POWER.dk - Aalborg Recensioni 5.119

TrustScore 4 su 5

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Leggi di più

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Leggi di più

Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Leggi di più

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Et af de få steder

Et af de få steder, der fysisk har den købte vare standard i butikken

8 maggio 2026

Hej Vibeke,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at varen var på lager i butikken, og at det gjorde oplevelsen nemmere.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Click og college fungerer nemt og godt

Click og college fungerer nemt og godt. Venlig betjening ved udleveringen.

8 maggio 2026

Hej Birger,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at click and collect fungerede nemt og godt, og at udleveringen blev mødt med venlig betjening.

Det sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Synes ikke om at man altid skal prakkes…

Synes ikke om at man altid skal prakkes alt muligt extra på, når jeg bare skal bruge en computer og så lige prøve om han kunne sælge en ny el aftale til at slutte af på
Det er sku lige før at det er nok til at jeg ikke gide handle i POWER

7 maggio 2026

Meget tilfreds vi fik god rådgivning om…

Meget tilfreds vi fik god rådgivning om det vi skulle købe, og de havde det hele hjemme. Det eneste er minus er når de spørger om man vil skifte abonnement for at få tingene lidt billiger

11 maggio 2026

Hej Malene,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god rådgivning, og at varerne var på lager. Det sætter vi stor pris på.

Tak også for bemærkningen om abonnementsspørgsmålet. Den feedback er værdifuld og taget med videre.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

God oplevelse og fint produkt

Kvalificeret ekspedient

Hej Bjarne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at du er tilfreds med produktet. Det er også skønt at høre, at du fik kvalificeret hjælp i butikken.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Superservice hele vejen igennem fra…

Superservice hele vejen igennem fra rådgivning over bestilling og til levering 🤩👌

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen har været god hele vejen fra rådgivning og bestilling til levering.

Venligt personale

De havde hvad vi skulle bruge og var meget hjælpsomme og venlige

Hej Birgitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fandt det, I skulle bruge, og at oplevelsen var hjælpsom og venlig i butikken.

Lang ventetid

Ventede 50 minutter på af få udleveret min telefon, som jeg havde bestilt til afhentning i butikken. Personalet i kundeservice og i de andre afdelinger stod og snakkede privat og kunne ikke hjælpe med udlevering. Flere kunder var oppe og brokke sig over ventetiden.

Hej anne,

Tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig alt for lang tid at vente på en afhentning, især når ordren allerede var klar til butikken. Det lyder heller ikke som en god oplevelse i butikken.

Vi sætter pris på, at du deler det, for den slags feedback er vigtig.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Dejlig og imødekommende personlig…

Dejlig og imødekommende personlig betjening aldrig sure miner

Hej Villy,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var imødekommende og personlig, og at stemningen var god hele vejen igennem.

God kundeservice....

10 maggio 2026

Hej Kim,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen med kundeservicen har været god.

Kort ventetid.

Kort ventetid.
Flink personale

10 maggio 2026

Hej Preben,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre om kort ventetid og venlig betjening i Aalborg. Den slags oplevelser er altid gode at få delt.

Hurtig og venlig service

Hurtig og venlig service

5 maggio 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og venlig.

Købte et 55" Cepter tv

Købte et 55" Cepter tv, som er Powers eget mærke.
Det er det mest forfærdelige tv, du kan forestille dig. Det er langsomt hver gang man trykker på en knap på fjernbetjeningen. Hvis det reagerer på fjernbetjeningen. For det gør det kun hver anden gang.
Helt igennem dårlig oplevelse hos Power. Så trals, at jeg aldrig kommer til at købe et el-produkt hos Power igen.
Hvis man kunne give minus stjerner, så er det her de vil blive givet.

1 novembre 2025

God service,

Trods ventetid, dejligt med et godt tilbud

2 maggio 2026

Hej Hanne,

Mange tak for de fine ord.

Det er virkelig godt at høre, at servicen gjorde en positiv forskel, også selv om der var lidt ventetid.

Og ekstra dejligt, at du fandt et godt tilbud.

Alt forløb godt.

Hej Charlot,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt forløb godt, og at du har haft en god oplevelse.

Hurtig effektiv betjening

Hurtig effektiv betjening

29 aprile 2026

Hej Pia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var hurtig og effektiv.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Det var hjælpsomme medarbejdere der kom…

Det var hjælpsomme medarbejdere der kom og hjalp med det samme, og vi fik hvad vi gik efter

Hej Britta,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik hurtig hjælp, og at I fandt det, I gik efter.

Den slags oplevelser er vi meget glade for at høre om.

Super oplevelse

Super oplevelse. Personalet var meget oplyst om de produkter jeg købte. Smilende og venlige. Købte en opvaskemaskine og høretelefoner

Hej Musse,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg var så god, og at der blev givet venlig og kompetent hjælp hele vejen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Ekspedienten var nærværende og greb min…

Ekspedienten var nærværende og greb min søns ønske til telefon og fandt lige det han ville have og lavede et godt tilbud👌

28 aprile 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg var så god, og at der blev lyttet godt til ønsket og fundet den helt rigtige telefon. Det sætter vi stor pris på.