Polisprylar.se Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Sista beställningen från Polisprylar.se. Fick skicka flera meddelande för att få qr-kod för att kunna returnera varan. Returen gjordes men ingen återbetalning skedde. 3v efter returen hade j... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Är det någon som vet hur man får kontakt med företaget? Dom skickade en QR kod så jag kunde returnera varan, men fakturan har ej korrigerats, trots att det gått 18 dagar sedan jag skickade tillbaka va... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt dåligt! Returnerade min vara i direkt anslutning till att jag först fått den. Svårt att komma i kontakt med företaget. Efter många om och men fick jag returkod. Skickade alltså til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Handlat flera gånger från dom. Tycker allt fungerar smidigt. Vid nåt byte, så var det lite långsam svarstid då det jag skulle byta till var slut i lager. Men det är ändå förståeligt. Vissa skriver o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Piattaforma di commercio online

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Skapad av poliser för alla som arbetar inom ordningsmakten och försvarsmakten. Vi säljer utrustning inriktat till yrken som polis, militär, ordningsvakt, tull, väktare. Våra produkter passar även utmärkt till friluftsliv, jakt och fiske. Handla din nya utrustning idag.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

117 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej på er

Hej på er!
Gillar era varor skarpt, varje gång jag har beställt har gått jätte bra o smidigt, ni svara väldigt fort om man har någon frågor. suveränt 👍 hur många kan bräda er på den snabbheten.. kul att ni säljer kläder/ saker..
Håller på verkligen alla er blåljus, kämpar
Var rädda om er alla..
Tack för mig.
Hälsningar
Maria

25 agosto 2020
Valutata 4 stelle su 5

Riktigt bra service

Superbra service trots lite krångel med min order, och en del detta krångel är på grund av mig! Dock var hölstret till ficklampan något sämre än vad jag önskat. Själva elastiska banden som ska hålla lampan på plats blev väldigt snabbt uttöjt och sitter numer slappt!

23 agosto 2020

Utmärkta!

Snabb service och bra utrustning till ett bra pris. När oväntade problem uppstår så har kundtjänsten varit skitbra och själva nått ut till en för att berätta varför där sker vissa förseningar. Supernöjd!

19 luglio 2020

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd. Var ganska lång leveranstid på en pryl som importerades men de kompenserade det genom att skicka med en gåva. De skickade ut mail och uppdaterade om leveransen och de svarade snabbt vid mailkontakt. Som sagt, riktigt nöjd.

13 luglio 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più