Overall very friendly staff, but I didn’t know the manufacturer is in china and it takes 1 month to be assembled and delivered. I would have reconsidered if I knew
Lombardenvest 55, 2000 Antwerpen, Antwerpen, BE
L'azienda ha risposto
Mijn bril was wat losgekomen. Dit werd in de boetiek snel en met de glimlach opgelost, superfijn ☺️
Dit is de eerste keer dat ik een online review schrijf, en eerlijk gezegd doe ik dat uit frustratie. Ik heb altijd brillen van bekende (duurdere) merken gekocht, maar toen ik Polette on... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Online opticien sinds 2011. Polette ontwerpt en produceert monturen en glazen vanaf €30! Ontdek meer dan 2.000 monturen online en personaliseer uw look met hoogwaardige zonnebrillen, enkelvoudige glazen of multifocale glazen. Bezoek onze showrooms voor een gratis oogtest. ---------------------------------------------- Online optician since 2011, polette designs and produces frames + lenses starting from €30! Discover more than 2,000 frames online and customize them with high-quality sun lenses, single vision or progressive lenses. Visit our showrooms for a free eye test.
Lombardenvest 55, 2000, Antwerpen, Antwerpen, Belgio
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Ik werd zeer goed geholpen bij het verstellen van mijn bril. Dank u!
Heel mooie winkel en brillen! En heel lieve medewerkers! Top! Bacci ♡

Risposta di polette - Antwerp
Ik heb altijd brillen van bekende (duurdere) merken gekocht, maar toen ik Polette ontdekte, was ik meteen enthousiast. De prijs-kwaliteitverhouding leek geweldig, dus ik heb meteen twee brillen tegelijk gekocht die ik afwisselend draag. Voor die prijs heb je bij andere merken vaak nog niet eens één volledige bril.
Helaas begon één van de twee brillen na verloop van tijd beschadigingen te vertonen op het glas. Beide brillen worden nochtans op exact dezelfde manier behandeld. Het lijkt erop dat de coating van het glas loskomt, want telkens ik de bril voorzichtig schoonmaak met een zeemvel, komen er extra beschadigingen bij.
Daarnaast was het ook bijzonder frustrerend dat de winkel meerdere keren gesloten was wanneer ik er op maandagochtend naartoe ging, zonder dat dit ergens duidelijk werd gecommuniceerd. Uiteindelijk ben ik er toch geraakt en werd er een dossier opgesteld met foto’s.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik nadien te horen dat dit buiten de garantie valt en dat herstelling enkel mogelijk is op eigen kosten. Dat vind ik moeilijk te begrijpen, zeker omdat mijn andere bril exact hetzelfde gebruik kent en dit probleem niet vertoont. Voor mij wijst dat duidelijk op een fabricage- of kwaliteitsprobleem.
Ik vind dit erg teleurstellend. Ondanks dat ik nog op de wachtlijst sta voor een nieuw model, hoeft het voor mij niet meer. Zeker niet als de service na verkoop op deze manier verloopt.
Ik kan het daarom helaas niet aanraden om hier nog een bril te kopen. De prijzen lijken aantrekkelijk, maar als de kwaliteit en service tekortschieten, is het uiteindelijk gewoon weggegooid geld

Risposta di polette - Antwerp
Ik werd enorm goed verdergeholpen door Willy!
Bril enkele jaren geleden aangekocht en vandaag nog steeds volledige herstelling onder garantie gekregen. Zeker een aanrader!

Risposta di polette - Antwerp
Ik bestelde een bril op 8/11 in Antwerpen. Ik wacht tot 8/12 om de tracking te volgen. Daar gebeurde rare dingen, ongrijpbare adressen en vooral niet het minste contact over de levering in pickup point. Na een melding van je pallet is teruggestuurd naar Polette werd ik wel furieus. Daar is de zending aangekomen op 24/12 in Lille door Mathieu. Ondertussen had ik zowat dagelijks contact met de LiveChat, diverse meisjes zegden ons geduld te hebben, de zending was onderweg...Van 24-12 tot 2-1 niets ... dus ik dacht dat 10 dagen werk wel zou volstaan om mijn zending te verifiëren, in te pakken en terug te sturen, maar nee, na 14 werkdagen was er nog niks gebeurd. Ik krijg steeds vriendelijk antwoord van jullie support maar daar is niks concreets, geen tracking, geen info die correct is? Nog erger werd het op 5/1 waar ze een PayPal betaling vroegen om de bril terug op te sturen?
Vinden jullie dit normaal nu zijn we al 2 maand en 10 dagen zonder bril....schandalig!

Risposta di polette - Antwerp
Ik ben echt klaar met de service van Polette.
Ik wacht al meer dan drie weken op een simpele update over mijn kapotte bril, die onder garantie zou moeten vallen. Ik heb meerdere keren gemaild, telkens opnieuw uitgelegd wat er aan de hand is, en ik krijg gewoon… niks. Geen oplossing, geen duidelijkheid, geen communicatie.
Het is frustrerend, onprofessioneel en eerlijk gezegd ronduit respectloos naar klanten. Hoe kan je in 2025 als bedrijf zó traag reageren op een garantieaanvraag, terwijl je producten verkoopt die dagelijks gebruikt worden?
Het ergste is dat het probleem niet eens door mezelf veroorzaakt is — het neusstuk brak spontaan af — en toch moet ik smeken om een antwoord.
Het hele proces voelt zo vervelend en totaal niet klantgericht.
Als je een bril wil kopen die niet alleen mooi is maar ook degelijk ondersteund wordt bij problemen:
kijk echt even verder dan Polette. Je bespaart jezelf een hoop stress en tijdverlies.

Risposta di polette - Antwerp
Great in-store service and then great customer service support from #Camille to quickly resolve a shipping issue. i love my new glasses and intend to get tinted versions.

Risposta di polette - Antwerp
I love the service from Polette. The selection is amazing! Everyone, from the in-shop ambassadors to the online support, is top-notch!! All resulting in speedy, quality-driven service and happy customers wearing super stylish eyewear!!

Risposta di polette - Antwerp
Bril met photochromic glazen gekocht. Na enige tijd kwamen er strepen op het glas. Terug naar de winkel waar een vriendelijke verkoopster mij te woord stond. Nu afwachten hoe het verder verloopt. Heb al wel 2x een vriendelijke mail gekregen dat ze ermee bezig zijn en het verder onderzoeken. Ik hoop op een positief antwoord!

Risposta di polette - Antwerp
Een tijdje geleden kocht ik het montuur ‘Brittney Brown’ in de winkel in Antwerpen. Sindsdien ben ik drie keer teruggegaan om het montuur te laten bijstellen, omdat ik telkens wondjes achter mijn oren kreeg en hevige hoofdpijn ervaarde zodra ik de bril langer dan drie uur droeg.
Ik nam contact op met de klantendienst om te vragen wat hieraan gedaan kon worden, aangezien dit voor mij duidelijk op een productiefout wijst. Na lang overleg boden ze mij uiteindelijk 15% korting aan op een nieuw montuur, en wezen ze de oorzaak toe aan mijn keuze voor een zwaarder montuur, niet aan een fout in het product.
Ik begrijp dat dit model iets zwaarder en groter is, maar het lijkt me niet normaal dat een bril zulke klachten veroorzaakt. Bovendien werd ik bij aankoop geadviseerd in de winkel, en is toen met geen woord gerept over mogelijke ongemakken.
Ik voel me met die 15% niet geholpen, want ik heb geen vertrouwen meer om hier opnieuw een bril te kopen als dit is hoe er met klanten wordt omgegaan. Jammer genoeg een erg teleurstellende ervaring.

Risposta di polette - Antwerp
Goedkoop komt altijd met een prijs! En toch heb ik me laten verleiden… Een kleine 600€ voor 2 mooie monturen met bifocale zonnebril glazen en dat voor 1/2 van m’n vorige Tom Ford. Ik heb ze nu 3 weken, ben al 2 x teruggegaan om bij te stellen maar bij elke 3 stappen mag ik de bril terug omhoog duwen. Ik had het kunnen weten maar zeg niet dat je niet verwittigd bent.

Risposta di polette - Antwerp
Ik schreef een niet goede review. Maar ik wil toch een andere schrijven. Ik had een afspraak met de verkoopster in Antwerpen, dat ik een terugbetaling zou krijgen als de bril niet zou voldoen, dit was, helaas zo! Ik kreeg van het support team te horen dat dit niet de policy van het bedrijf is. En dat ik de verkoopsvoorwaarden had moeten lezen.
De verkoopster echter bevestigde wat ze me beloofde en het support team was zo fair om me dat te laten weten en onmiddellijk werd er teruggestort. Ik waardeer dit ten zeerste en ben er heel dankbaar voor! Ook zou ik willen zeggen dat de dame in kwestie en zeer aimabele en volgens mij bekwame verkoopster is. Mijn zus is een zeer trouwe cliënt bij Polette en hft alleen maar lof over deze verkoopster.
Dank voor het nakomen van jullie belofte en dank voor de zeer snelle regeling.
Ilse

Risposta di polette - Antwerp
Multifocale bril gekocht. Ik had een dioptrie maar die is van vorig jaar. Er werd verder geen enkele meting gedaan. Bril ontvangen en ik word misselijk als ik hem op heb. Het vakje waardoor ik goed zie is enorm klein, al de rest is wazig. Met mijn oude bril van twee jaar geleden zie ik beter.
Ik ben teruggegaan en ontving een mail dat ik nieuwe glazen mag kopen omdat de schuld bij de oudere dioptrie ligt. Hoe verklaar je dan dat Hans Anders met diezelfde dioptrie wel een perfecte bril aflevert.
Kortom, Polette is de Temu onder de optiekers. Goedkoop maar je krijgt ook een minderwaardig product uit China.

Risposta di polette - Antwerp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.