PoolKungen Recensioni 761

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick fantastisk hjälp av Carl när vi behövde reservdelar till vår pool. Trots att det inte handlade om något köp utan bara eftermarknadsservice så gick han all in för att hjälpa oss på bästa sätt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget. Ta annat företag! Riktigt oprofessionella. Ändå köpt för närmare en halv miljon där, men det spelar ingen roll för dem utan behandlar sin kunder enormt dåligt. Lovar saker de inte k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi är riktigt nöjda efter vår första sommar med pool. Det har blivit en samlingsplats för familj och vänner. Att bygga pool är en komplicerad resa med många små och stora beslut. Poolkungen och vår ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan inget annat än rekommendera PoolKungen till alla som överväger att bygga pool. Från konsultation i början när tankarna gick i att bygga pool till slutleverans av produkter var känslan professi... Leggi di più

1. Centro benessere

Scritti dall'azienda

Välkommen till PoolKungen, Sveriges största pool- och spabadsföretag utan mellanhänder. Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av premiumtillverkade swimmingpooler och spabad för hela familjen. Drömmer du om att ha en egen swimmingpool hemma? En plats där barnen kan leka, ett ställe att slappna av på, en social mötesplats för vänner och familj. Oavsett hur du använder din pool eller ditt spabad kommer den garanterat bli en källa till livskvalitet.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Ingen rolig upplevelse

Otroligt oproffsigt genomgående. Fick information från säljaren att skyndsamt betala för att få snabb leverans. Fick linern enligt överenskommelse. Sedan började allting... förseningar och uruselt bemötande genomgående. Säljaren slutade svara och meddelade att han inte kunde hjälpa oss i samma sekund vi betalt, utan nu var det logistikavdelningen som gällde. Den avdelningen kom vi bara i kontakt med när de meddelade ytterligare försening. Men det absolut värsta för vår del var Poolkungens rekommendation av underleverantör. De förstörde hela vår sommar och påverkar oss än idag då vi inte är klara. Så se över era samarbetspartners!

21 settembre 2021

Katastrofal behandling av kunderna

Katastrofal behandling av kunderna. I support o garantiärenden har vi blivit runtskickade mellan olika aktörer. Det är bristfällig information och planering och oerhört långsamt. Ingen tar på sig ett helhetsansvar för kund. Vi har ärenden som pågått i 1.5 år nu och fortfarande saknas svar och framförallt åtgärd av saker som härrör den ursprungliga leveransen. Vi har absolut inget förtroende alls kvar.
Vi håller vad vi lovar sa säljaren. Visa det då!

16 settembre 2021

Risposta di PoolKungen

Hej Magnus! Vi är jätteledsna att du inte upplevt den servicenivån från oss som du förväntat dig. Jag kan tyvärr av din text inte se vilket ärende det gäller, men du får gärna maila in till vår kundservice på kundservice@poolkungen.se för att berätta mer om ditt problem.

Under senaste perioden har vi, liksom många andra företag lidit av försenade inleveranser av bland annat reservdelar vilket tyvärr har dragit ut på tiden för några av våra drabbade kunder. Vi försöker alltid hålla en tät kommunikation, men det verkar som vi inte har presterat på den nivån vi önskar just i detta fall.

Vi tar till oss av din feedback och ska försöka hjälpa dig om du hör av dig till oss.

Ha en fin dag

Valutata 1 stelle su 5

Support är teknisk okunnig och otrevlig!

Support är teknisk okunnig, har oprofessionellt bemötande, skyller alla problem på kunden. Försökte driva ett ärende mot dem gällande en blekt liner men de stängde bara ner ärendet och la skulden på mig (aggresiv vattemmiljö). Trots att jag skickat bilder och beskrivningar hur jag skött min pool (automatisk intrimmad klorstation samt mäter flera ggr I veckan) men ändå skyllde de på att jag gjort fel. Och sa att deras reklamationstid gått ut. Det hade den visserligen med några månader men då kunde de väl iallafall hjälpt till med att driva det mot tillverkare som de flesta andra professionella bolag gör. Men man har ju bara lagt några hundra tusen hos dem. :(

Svar till PoolKungen:
Jag kan nästan garantera att många fall inte beror dålig poolkemi. Många fall dyker upp på diverse poolforum där de som skriver är väldigt kunniga och har bra koll på sin poolkemi/vattenkvalite. Däremot tror jag en bidragande faktor kan vara att inkommande vatten ligger nära trappa (där många inkl jag har mest blekning ) och att det kommer in lite högre koncentrerat klor från automatisk kloreringsutr. Dvs högre koncentration där pga av djupet på poolen är mindre pga av trappa. Fler och fler skriver i sina monteringsanvisningar att man bör tänka på detta vid montage. Något ni kanske borde veta , ta hänsyn till, utvärdera innan ni dömer ut? Vill gärna veta vilken data, information ni använder er av för att säga att kunden (i detta fall jag) har gjort fel ?! Visa att ni är bra leverantörer och kan erkänna att även ni kan ha fel kanske? Visa lite goodwill kanske ? Summa summarum så ligger nog felet hos er och er montage anvisning .

5 settembre 2021

Risposta di PoolKungen

Hej! Jättetråkigt att höra att du inte upplevt den nivån av teknisk kunskap du önskat från vår kundservice. Vi är ett bolag som expanderar, vilket innebär att vi också utökar och utbildar kundservicepersonal kontinuerligt.

Just blekta liners är en tuff fråga, då det nästan uteslutet beror på att man inte skött sina vattenvärden och/eller använt bristfällig kemi och inte den kemin som vi rekommenderar. Har reklamationstiden gått ut är det också svårt för oss att stå för någon ersättning eller driva ärendet gentemot våra leverantörer.

Vi tar till oss av din feedback och ska försöka vara ännu tydligare i framtiden med hur man ska behandla sin liner för att undvika missfärgningar.

Valutata 3 stelle su 5

Leveransen ok

Leveransen ok, men kontakten med kundtjänsten botten..

5 settembre 2021

Risposta di PoolKungen

Hej Alf! Roligt att höra att du är nöjd med leveransen, men tråkigt att höra att du inte fått en bra upplevelse av vår kundservice. Vi skulle gärna höra mer om hur vi kan bättre oss i framtiden och du får gärna skriva några rader och skicka till kundservice@poolkungen.se.

Fruktansvärt dåligt.

Fruktansvärt dålig service på detta företag. Kommer aldrig någonsin rekommendera eller handla hos poolkungen igen. Kanske dags att byta namn? Inte någon kunglig service här inte. Har väntat 3 månader på få mitt spa bad reparerat men inte ens det kan ni lösa. Undviker kontakt och använder ursäkter till att inte kunna komma och reparera. Hoppas ni skäms, lägg ner företaget.

29 agosto 2021

Risposta di PoolKungen

Hej! Väldigt tråkigt att du har blivit så missnöjd efter ditt köp hos oss. Vår kundservice arbetar alltid för att ordna reparationer av eventuella skador så fort som möjligt, men i år har det vart en enormt stor efterfrågan på bland annat spabad vilket också har gjort att servicetekniker runt om i landet snabbt blivit uppbokade. Vi tar till oss av din kritik och kommer jobba med att vara tydligare i vår kommunikation i framtiden.

Ha en fin dag!

Horribelt bemötande.

Horribelt bemötande.

Köpte hus med tillhörande spabad inköpt hos poolkungen som vid första gången vi körde det läckte. Kontaktade försäkringsbolag och senare reparatör som fanns på Poolkungens hemsida och så långt bra. Detta var i oktober 2020 och sen dess har vi stått utan fungerande spabad. Reparatören har försökt beställa reservdel hos Poolkungen men där har det mest varit konstiga svar. Idag 24/8-21 kom reparatören till oss efter att äntligen närmare ett år senare fått reservdelen. Väl när den är installerad ser vi att badet, till följd av väntan från Poolkungen, och trots tömt bad skedde frostskador. Vi har alltså, trots kontakt med Pookungen och repatör gjort allt vi kan enligt instruktion och till följd av Poolkungens förseningar utan förklaring, ett spabad som inte är värt att reparera mer.

Vi är fruktansvärt besvikna och det är nästan pinsamt bemötande av ett så stort företag.

24 agosto 2021

Hej Andreas,

Tråkigt att du känner dig besviken på oss som företag. Under året har vi, likt många andra branscher haft problem med försenade leveranser, speciellt när det kommer till originaldelar från andra länder på grund av restriktioner, sjukdom, personalbrist etc. Detta står utanför vår kontroll, men vi tycker såklart det är tråkigt när man inte kan använda sin produkt som det är tänkt.

Angående frostskador bildas dessa endast i spabaden om badet inte är helt tömt och rengjort, denna informationen finns att läsa i manualerna som skickas med produkten vid försäljning och det är tyvärr ingenting vi i efterhand kan göra något åt.

Valutata 2 stelle su 5

Lite lång tid från beställning till…

Lite lång tid från beställning till reaktion hos er. Samt att det står "finns i lager" på vara men det är slut enligt er.

10 agosto 2021

Hej Fredrik,

Vi ber verkligen om ursäkt för eventuella förseningar på grund av felaktigt lagersaldo. Detta händer dessvärre ibland, speciellt under högsäsong när det är högt tryck. Vi tar till oss av din feedback och kommer jobba hårt för att göra bättre ifrån oss i framtiden.

Valutata 3 stelle su 5

Leveransen kom inte

Leveransen kom inte. När jag sedan kontaktade kundtjänst (efter drygt 2 veckor efter order), fick jag information om att en orderrad var restnoterad och att artikeln inte fanns att få tag på i hela Europa. Jag köpte artikeln hos en annan leverantör istället, och avbeställde hela ordern.
Dessutom har Poolkungen lång leveranstid från sin E-handel. (5-7arbetsdagar)

9 agosto 2021

Hej Joakim,

Leveranstiden på e-handeln har vi satt upp under högsäsong för att vara säker på att vi ska kunna leverera i utsatt tid. Vanligtvis går leveransen betydligt snabbare och skickas inom 1 dag. Vi tar till oss av din feedback och kommer göra allt för att bättra oss i framtiden.

Väldigt opålitlig webbplats

Väldigt opålitlig webbplats. Det står att de har saker i lager när man beställer och betalar. De skickar en bekräftelse på att man beställt och betalat. Dock så skickar de inget och efter att ha mailat 3ggr och frågat efter leveransen så svarar de att det är slut hos leverantören. De frågar också om jag vill annullera ordern eller inte. Jag svarar inte men de annullerar ändå den en dag senare.

Välj annan webbutik om möjligt!

6 agosto 2021

Hej Fredrik,

Vi ber verkligen om ursäkt om du upplevt dålig återkoppling från vår sida. Vi har likt andra branscher haft problem med försenade leveranser från våra leverantörer på grund av bland annat materialbrist, sjukdom och restriktioner. Ibland har vi inget annat val än att makulera orders på grund av osäkra leveranstider, eftersom vi alltid vill garantera att produkten kommer levereras ut till våra kunder.

Vi ber om ursäkt för att du känner dig missnöjd, men det har vart speciella omständigheter och vi gör alltid vårt bästa för att leverera i tid. Vi tar till oss av din feedback och hoppas att du upplever en bättre köpupplevelse nästa gång.

Stor besvikelse.

3dagar innan vår pool skulle levereras fick vi reda på att den var 5v försenad, vilket såklart ställde till det med hantverkare, logistik, virkeshantering, utlandsresa, en sommar utan pool etc etc. VD och produktansvarig, var bland dom ”halaste” personerna vi haft att göra med på länge. Vi blev lovad kompensation som slutade med att vi fick betala extra istället, trots löfte från VD att dom skulle bjuda på visst arbete som kompensation.

Stor besvikelse.

6 agosto 2021

Hej Jacob,

Jag förstår absolut att du är besviken när din pool blivit så pass försenad. Vi har likt andra branscher haft problem med försenade leveranser från våra leverantörer på grund av bland annat materialbrist, sjukdom och restriktioner. Vi ber om ursäkt för att du känner dig missnöjd, men det har vart speciella omständigheter och vi gör alltid vårt bästa för att leverera i tid.

Vi kompenserar ytterst sällan externa arbeten på grund av leveransförseningar, och vi ber verkligen om ursäkt om det uppstått missförstånd. Vår ambition är alltid att hålla en tydlig kommunikation om eventuella förseningar för att våra kunder ska kunna planera och boka arbete i god tid med externa parter.

Bra!

Bra bemötsnde!

2 agosto 2021

Risposta di PoolKungen

Tack så hemskt mycket för ditt fina omdöme :)

Jämförelsevis dyra

Jämförelsevis dyra. Butiken har dålig lagerhållning, allt måste beställas vilket är värdelöst när nåt havererar. Dessutom tekniskt okunnig personal i butik.

21 luglio 2021

Hej Peter,

Vi är som du säger inte ett företag med låga priser. Priserna är högre på vissa produkter än andra på marknaden eftersom vi väljer att sälja ett premiumsortiment som vi själva kvalitetssäkrar. För oss är det viktigt att kunna stå bakom produkterna vi säljer och prioriterar att dom både ska hålla länge och underhållas rätt.

Vi har valt att ta bort större delen av vårt lager av reservdelar i våra fysiska butiker för att kunna lagerhålla ett större sortiment av reservdelar och tillbehör, samtidigt som vi också kan hålla priserna nere.

Vi är just nu inne i en expanderade fas, vilket innebär att vi har flera nyanställda i våra butiker. All vår personal genomgår kontinuerligt diverse utbildningar för att vara uppdaterade på de senaste produkterna och tekniken. Men ibland händer det dock att en butiksanställd får hänvisa tekniska frågor till kundservice, detta är för att säkerställa att vi ger alla våra kunder rätt information.

Susanna på kundservice

Valutata 1 stelle su 5

Tar inte sitt ansvar för trasiga…

Tar inte sitt ansvar för trasiga produkter och den påverkan det har kunden.

15 luglio 2021

Hej Magnus,

Det är väldigt tråkigt att du känner dig besviken. Jag kan tyvärr inte veta exakt vad som hänt med din produkt, men vår kundservice gör en bedömning av alla reklamationer som kommer in och ibland gäller tyvärr inte garantin om skadan till exempel varit självförvållad.

Vi tar till oss och tackar för din feedback.

Uselt företag. Oseriösa!

Uselt företag. Går väldigt bra att sälja men när det blir fel på spabadet efter bara 6 månade går det inte att få hjälp. Oseriöst företag. Köp absolut inte nåt från detta företag. Har försökt få tag på serviceman i två månader men det går inte.

14 luglio 2021

Hej Tina,

Det är väldigt tråkigt att du känner dig besviken. Jag kan tyvärr inte veta exakt vad som hänt med ditt spabad, men vår kundservice gör en bedömning av alla reklamationer som kommer in och ibland gäller tyvärr inte garantin om skadan till exempel varit självförvållad.

Servicemän är inget vi tillhandahåller, utan vi hänvisar till olika samarbetspartners runt om i landet. Under högsäsong kan det vara högt tryck hos våra partners och det är alltid bra att vara ute i god tid.

Vi tar till oss och tackar för din feedback.

Dålig kundvård

Tråkigt att vänta över en månad på att ett garantiärende ska bli åtgärdat. Skickat ”servicepersonal” som inte kan åtgärda problemet (2 gånger dessutom). Läckande Spabad är inte raketforskning direkt eller...?

Efter sista misslyckandet, inga svar eller återkoppling utan bara knäpp tyst. Ärende på min sida på Poolkungens hemsida med flera inlägg till dem. När quickfix inte fungerade gömmer de sig och svarar inte. Tråkigt, inte värt att köpa något hos dem.

12 luglio 2021
Valutata 2 stelle su 5

Sökte mig hit då jag vart rekommenderat…

Sökte mig hit då jag vart rekommenderat för deras service dock vart jag väldigt besviken efter min beställning på spabad, leverans förseningar som man inte uppdateras om, som kund har jag själv ringt varje gång för att fråga efter leverans dag och blivit lovat återkoppling men ingen ringer upp eller svarar på mailen. En kund som har gjort en fullbetalning i god tid förtjänar bättre service. En väldig besviken och upprörd kund som väntar på sitt spabad sedan i maj

11 luglio 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più