Fik hjælp hos kundeservice fordi jeg lavede fejl i min bestilling, og problemet blev løst hurtigt og effektivt. Dernæst modtog min vare til tiden, af en flink og rar kurer. Alt i alt en tilfredsstille... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alt perfekt, jeg bestilte en ventilator fra fjernlager, og den var klar til afhentning som forventet efter to hverdage. Kan klart anbefales
L'azienda ha risposto
Billig pris på komfur, let at afhente. Den manglende stjerne skyldes at komfuret var udstyret med NORSK 1-faset el-kabel, der jo ikke kan bruges i Danmark. Det er en ommer!
L'azienda ha risposto
Negativt “ En være gang rod, bestilte Samsung 55’ TV udstillingsmodel årg. 2025 , de skrev kanhentes om 30 min.- 24 tim. Var ikke klar til salg.. posetivt” endte med at købe 55” Samsung 2026. T... Leggi di più
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
De ansatte har mere travlt med deres egne telefoner end kunderne i Aalborg.
Nu har jeg været der 5 gange de sidste 3 uger.
4 af gangene uden service. For de unge mennesker har for travlt med sig selv.
Så nu går der mange år igen inden jeg skal der ind.
Ikke en butik for mig.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for, venlig og hjælpsom personale.
Rigtig god oplevelse 👍👍

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Synes altid jeg får en super service og god hjælp her, kan varmt anbefale 👌

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Super fin service. Den unge mand spurgte virkelig indtil mine behov ifb med mit køb af TV. Kan absolut anbefale at handle hos Power.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Jeg bestiller en mobil til Click and collect for at gøre det nemt og hurtigt. Da jeg henvender mig ved disken, får jeg at vide, at lige præcis mobiltelefoner ikke udleveres ved disken men skal hentes i afdelingen. Her står jeg så i kø i over en 1/2 time!! da alle der skal have rådgivning om køb af mobil jo også skal introduceres til en masse mobilabonnementer. Hvad mening giver det med Click and Collect hvis man alligevel skal stå i kø med alle dem der IKKE har besluttet sig. Jeg kommer IKKE til at vælge Power igen 😳

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Sælgeren virkede troværdig og vidende. God kundeservice

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Meget venlig og serviceminded medarbajder svarede på alle spørgsmålDet var fornøjelse at handle hos Power som altid

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Havde ikke køleskabet på lager , men det
Fik de lynhurtigt ændret til , at jeg kunne
Hente det selvsamme dag
God betjening i butikken

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Skulle købe en blæser de var udsolgt så købte jeg en forlængerledning der stod 50 kr der var 3 ens rækker så da jeg ville betale skulle jeg give ca 96 kr fordi Power havde hængt dem forkert i andre butikker har vi fået til prisen når butik har lavet en fejl

Kundeservicen er altid god og NEM at få i Power Aalborg

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Bestilte en kaffemaskine og hentede den indenfor en time.
Hurtig og venlig betjening af personalet, følte mig virkelig velkommen.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Havde trukket et nummer. Stod og ventede i 10 minutter. Manden der stod ved kassen havde travlt med at kigge i sin computer

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.