POWER.dk - Aalborg Recensioni 5.125

TrustScore 4 su 5

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Godt tilbud på TV …og Super venlig og…

Godt tilbud på TV …og Super venlig og behagelig betjening

14 aprile 2026

Hej john,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fandt et godt tilbud på TV, og at betjeningen var super venlig og behagelig.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Kim,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Havde reserveret et produkt

Havde reserveret et produkt. Blev anbefalet et anden. Sælger snakkede meget hurtigt og kunne høre han bare ville sælge. Blev logget til at købe et andet mærke end meningen så krydser fingre for det fungere

19 aprile 2026

Hej elisabeth,

Det lyder som en blandet oplevelse, og det er ærgerligt, hvis rådgivningen føltes for hurtig og presset.

Vi sætter pris på, at du deler det, og vi håber, at produktet fungerer godt for dig.

Valutata 1 stelle su 5

Uautoriseret abonnement og manglende refundering

Jeg købte en mobil hos Power i slutningen af august, hvor der uden min accept blev oprettet et AppleCare-abonnement. Jeg opdagede først trækkene efter flere måneder.

Kundeservice bekræftede, at abonnementet ikke burde være oprettet, stoppede det og henviste mig til butikken for refundering. Butikken afviste dog sagen og påstod, at jeg selv havde godkendt det.

Herefter fulgte et langt og frustrerende forløb med kundeservice, manglende opfølgning og modstridende beskeder. Jeg er stadig ikke blevet refunderet for en ydelse, jeg aldrig har bedt om.

Meget dårlig oplevelse og manglende ansvar fra Power.

Hej Celine

Jeg er virkelig ked af den oplevelse du har haft omkring AppleCare og den efterfølgende manglende refundering. Det er slet ikke den type kundeoplevelse vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage og undskylde mange gange for.

Vi har været i dialog med butikken og kan forstå, at de har været i kontakt med dig om sagen, hvilket vi er glade for. Din sag er samtidig taget videre som feedback internt, så vi kan blive skarpere på håndtering af abonnementer, tydelig accept og opfølgning fremover, så andre ikke står i samme situation.

Jacob / POWER

God betjening

God betjening - svar på alle vores spørgsmål - kan anbefales 👍

Hej Lise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I fik god betjening og svar på jeres spørgsmål. Det er skønt at læse, og vi sætter stor pris på anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

God og hjælpsom expedent og…

God og hjælpsom expedent og medarbejdere der læssede for os da jeg er handicappet

Hej Leo,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at du fik god og hjælpsom service i Aalborg, og at der også blev taget godt hånd om læssehjælpen.

Det er dejligt at vide, at besøget gjorde en positiv forskel.

Valutata 2 stelle su 5

sælgeren var ikke intereseret i at…

sælgeren var ikke intereseret i at sælge denne PC.den var nok for billig. Han kom med flere bemærkninger for at jeg skulle vælge en anden, det var den jeg kom efter, Det var ikke nogen god ekspedition.

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i butikken, hvor du ikke følte, at sælgeren var interesseret i at hjælpe dig med det produkt, du havde valgt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over at blive mødt med gentagne forsøg på at ændre dit valg, når du allerede havde besluttet dig. Rådgivning skal tage udgangspunkt i kundens behov – ikke få dig til at føle, at dit valg er forkert.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at sikre en mere respektfuld og kundeorienteret betjening.

Prices

Prices , personal

14 aprile 2026

Hi Vitalii,

Tak for de fem stjerner!

Det er skønt at høre, at priserne og den personlige service gjorde et godt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Clic og Collekt

Jeg forstår ikke konceptet, men det virker.
Bestilte en vare via Klik og Collekt fredag og hentede den tirsdag. Det er rimeligt fint.
Mvh. Per.

Hej Per,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at Click & Collect virkede godt, og at afhentningen passede fint.

Vi sætter pris på, at oplevelsen fungerede i praksis, også selv om konceptet måske virker lidt specielt ved første øjekast.

Der var styr på afhentnings

Der var styr på afhentnings
Tidspunkt god sevice

10 aprile 2026

Hej jan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at afhentningen gik så glat, og at du oplevede god service. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Valutata 1 stelle su 5

Nå varen skal afhentes i butikken 👎er…

Nå varen skal afhentes i butikken 👎er det for ringe at det ikke bare udlevering sted
Man skal stå i kø og vente på personalet ,i dag 25 min for at hente en opvaskemaskine det duer ikke

8 aprile 2026

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med afhentning af din opvaskemaskine, hvor du har oplevet både kø og ventetid på 25 minutter. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over, at Click & Collect ikke har føltes hurtigt og enkelt, som det er tiltænkt. Når en vare er klar til afhentning, skal processen være så smidig som muligt, og ventetid som den du beskriver er ikke tilfredsstillende.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores udleveringsprocesser, så afhentning bliver hurtigere og mere effektiv.

Valutata 2 stelle su 5

Langsom levering

8 aprile 2026

Hej Luc

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet langsom levering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når leveringstiden ikke lever op til forventningen, og det skaber ventetid i stedet for en hurtig og smidig handel. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores leveringstider og logistik.

Valutata 4 stelle su 5

God betjening i Skalborg.

God betjening i Skalborg.

Hej Claus,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores butik i Skalborg. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hos POWER.

Tak fordi du valgte POWER!

Værste oplevelse!

Jeg var i går i Power Aalborg/Skalborg, da jeg var med min søn ude for at aflevere en PC han havde købt, og som han netop havde fået tilbage fra reparation. Grunden til vi igen måtte køre ud med PC’ var, at da vi pakkede den ud, var fronten blevet smadret, så tilbage til Power igen….
Vi kommer ind i butikken hvor der er stort set ingen kunder er i købsafdelingen, men til gengæld står der en hel del i kø ved support, hvor der er én medarbejder, som åbenbart også skal opsætte kunders nye IT-produkter.
Efter vi har ventet ca. 20 minutter på betjening er jeg så fræk at spørge 2 andre ekspedienter som står ved kassen ved siden af, og som det sidste kvarter har ordnet deres negle, om vi måske kan få lidt mere betjening ovre i support, og her må jeg trods alt sige at svaret er helt klart og tydeligt, nemlig “NEJ”.
Her må jeg rose den kvindelige ekspedient for at være det mest ærlige menneske jeg har mødt under mine besøg hos Power!
Nå tilbage til “Support-køen”, som bliver længere og længere af frustrerede kunder, og som man alle kan høre heller ikke har meget til overs for butikskæden.
Efter ca. 30 minutters venten, er den unge support-medarbejder nu klar til at betjene os.
Vi har sat PC’en på disken, hvor han spørger om han må pakke den ud og se skaden. Vi giver selvfølgelig “grønt lys” til dette, da det jo er hele grunden til at vi nu allerede har brugt 30 minutter af vores tid i butikken.
PC’en er hurtigt pakket ud, da den kun har et stykke bobleplast foroven og et forneden, og et elastisk rundt om dette. Power har sendt den på denne måde fra deres værksted i Sverige og til butikken i Aalborg. Det er måske ikke så mærkeligt at de undervejs har smadret fronten, da der er helt åbent til glassider, stik m.m.
Nå, men den unge supporter står nu med PC’en pakket ud, og kan se noget af fronten er brækket af og mangler.
Nu stiller han så et spørgsmål som jeg her dagen derpå stadigvæk ikke forstår. Han siger”Jamen virker den ikke?”, som om at hvis den virkelig virker, så er der da ingen grund til at brokke sin over at de har smadret fronten, altså den koster jo immervæk kun 16000kr. Som han også siger, så er det jo ærgerligt, men hvad skal de gøre ved det, det er jo trods alt bare en menneskelig fejl der her er sket.
Selv om jeg måske er en lidt for meget “retfærdighedens rytter”, synes jeg alligevel ikke det her er rimeligt, og uden at lægge hovedet på blokken fornemmer jeg faktisk, at jeg i denne situation, har fuld opbakning fra resten af den lange kø, som også venter på support(eller mangel på samme).
Jeg spørger den unge medarbejder om han selv ville finde sig i en sådan situation, og her bliver det altså lidt sparsomt med ord, men hører efter lidt venten(igen)et stille men tydeligt “nej”.
Her bliver jeg første og eneste gang under besøget rigtig glad, for jeg tænker vi nu er på sporet af noget godt(dum som jeg er).
Jeg siger at de efter min mening må give min søn pengene tilbage eller ombytte PC’en til en ny, da det jo er Power som har smadret computeren, og en sådan løsning må være rimelig. (Her fornemmer jeg igen 100% opbakning fra support-køen bag mig, som følger situationen intenst).
Den unge support medarbejder skal nu snakke med sin chef, hvilket jeg ser som en rigtig god idé, og han siger lige 2 sekunder, så vi venter 10-15minutter(igen).
Nu har vi så både chef og medarbejder tilstede ved disken, og bliver informeret af chefen om at det er ærgerligt, men at de hverken kan ombytte eller give pengene tilbage, trods PC’en de har ødelagt.
Lige som jeg tror at ALT håb er ude, kommer chefen dog op med en helt ny mulighed, nemlig kompensation fra Power’s side fordi de har ødelagt computeren, og hold nu fast! Hvis vi tager den smadrede PC til 16000kr. med hjem som den, vil de tilbyde en meget generøs kompensation på 300kr.
Her er vi virkelig i chok(ligesom resten af support-køen), og det er sjovt nok ikke i positiv retning.
Sidste og eneste anden løsning er så, at den igen skal til reparation, og min søn igen ingen PC har.
Jeg oplyser at vi nu kører i Elgiganten og køber en ny PC, hvorefter den unge support medarbejder som står ved siden af chefen, på en meget nedladende måde siger til os, at “det bliver godt!”.
Hvordan man kan behandle sine kunder på en sådan og fuldstændig uacceptabel måde kan jeg slet ikke forstå, men siden chefen også synes det er helt i orden, må det jo være Power’s forretningsmodel.

Vi sætter ALDRIG benene i en Power butik igen, og jeg foreslår alle elektronik-kunder at holde sig langt væk fra den butikskæde.

16 aprile 2026

Hej Mads👋

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse så detaljeret.

Jeg er virkelig ked af at læse om hele forløbet omkring din søns PC – både den lange ventetid, den måde I har oplevet dialogen på i supporten, og at computeren kommer retur fra reparation med en ødelagt front. Det er på ingen måde den form for kundeoplevelse, vi ønsker, at nogen skal stå med, og jeg kan godt forstå, at du bliver både frustreret og skuffet.

Vi tager det, du beskriver, videre som vigtig feedback internt, så vi kan bruge din oplevelse til at kigge på både håndtering af reparationer, emballering/transport og bemandingen ved support – især i situationer, hvor der står mange og venter. Det giver os noget helt konkret at arbejde videre med.

Som du også skriver, lyder det til, at der nu er fundet en løsning i sagen, men din anmeldelse er stadig meget værdifuld for os, fordi den giver et klart billede af, hvordan forløbet har føltes fra jeres side.

Mange hilsner
Muhammed
Power Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Følte sig velkommen i support

Følte sig velkommen i support. Mine problemer blev løst. Det var en dejlig oplevelse.
Frits fra Hals

Hej Frits,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du følte dig velkommen i vores support, og at vi kunne løse dine problemer. Det betyder meget for os, at du havde en dejlig oplevelse.

Vi sætter stor pris på den positive feedback. Det motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

All the best, Erik hos POWER! ⚡

Ingen mening i click & Collect

Synes ikke der er meget i click & Collect, når man alligevel skal helt ind i butikken, og ned i den afdeling man har bestilt fra, for så at stå og vente på en ledig sælger.

Ville give mere mening, at kunne få det udleveret ved f.eks. Kundeservice.

Men meget flink sælge.

Hej Maria,

Tak for din feedback om vores Click & Collect service! Det er værdifuldt at høre dine tanker om, hvordan vi kan forbedre oplevelsen.

Vi forstår din pointe omkring afhentningsprocessen, og det er noget vi konstant arbejder på at optimere. Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores sælger - det betyder meget for os!

Din feedback om at kunne afhente ved kundeservice er noteret, og vi sætter stor pris på konstruktive forslag til forbedringer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker med os.

Valutata 1 stelle su 5

Uacceptabel håndtering af reparation og kundeservice

Jeg var i POWER for at afhente min computer, som havde været til reparation. Ved udleveringen kunne jeg konstatere, at den var blevet sendt hele vejen fra Sverige og kun var pakket ind i bobleplast på top og bund, holdt sammen med en elastik. Dette finder jeg ikke forsvarligt.

Derudover opdagede jeg, at der var opstået en skade i fronten af plastikken på computeren. Jeg henvendte mig derfor til butikken igen med henblik på at få refunderet købsbeløbet. Dette blev afvist. I stedet blev jeg tilbudt enten at beholde computeren i dens nuværende stand mod en kompensation på 300 kr. eller at få den sendt til reparation endnu en gang.

Efter min vurdering er dette ikke en acceptabel løsning, særligt når der er tale om en computer til en værdi af 16.000 kr.

Jeg bad herefter om at tale med en leder, men fik samme svar. Under samtalen oplevede jeg desuden en uprofessionel og flabet tone fra medarbejderen, uden at lederen greb ind. Dette fremstår efter min opfattelse som respektløst og ikke i overensstemmelse med den kundeservice, man bør kunne forvente.

16 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vare fortrudt, og fik straks penge retur.

Jeg bestilte en vare på nettet, men fortrød, og annullerede den, og fik besked om at aflevere vare i nærmeste Power. Dette blev gjort og jeg fik straks pengene retur efter et par dage.

Hej ERIK,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os, at hele processen gik så glat for dig fra annullering til refundering. Vi sætter stor pris på din tillid til POWER!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kom for at hente min click og…

Jeg kom for at hente min click og collect bestilling af en I Pad. Blev mødt af en yderst behagelig ung mand, som endte med at sælge mig en lader( følger ikke med i pakken mere🤨) og så gik jeg derfra med et telefon og internet abonnement, som er ca. 200kr billigere end det jeg havde, og tilmed skulle der være bedre dækning her hos mig. (Krydser så fingre for, at der også er det.)Dejligt med hjælpsomme unge mennesker😊

12 aprile 2026

Hej Lise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Aalborg. Det lyder som om vores medarbejder virkelig tog sig tid til at hjælpe dig og finde løsninger, der passede til dine behov.

Det er fantastisk, at du ikke kun fik hentet din iPad, men også fandt et bedre og billigere telefon- og internetabonnement. Vi håber, at dækningen lever op til forventningerne derhjemme hos dig!

Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più