ansvar for noget som helst. Det føles ærligt talt som en bevidst måde at undgå ansvar og gøre det umuligt for kunder at komme videre med deres sag.
Resultatet er nu, at vi står uden en dyr kogeplade, som aldrig har fungeret, og samtidig forventer Power, at VI skal betale næsten 10.000 kr. for en reparation. Det er simpelthen absurd og dybt urimeligt.
Det her er uden tvivl den værste kundebehandling, vi nogensinde har oplevet. Hvis noget går galt efter dit køb, så forvent ikke hjælp, forståelse eller fair behandling hos Power. Hele forløbet har været præget af ansvarsfralæggelse, arrogance og en total mangel på respekt for kunden.
Vi ønsker stadig at blive kontaktet af en reel ansvarlig person hos Power, som tør stå ved sagen med navn og tage en ordentlig dialog, i stedet for anonyme standardsvar og direkte beskyldninger mod kunden.
Respektløs behandling.
Hej
Jeg havde købt en powerbank 40w Dacota i nov.25.
Skulle bruge den i maj.26 og den virkede ikke. Var i Glostrup den 6.5. og fik den byttet. Var så heldig at den nye kun kostede 200 kr. så fik 200 kr. retur.
Rigtig god betjening og venlighed ved reparations skranken og ved sælger.
Venlig hilsen
Annette C B

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Jeg fik pakken produkt men helt forkert. Dvs sendte forkerte produkt til mig. Jeg måtte køre ud til Power Glostrup og fik byttet til den rigtige produkt.
Alt er ok med Power Glostrup som ville hjælpe mig med problemer.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Vi købte et TV i 2024, i den tro at fjernsynet var fra 2024.
Da vi fik nyt netværk, kunne tv’et ikke koble på nettet på grund af det faktisk var fra 2020.
Vi tog til Power i Glostrup og snakkede med An nur fra TV salg afdelingen, og fik den bedste betjeningen.
Han var både forstående, lyttende og ombyttet vores fjernsyn uden problemer.
Kæmpe ros herfra

Kom for at købe et Apple Watch
Ikke for at skifte teleudbyder eller andet
Kan ikke helt forstå at man skal gøre det ene eller andet for at opnå rabatter
Da jeg sagde nej , føler jeg jeres ekspedient var totalt ligeglad med mig
Fik dog uret

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Fantastisk personale, meget service mindet . Hjalp med det jeg skulle have .