Fin vejledning med valg af computer, skal bruges til skole, pg den jeg havde kigget på hjemmefra havde åbenbart ikke nok ram til at trække office pakken, det var jeg glad for at blive vejledt i. Jeg k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte iPhone til afhentning. Sælger prøvede smart ,men høfligt at sælge diverse ekstra , som f.eks. ny el udbyder,cover, forsikring.Afslog høfligt uden sure miner😀
L'azienda ha risposto
Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men... Leggi di più
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Internettet fortæller, at Power gerne vil hjælpe med at genbruge dele af gamle telefoner, vil sågar købe for at stimulere økologien.
I forretningen får man at vide, at "reglerne", som ikke kan udspecificeres, kun tillader at købe/modtage 1 telefon om måneden, da man ellers snyder systemet. Det gad de sandelig ikke. Foreslår at man dropper den hellige genbrugstanke og blot passer sin primære forretning: at sælge mobiltelefoner. Så går vi andre på genbrugsstationen
En trist oplevelse at handle i Power Glostrup. Der var en urolig atmosfære i butikken, hvor unge ansatte mænd råbte af hinanden og fremstod uengagerede i deres arbejde. Sidste gang jeg handler hos Power i Glostrup.
Jeg kan ikke forstå, hvorfor man ved en Click & Collect-bestilling bliver sendt over til en sælger, når man kommer op til kassen for at betale og hente sit produkt.
I mit tilfælde havde sælgeren ikke tid, fordi han var optaget af andre kunder. Efter at have ventet i 10 minutter gik jeg tilbage til kassen og sagde, at det gad jeg ikke vente på. Pludselig kunne medarbejderen ved kassen godt tage imod min betaling, så jeg kunne få mine varer.
Hele idéen med Click & Collect er vel, at man hurtigt og nemt kan hente sine varer. Det er netop derfor, jeg vælger den løsning. Jeg ønsker ikke at skulle vente på en sælger eller risikere at blive mødt med et forsøg på mersalg, når jeg allerede har bestilt det, jeg skal have.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Trods besværligheder med forretningens internet, blev mit køb til en god oplevelse. Søde og kompetente medarbejdere.
Kan helt klart anbefale denne butik i Glostrup

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Behagelig og god salgsoplevelse.
Venteområde til vareudlevering er kun udendørs og uden halvtag og det regnede den dag så det var en dårlig oplevelse

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Til forskel på POWER og andre med samme størrelse, så yder de en fantastisk super service.
Først i telefonen hvor service var i top og yderst venlig.
I butikken var der super service.
De bar sågar gamerstol ud til bil og ind på bagsædet på trods af 27 grader.
De får 5+++
God sommer
Kim

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Bestilte iPhone til afhentning.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Butikken i Glostrup, og flere andre steder, er politikken åbenbart kun at ansætte indvandrere, som kan være en noget blandet oplevelse, når de ved en returvare, ikke tror på mig, og åbenlyst står foran mig og ringer til en kollega for at høre om jeg lyver.
Nej jeg ikke racist men det virker da betænkeligt at disse butikker, som Power, Elgiganten, THansen osv fuldstændigt er overtaget af ikke danskere.
For jeg ved af rygter der spreder sig, at det skræmmer mange ældre danskere til forsat at handle i disse butikker. Pga af personalets opførsel.
Jeg sagde nej tak til ekstra forsikring, og den unge mand tog det som om jeg havde fornærmet ham.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Opdatering. Har fået løst problemet og fået ændret forsikringen til det jeg oprindeligt aftalte med sælger. Det er menneskeligt at fejle, det blev rettet og alt er godt.
5 stjerner herfra.
Jeg har købt en ny computer hos jer og valgte samtidig at betale ekstra for klargøring samt en 5-årig ekstra forsikring. Denne forsikring blev aktivt anbefalet af jeres sælger, som oplyste, at den dækkede “alt” – herunder også pludselige skader.
Jeg spurgte meget konkret ind til, om forsikringen ville dække, hvis min datter for eksempel spildte sodavand i computeren, så den gik i stykker. Dette blev bekræftet af sælger, og det var netop på den baggrund, at jeg valgte at tilkøbe forsikringen.
Efterfølgende modtager jeg imidlertid information fra forsikringsselskabet da jeg modtager policen, hvor det fremgår, at der alene er tale om en udvidet garanti, udover den almindelige garanti der er ifølge købeloven. Endvidere står der tydeligt i betingelserne, at forsikringen ikke dækker pludselige skader.
Jeg finder det stærkt kritisabelt, at der gives misvisende oplysninger i salgsøjeblikket. Jeg har truffet min beslutning på et forkert grundlag, hvilket ikke er rimeligt og absolut ikke professionelt fra jeres side.
Hvorfor sælges der forsikringer på sådan et grundlag ?

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos POWER i Glostrup med click og collect

Risposta di POWER.dk - Glostrup
En super opvaskemaskine til prisen + nemt at bestille den på nettet
Selve afhentningen var noget besværlig og der kunne I helt klart gøre det noget nemmere for kunden - betalingen burde kunne klares ude ved selve afhentningen og ikke ‘dybt’ inde i butikkens hvidevarerafdeling🙁🙁

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Jeg købte et løbehjul online hos Power med forventet levering på 2-5 dage. Jeg mødte op i Power-butikken med kvitteringen, da varen skulle leveres til Ishøj, men det var ikke sket.
Personalet kunne ikke engang finde ordren i deres system som klar til udlevering. De sendte mig videre til Power i Glostrup, hvor de angiveligt havde 4 stk. på lager.
Da jeg ankom til Glostrup, nægtede medarbejderen at udlevere løbehjulet, selvom de havde varen på lager og havde modtaget mine penge. Begrundelsen var, at varen “skulle til Ishøj”. På deres egen ordre stod der nu levering om ca. 10 dage – altså samlet 15 dage efter købet, hvilket er langt over de lovede 2-5 dage.
Jeg fik tilbudt at få pengene tilbage, så jeg kunne købe varen igen i butikken – men så ville tilbuddet på 1.100 kr. være væk.
Det er fuldstændig uacceptabel behandling. Når Power har taget imod betalingen og har varen på lager, bør de naturligvis udlevere den – uanset om den er købt online eller i butikken. At trække sagen i langdrag, ændre leveringstider og true med at fjerne rabatten føles både useriøst og direkte vildledende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe online hos Power. Som forbruger skal man ikke finde sig i sådan en behandling, når man har betalt for en vare, de har på lager. Det grænser til dårlig handelsskik.
Lige før det ligger til en Politi anmeldse
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.