Pokalforum Recensioni 323

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Vi var svært fornøyde med flere ting. For det første hadde vi pokalene hos oss på under 1 uke. Kvaliteten på pokalene var veldig bra og prisen var også veldig bra med tanke på at bestillingen vår inkl... Leggi di più

Selve produktet og leveringstid var helt topp, men forsendelsen burde vært håndtert bedre. Det kom en stooor eske med masse beskyttelse oppi for en bitteliten pose med medaljer. Den emballasjen kan ut... Leggi di più

Rask levering! Har bestilt både medaljer og pokaler i siste liten til skolearrangement og idrettslag. Begge gangene har varene blitt levert innen 4 arbeidsdager. Til og med når den ene bestillingen... Leggi di più

Har bestilt fra Pokalforum flere ganger, og kommer tilbake gang på gang på grunn av god oppfølging, super kundeservice, rask levering og fine produkter. Jeg har bestilt for flere foreninger, me... Leggi di più

1. Negozio di trofei
  2. Incisore
  3. Servizio di incisioni su vetro
  4. Negozio di articoli promozionali
  5. Negozio di articoli sportivi

Pokalforum er etablert i 2006 Vi er en Dansk/Norsk virksomhet med produksjon i Aarhus. Vi produserer og sender daglig pakker til hele Norge og Danmark. Vi er et team av engasjerte medarbeidere som gleder seg til og møte på arbeid hver dag. Vi har egen produksjon av pokaler, medaljer, statuetter osv. samt en rekke samarbeidspartnere i inn og utlandet. Utover den daglige produksjon av sportspremier, håndterer vi og løser oppgaver og spesialproduksjon av en rekke produkter, pins, awards osv. Våre kunder er alt fra private til de største virksomheter i Norge, Sverige og Danmark, samt naturligvis en lang rekke av klubber, foreninger og stevner. Vi har rask levering, vi produserer og sender hver dag. Vi ønsker å gi alle våre kunder, en god og fair behandling, kyndig veiledning og rådgivning. Vi setter vår ære i å levere de ønskede varer til tiden. God fornøyelse med bruken av Pokalforum.no Med vennlig hilsen Teamet bak Pokalforum Kontakt oss Norge: Pokalforum C/O BDT Viken Regnskap AS Welhavensgate 2B 1530 Moss Organisasjonsnummer: 919 598 530 Tlf.: 0045 8693 8788 E-post: info@pokalforum.no Facebook: Facebook.com/pokalforum

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Rask og fin levering. Fine produkter

Veldig fornøyd. Handler her hvert år

8 gennaio 2026
Logo di Pokalforum

Risposta di Pokalforum

Hei Helena,

Takk for din anmeldelse.

Vi er veldig glade for at du er fornøyd og kommer tilbake til butikken vår. Derfor tillater vi oss også å spørre om du eventuelt har lyst til å endre antall stjerner, siden 1 stjerne betyr at man er svært misfornøyd. Det betyr selvfølgelig mye for oss at anmeldelsene våre gir et korrekt bilde av de faktiske forholdene.

Med vennlig hilsen
Pokalforum.no