Sista beställningen från Polisprylar.se. Fick skicka flera meddelande för att få qr-kod för att kunna returnera varan. Returen gjordes men ingen återbetalning skedde. 3v efter returen hade j... Leggi di più
Är det någon som vet hur man får kontakt med företaget? Dom skickade en QR kod så jag kunde returnera varan, men fakturan har ej korrigerats, trots att det gått 18 dagar sedan jag skickade tillbaka va... Leggi di più
Fruktansvärt dåligt! Returnerade min vara i direkt anslutning till att jag först fått den. Svårt att komma i kontakt med företaget. Efter många om och men fick jag returkod. Skickade alltså til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skapad av poliser för alla som arbetar inom ordningsmakten och försvarsmakten. Vi säljer utrustning inriktat till yrken som polis, militär, ordningsvakt, tull, väktare. Våra produkter passar även utmärkt till friluftsliv, jakt och fiske. Handla din nya utrustning idag.
Odalgatan 22, 602 29, Norrköping, Svezia
- +46722028785
- Kontakt@polisprylar.se
- polisprylar.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Illa sydda kläder och dåligt kundbemötande.
Produkterna kom inplastade och ihopknölade i ett paket. Byxorna andades inte. Dom var som att ha ett plastöverdrag på underkroppen. Fleecetröjan var sydd så när jag hade dragkejdan öppen en decimeter nedanför halsen så strävade överdelen bakåt. Kragen hamnade mao bakom öronen. Tshirts dålig passform, etc. Varje gång jag mailade tog det mellan en till två veckor innan jag fick svar. Polisprylar godkände två returer av fem för att plasten inte följde med produkterna tillbaka. Polisprylar är högst troligt ett dropshipping-företag som skickar order direkt till kina för leverans till kund och verkar inte ha nåt annat intresse för sina kunder än deras pengar.

Risposta di Polisprylar.se
Bra service och snabb återkoppling om…
Bra service och snabb återkoppling om du mot förmodan skulle behöva hjälp eller reklamera något. Dettta är ett företag som verkar vara mån om sina kunder och gör sitt bästa för att tillhandahålla bra produkter till överkomligt pris.
Köpte handskar
Köpte handskar, produkten som levererades levde varken upp till bilderna eller produktbeskrivningen.
Fanns bland annat inte "touch" material på något finger som det skulle vara... dessutom är greppsidan i handsken gjort av något väldigt glidigt läder som gör att man har ett dåligt grepp kring vapnet. Alltså tycks greppsidan inte vara gjord av ruggat getskinn för bästa grepp. Är nått brunt, behandlat väldigt blankt läder.
Besviken, betalar man dom här pengarna så bör man få en produkt enligt produktbeskrivning.

Min go to butik
Handlat flera gånger från dom. Tycker allt fungerar smidigt. Vid nåt byte, så var det lite långsam svarstid då det jag skulle byta till var slut i lager. Men det är ändå förståeligt. Vissa skriver om lång svarstid. Kom ihåg att det är inte amazon ni handlar ifrån utan ett litet företag. För mig gör det stor skillnad och då är det också acceptabelt att man inte hinner svara på studs.
Rekomenderar dem starkt

Risposta di Polisprylar.se
Bra support snabba svöngar.
Lång återkoppling för reklamation men…..
Köpte ett par scorpio kängor som jag tänkt använda inom jobbet. Efter 2 veckor uppstod ett hål på insidan i ena skon i textilen. Försökte kontakta dem och efter några turer så får jag ett mail att agenturen ville få in bilder för att kunna reklamera skorna. Skickade bilder och sen va det tyst flera månader. Detta kan säkert bero på den mänskliga faktorn. När jag åter får kontakt med dom är det absolut inga problem att reklamera skorna. Kan varmt rekommendera, dock en lång svarstid från företaget för återkoppling.

Risposta di Polisprylar.se
Bra utbud och produkter, men lite ihärdiga.
Har handlat härifrån flera gånger utan några problem, men jag stör mig på vissa grejer de gör. T.ex. så skickar dem epost till en för att påminna en att man har lagt artiklar i kundvagnen men "glömt" att checka ut, och ifall man växlar till en annan flik på sin webbläsare så ändras rubiken på fliken till "Vi finns fortfarande här!" som om det vore bråttom att man ger dem pengar.
Men med priserna på vissa varor i åtanke så är det jämförelsevis kanske inte så farligt...

Håller inte riktigt med!
Jag känner inte riktigt att vissa omdömen ger så bra bild av helheten. Leveranstiden var rätt snabb, men då produkten skulle tillbaka pga. för liten storlek så dröjde återkopplingen över 1 vecka. Nåväl, man nämde att det berodde på sjukdom, ändå gick frakten snabbt men återkopplingen långsamt. När återlämning sker blir man debiterad 2 x 69:- i frakt. Det är dåligt. Sen är det på produkten väldigt små storlekar för att vara xl för vuxna.

Fantastisk kundservice
Smidig handling, snabb leverans och fantastisk kundservice. Postnord hade sönder paketet och varor fattades, polisprylar.se skickade direkt ny leverans utan kostnad. Varor av god kvalitet, rekommenderas verkligen!
Snabb leverans, enda svenska återförsäljaren jag hittade för den ryggsäck jag ville ha. Allt kanon och behöver jag nåt liknande igen kommer polisprylar vara första stället jag kollar på
Den funkar jättebra men dock va den…
Den funkar jättebra men dock va den större än vad jag trodde
Är ju fel säsong att fälttesta,men…
Är ju fel säsong att fälttesta,men utseendet och känslan är bra!😀
Bra kundservice med snabb hjälp
Bra kundservice med snabb hjälp. Mycket bra saker, köpte en del och är riktigt nöjd med allt.
Superbra e-butik
Superbra e-butik med prylar för oss i uniform. Bra priser och leveranstider.
Trevlig sajt med bra å ha prylar
Trevlig sajt med bra och ha prylar. Kundservicen och informationen bra då jag fick meddelande att försändelsen var på väg lite sent efter Corona-krångel.
Super proffsiga och snabb leverans