POWER.dk - Frederiksberg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkert... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Harun gav en prima service!

Hej Thomas,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Frederiksberg⚡

Valutata 5 stelle su 5

Harun er en klasse mand og møg…

Harun er en klasse mand og møg behjælpelig

Hej Mikkel,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik. Det lyder som om, du har fået en rigtig god betjening, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Frederiksberg.

Fantastisk service af Alex

Fantastisk service af Alex, Oscar & Rud.

Hej Claudia,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse i vores Frederiksberg-butik med Alex, Oscar og Rud. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det vidner om et rigtig godt teamarbejde hos os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Alt for pushy

Fik egentlig god nok service. Men jeres sælgere er unødigt pushe på mersalg og omlægning af strømaftaler mv. det er for irriterende og virker næsten som ublut bondefangeri og jeg har virkeligt ikke lyst til at handle hos jer.

Hej Stine,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, Stine 😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede at få god service, men det er selvfølgelig ærgerligt, at vores sælgere virkede for pågående med mersalg og omlægning af strømaftaler. Vi vil gerne have, at du føler dig respekteret og tryg, når du handler hos os, og ikke presset til ting du ikke har brug for 💬

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil tage den videre internt for at gennemgå vores salgsrutiner på Frederiksberg-butikken, så vi kan sikre en mere afbalanceret tilgang til rådgivning og mersalg fremover ✨

Vi håber, at du vil give os en chance for at levere en bedre oplevelse næste gang 🤗

Jeg bestilte et outlet-produkt

Jeg bestilte et outlet-produkt, som det desværre viste sig, at POWER slet ikke havde på lager. Jeg endte alligevel med at købe produktet til en lidt højere pris, men hele oplevelsen i butikken var virkelig dårlig.

Kundeservicen var mildest talt skuffende. Jeg blev sendt frem og tilbage mellem forskellige medarbejdere, uden at nogen rigtig tog ansvar eller forsøgte at hjælpe mig ordentligt. Samtidig fremstod butikken rodet og generelt ikke særlig indbydende.

Alt i alt en rigtig dårlig kundeoplevelse – og det bliver sidste gang, jeg handler hos POWER.

Hej Daniel,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du bestilte et outlet-produkt, som viste sig ikke at være på lager, og at du i den forbindelse oplevede en dårlig oplevelse i butikken. Det er slet ikke den standard, vi ønsker at leve op til, og det forstår jeg godt er frustrerende, især når du endte med at betale en højere pris 💬

Det lyder heller ikke som den oplevelse, vi gerne vil give, at du blev sendt frem og tilbage mellem medarbejdere uden at nogen rigtig tog ansvar. Vi vil gerne tage dette videre internt og se på både vores lagerstyring af outlet-produkter og vores rutiner for betjening i butikken, så vi kan forbedre os 🤗

Din feedback er vigtig for os, og vi håber, at vi en anden gang får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse hos POWER ✨

Med venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Valutata 5 stelle su 5

Harun gave excellent advice to my son…

Harun gave excellent advice to my son about purchasing a gaming screen for his PlayStation.

2 settembre 2026

Hi Ravi,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre, at besøget i vores Frederiksberg-butik har været en god oplevelse. Det lyder som om, at din søn har fået fremragende råd til at finde den rette gaming-skærm til sin PlayStation, og vi er rigtig glade for, at det var en succes. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Jeanette,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse i vores Frederiksberg-butik med en behagelig og imødekommende ekspedient. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådan feedback gør en forskel for os og motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver gang. Vi håber at byde dig velkommen igen i POWER Frederiksberg en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

God service, rådgivning og hurtig process fra Elias og Yakup.

Hej Magnus,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik god service, solid rådgivning og en hurtig proces hos POWER Frederiksberg. Det er altid dejligt at få sådan en oplevelse, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den. Vi håber at se dig igen snart!

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg blev hjulpet hele vejen igennem og fik både en god rabat samt tegnet et billigere erhvervsabonnement. Mohammad Mahdi var utrolig behagelig, venlig og professionel. Ham kan I virkelig være stolte af at have i POWER på Frederiksberg. En rigtig god oplevelse, stor anbefaling herfra :)

Hej Sj,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse hele vejen igennem i POWER på Frederiksberg, og at servicen gjorde en positiv forskel. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen.

No problems

Hi Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at alt gik uden problemer hos POWER Frederiksberg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har ikke fået min ting endnu så jeg…

Jeg har ikke fået min ting endnu så jeg kan ikke sige ret meget.

Hej Sharu,

Hej Sharu,

Det er ærgerligt at høre, at du endnu ikke har modtaget din vare, og jeg forstår godt, at det er frustrerende at vente længere end forventet 😊

Jeg vil gerne lade dig vide, at din sag er blevet sendt videre til vores afdeling i Frederiksberg, som vil se nærmere på din ordre og leveringen. De vil sikre, at din sag bliver undersøgt og fulgt op på.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores leveringsproces og opfølgning, så vi kan undgå lignende situationer fremover 💬

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Valutata 2 stelle su 5

Jeg mener det er for dårligt

Jeg mener det er for dårligt, at når man køber et dyrt produkt ikke har fri levering. Det gør selv mindre virksomheder. Men åbenbart ikke Power. Det er skidt!

28 agosto 2026

Hej Morten,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊 Det er ærgerligt at høre, at du føler, at leveringsomkostningerne ved dit køb ikke levede op til dine forventninger, især når man har bestilt et dyrere produkt. Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende. 💬

Vi vil tage din feedback med internt og se nærmere på vores leveringspolitik for at vurdere, om der er plads til forbedringer. Din mening er vigtig for os, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på dette. 🤗

Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, hvis du ønsker, at vi kan kigge nærmere på sagen.

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent ✨

Valutata 5 stelle su 5

Let at overskue og bestille på POWERs website

Let at overskue POWERs varer på website og at bestille dem til hurtig levering uden leveringsomkostninger i den nærmeste POWER butik ("click-and-collect"), som der heldigvis er mange af. Det kan da ikke være meget bedre eller nemmere. Fem stjerner!

25 agosto 2026

Hej Henrik,

Mange tak for de fem stjerner og de venlige ord! Det er fantastisk at høre, at du oplever vores website som overskueligt og nemt at bruge. Vores Click & Collect-service er netop tiltænkt at gøre det hurtigt og bekymringsfrit at bestille online og hente i den butik, der passer dig bedst. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig information og uhøflig betjening

Jeg byttede et par høretelefoner, som ikke kunne repareres. Jeg får, hvad jeg tror, er et tilgodebevis. Kommer tilbage 2 dage senere og køber et par andre høretelefoner og får at vide, at det ikke er et tilgodebevis, men kun et bevis til ombytning “samme dag”. Dette blev jeg ikke informeret om, da jeg modtog tilgodebeviset. Fik nærmest ikke lov at benytte det til nyt par høretelefoner.
Altså, dårlig information af kunde og uhøflig betjening ved afhentningen. Stram op.

29 agosto 2026

Kæmpe roser til butikken

Det her er en lidt speciel anmeldelse.
Den startede nemlig i en anden forretning nemlig den ved Vesterport. Og der havde jeg en håbløs oplevelse, hvor en medarbejder var ugidelig, himlede med øjnene, da jeg spurgte til at få hjælp, lige så da jeg spurgte til leverings tid - "ja det er ikke til at sige og vi kan ingenting garantere". Det blev så toppet med, at han blev irriteret over, at jeg ville betale i butikken frem for at gå på nettet og bestille.

Jeg endte med at gå, og så vendte det hele til det bedre.

For på Frederiksberg var der god service, relevant vejledning. Fra første sekund rettede medarbejdere henvendelse til mig, og hans anden kollega som måske var under oplæring, var smilende og nærværende.

Fremover tager jeg den længere tur til Frederiksberg, for den ved Vesterport er ganske enkelt dømt ude.

Tak til Frederiksberg.

31 agosto 2026

Hej Nina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de store roser til vores butik på Frederiksberg. Det er vidunderligt at høre, at du oplevede god service og relevant vejledning fra første sekund, og at medarbejderne var smilende og nærværende. Det betyder utroligt meget for os, at du vil tage den længere tur fremover for at besøge netop denne butik. Vi sætter stor pris på din tillid og dit valg af POWER. Vi håber at byde dig velkommen igen mange gange i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik hjælp til min abonnement…

Jeg fik hjælp til min abonnement F-Secure.

29 agosto 2026

Hej Nurcan,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp til dit F-Secure-abonnement hos os i Frederiksberg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det glæder os altid at kunne hjælpe med sikkerhed og support. Vi håber, du fortsat vil få glæde af din F-Secure Total-pakke og beskyttelsen af dine enheder.

Valutata 1 stelle su 5

Kære kunder Glem alt om få hjælp efter…

Kære kunder Glem alt om få hjælp efter du har købt noget hos Power Frederiksberg Center
Jeg har købt en professionel printer brother med 2 års forsikring . Den kan ikke starte . Så er d’et hardware problem, så er det software osv . Brothers service kan heller ikke løs det
Power siger tager den med her i stedet for sende en service 27 kg kræver minimum to mennesker
De har sagt vi hjælper med alt hvis du ikke kan indstiller eller noget der dukker op
Det bliver stor sag hos forbrugers råd siger den forsikring jeg har lavet

Hej Kaya,

Hej Kaya,

Det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse med din Brother-printer og den situation, du står i med at skulle transportere en printer på 27 kg til butikken 😊 Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man har købt en professionel printer med forsikring, og den ikke vil starte, og at hverken hardware- eller softwareløsninger har virket.

Det er heller ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have, når du har fået lovninger om hjælp og derefter bliver bedt om at selv at bringe en tung printer ind 💬 Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både forsikringsvilkårene og vores servicerutiner, så vi kan blive bedre til at håndtere lignende situationer fremadrettet.

Din sag er nu blevet sendt videre til Power Frederiksberg Center, så butikken kan tage stilling til den konkrete situation 🤗 Vi håber, at det kan bidrage til at finde en løsning på din printer.

Valutata 2 stelle su 5

jeg ventede længe på at blive…

jeg ventede længe på at blive ekspederet. De farvepatroner, jeg søgte, var prismærket forkert, og ekspedienten skyndte sig at "vippe" skiltet væk og så var "rabatten også væk. Det var ikke åbenbart, at der var tale om fejl, - det kunne godt være en rabat, da det var en samlet pakke på 4 patroner (Epson tank 204). Det synes jeg ikke var god service, selv om jeg ellers altid har været tilfreds!

28 agosto 2026

Hej Grete,

Hej Grete,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede en lang ventetid og ikke fik den hjælp, du forventede hos os i Frederiksberg. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når prismærket på farvepatronerne til Epson tank 204 ikke stemte, og at skiltet blev fjernet hurtigt, så du mistede overblikket over en eventuel rabat på pakken med 4 patroner. 😊

Vi vil tage din feedback videre internt og se nærmere på både betjeningstiden og håndteringen af prismærker i butikken, så vi kan forbedre oplevelsen for vores kunder. 💬

Det glæder os at høre, at du ellers altid har været tilfreds, og vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Hej Lars,

Mange tak for din vurdering og de venlige ord om vejledningen og servicen hos os i Frederiksberg. Det er altid dejligt at høre, når vi har ramt plet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Good service!

I got good service immediately, with a smile. I got what I came for, and the staff was friendly and helpful.

27 agosto 2026

Hi Nina,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god service med et smil hos os i Frederiksberg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det gør os glade, at du fandt det, du ledte efter, og at personalet var venligt og hjælpsomt. Vi håber at se dig igen snart!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più