Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Leggi di più
En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Leggi di più
Det var en kompetent sælger. Vidste rigtig meget om sit område, og kunne guide og vejlede på højt plan. Hassan R. er en rigtig dygtig og kompetent person.
Bestilte to forskellige varer via click & collect. Først var der meget lang ventetid pga. kun én ekspedient ved kassen, og da jeg kom til kassen havde man lagt to identiske varer i posen, hvilket jeg... Leggi di più
Stormgade 155, 6715, Esbjerg, Danimarca
Da jeg første gang kom i butikken og ventede ved en kasse bagerst i butikken stod jeg længe og ventede. Og da der endelig kom en gik han forbi mig og hen til en flok af sine bekendte,som var på vej ned til ham. Og så blev det til en gi hånd og snakke klub. Og ekspedienten sad på kasse disken og snakkede længe med dem. Så det endte med at jeg gik da der ikke var andre tilstede.
Kom tilbage senere. Og blev betjent af en rigtig dygtig ansat som virkelig gav mig en god betjening. Tak Mohammed.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
købte ny telefon og blev lovet at alt fra den gamle var på den nye og alt fungerede som før. men hver gang jeg åbner en app bliver der bedt om koder.
jeg håber at det står ved magt at jeg kan levere tilbage
mvh niels jørgen jensen

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Jeg havde bestilt en iPhone som Click & Collect. Efter advisering om at den var klar til afhentning møder jeg op i Click & Collect kassen, hvor der er 2 medarbejdere travlt optaget med en kundereklamation. Efter 10 minutter bliver det min tur. Jeg får en ordrebekræftelse og bliver bedt om at afhente min iPhone i mobiltelefon afdelingen. hmmmm. Det tager 35 minutter førend jeg kommer til i mobiltelefon afdelingen. 45 minutter for en Click & Collect proces. Det er ny rekord for mig i ineffektivitet.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Skulle købe en computer til erhverv, det kunne de ikke klare i butikken, så måtte købe online mens jeg var i butikken og skulle så vente 20 min på at kunne få den udleveret.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Ikke den service jeg tænkte fandtes...
Jeg var i power i Esbjerg og hente en bosch tørretumbler de havde på bud til 3999 kr.
Dem mente sælger i hvidevarer afdelingen ikke jeg skulle købe da han mente jeg både skulle købe både en vaskemaskine og tørretumbler af samme mærke og det skulle være sf nærket grundig. Jeg prøvede at forklare ham uden held at jeg havde en 3 måneder gammel vaskemaskine og ville nu have tørretumbler af samme mærke og serie så det passer sammen. Jeg synes det var en være cirkus at man skal bruge så meget tid på noget der ikke giver nogens mening andet i hans lønpose som vi kunder da virkelig kan være ret ligeglade med?! Når power vælger det skal være sådan noget bøvl, så har de selv valgt at man køber på nettet og evt. En anden butik end power. Jeg vil ihvertfal tænke mig om en anden gang, tænker ikke det bliver power igen npr deres service er så useriøs.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Var ude hos Power i Esbjerg, for at købe et 65" tv. Ekspedienten som stod for bla. tv afdelingen, var optaget. Så jeg ledte efter en anden men uden held. Gik tilbage til ham som var optaget, og ventede til han var færdig. Da han var færdig sagde han, at ham var hurtigt tilbage, han skulle lige ned til kassen. Lidt efter, så jeg ham ekspederer en anden kunde, som lige var kommet ind i butikken. Jeg vente 10 min. og da ekspedienten kom tilbage, havde han en lige pludselig en anden kunde med. Han ignorerede mig, da jeg sagde at det var vistnok var min tur. Så mistede jeg tålmodigheden og forlod Power. Og grunden jeg skriver om det nu, er at jeg har prøvet det flere gange i samme butik, måske fordi jeg er en ældre herre, hvem ved ???

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Deres sælgere er dopet til mersalg, meget dårlig stil derfor sidste gang jeg handler der

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Rigtig god faglig betjening, tog sig tid til at vejlede om de forskellige produkter, derfor handler vi altid i Power !

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Magen til cirkus i Powers vareudlevering skal man lede længe efter. For at afhente en cooler brugte man 1 time og 35 minutter på at kigge på en lukket dør.
Der var en kunde for os som havde været der en gang før for at hente vare der skulle være kommet hjem men det var det ikke og denne gang rendte der en rundt og ledte efter deres vare som de ikke kunne finde.
Vi kig op i butikken og klagede og de ville så sende en mere ned i vare udleveringen.
Da døren endelig blev lukket og vi fik afleveret vores udlevering tog person en ekstra udlevering med i samme omgang og ja som man kunne forvente valgte de så at finde den sidst ankommende først og vores til sidst.
Men 1 time og 35 min som nummer 2 i køen det kanngøres meget bedre

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Virkelig fantastisk god service jeg fik i Pover i Esbjerg. Søde mennesker som hjalp mig

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Føler ikke der er nok hjælp at hente. og har aldrig den ting man kommer efter der er på tilbud, men altid en anden som så lige er dyrere....

Hej
Jeg har købt en ny patron til min printer i Bilka
men det viste sig det var den forkerte, jeg gik ind i Power jeres medarbejder kunne konstaterer at det var den forkerte jeg købte derfor en anden kun meget ros.

Fantastisk kundeservice.
Havde bestilt en click og collect kl. 18.33 og ventede ikke på afhentningsbesked, men kørte ud i butikken med det samme. Butikken lukker kl. 19, så jeg havde ikke forventet at ordren var klar før den efterfølgende dag.
Ordren blev alligevel skubbet hurtigt igennem og jeg kunne forlade butikken 2 minutter i lukketid efter en rigtig god købeoplevelse. Fantastisk god kundeservice i Power i Esbjerg N.

Risposta di POWER.dk - Esbjerg
Bestilte en pc online til click and collect, fordi det skulle være nemt og hurtigt. Det tog så 45 min.
Først henvist til kassen(kø), så henvist til It-afdelingen ( lang kø) og så 20 min på at finde varen og forsøge at sælge på mobilabonnementet, forsikringer og El-aftaler😳